הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סולם קינסי - מה הנטייה שלכם?

לפי הטבלה של קינסי דרגו את עצמכם בהתאם..

• סה"כ מצביעים
    29
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אם זה מקדם את המחקר שלך אז אני חם קבוע ונהנה מכל העולמות. החיים קצרים, חייבים לקחת מה שיש כשאפשר.
אחי, אני מדבר על משיכה מינית.
אבל מפרגן לך תותח 👍

אומר שוב, החיים קצרים ואין רגע לבזבז.

אם זה עדיין רלוונטי, אני זמין בפרטי לשאלות.

תחרות בין גברים תמיד הייתה קיימת, שזה במובן לראות מי יותר חזק. איך זה בדיוק גיי? מי שחושב על זה ויש לו חוסר ביטחון עצמי מזה אז או שהוא לא מרגיש גבר
או שהוא גיי.

(עונה למשתמש "שלום לכולם") תודה. העלת נקודה מעניינת לדיון חדש. לגופו של עניין, יצר התחרות קיים בכל מקום, בכל זמן ובקרב כל בעלי החיים. הענף בספורט העוסק בפיתוח גוף מבוסס כולו על תחרות בין המתמודדים השונים, בקטגוריות השונות, בדיוק כמו כדורגל, כדורסל, טניס ואתלטיקה. "תחרות בין גברים" היא למעשה התמודדות על המקום הראשון בין יחידים, קבוצות ונבחרות. הרעיון הוא לנצח את היריב ("להביא את הגביע") באמצעות שילוב של טקטיקה, ניתוח צעדים וכוח פיזי גבוה. העיקרון תקף לכולם במידה שווה, ללא קשר לנטייה מינית. ספציפית לתחום פיתוח הגוף, קיים בהחלט מרכיב אירוטי בחבורה של גברים שריריים על הבמה, לבושים בפיסת בד זעירה וחשופים לעין כל. מכאן ועד למסקנה לפיה "מי שחושב על זה (חושב על מה? לא ברור) ויש לו חוסר בטחון עצמי אז או שהוא לא מרגיש גבר או שהוא גיי" הדרך ארוכה ומפותלת. ואיך בכלל אמור להרגיש גבר? מה זה אומר? כך או כך, המצב כיום השתפר בהשוואה לעבר וכן גיי לא גיי, העיקר להיות בן אדם, לכבד האחד את השני, לקבל את האחר ולשמור על מה שיש. החיים קצרים.

• פותח/ת השרשור
דיי.. מי לא רוצה לקבל איזה הרפייה טובה במלתחות אחרי אימון..

מה שטוב לגלדיאטורים טוב גם לי!!

אמת ויציב ומנסיון אישי, עובד כמו שעון שווייצרי. שטף של אנדורפין, אורגזמה מחשמלת וריסטארט לגוף. מומלץ.

קיים בהחלט מרכיב אירוטי בחבורה של גברים שריריים על הבמה
קיים מרכיב ארוטי למי שזה ארוטי לו. אחרת זאת רק הערכה של מה גבולות גוף האדם.
ואיך בכלל אמור להרגיש גבר? מה זה אומר?
להרגיש גבר זה להיות עם ביטחון עצמי, ולהיות עם רוח גברית מבחינתך.

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה זה באמת בכלל לא מעניין אותי מה הגייז עושים או מי גיי, כל עוד זה לא נוגע אליי. כנראה שלא יהיו לי חברים גייז אי פעם.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

דיי.. מי לא רוצה לקבל איזה הרפייה טובה במלתחות אחרי אימון..

מה שטוב לגלדיאטורים טוב גם לי!!
לא חסר בנות שיתנו לך הרפיה דרך אגב

"בטחון עצמי" ו"רוח גברית" הם מושגים סובייקטיביים ולא פעם מכסים על תחושה של חשש, חוסר ודאות והתלבטות. המאצ'ו הגברי הוכח שוב ושוב כקלישאה הוליוודית לא ממש רצינית. כך או כך, לנקודה יש קשר קלוש, אם בכלל, לנטייה מינית. הניסיון לייחס לאדם מסוים תכונות אופי כאלו או אחרות על בסיס נטייתו המינית שגוי, נגוע בדעה קדומה ואינו אלא סטראוטיפ מיושן שאין לו דבר וחצי דבר עם המציאות. לגבי "כנראה שלא יהיו לי חברים גייז אף פעם", שים לב לתוצאות הסקר למעלה. אצלי מופיע מספר של עשרה אחוזים מן המשיבים שבחרו בתשובה 6. עשרה אחוזים הם עשירית, כלומר, טכנית אחד מכל עשרה מן העונים בעניין. סטטיסטית, יש לך לפחות חבר אחד שהתנסה ביחסים כלשהם עם גבר אחר. אולי לא חבר ישיר, אלא מישהו מן המכון שבחיים לא היית אומר עליו שהוא כזה. אז כן, הוא כזה. איך ההרגשה?

באותה גישה אפשר לומר כי נשיות זאת קלישאה. גבריות זה דבר שקיים וזה רגש אישי. רוב הגברים חווים את אותו רגש של גבריות מטבעם, ככה שאין טעם להסביר מזה גבריות וביטחון עצמי.
אין פה דעה קדומה. האבולוציה לא מאפשרת יחסי מין עם גברים. הומוסקסואליות זה משהו שבני אדם המציאו כתרגום לרצון לשלוט (שזה חלק מגבריות אפשר לומר) ועוד כל מיני תרגומים.
ההרגשה היא גם כן שזה לא מזיז לי את הפופיק. כל עוד אין אחד שמעוניין בי בצורה מינית, שישכב עם מי שהוא רוצה.

יהי כן. רק תיקון קטן: "מה זה" הן שתי מילים נפרדות. בכל הקשור לנטייה מינית וכו', הסקר מדבר בעד עצמו. תודה על זמנך, נהניתי לשוחח איתך.

שמח לשמוע. בעניין זה לפחות אנו תמימי דעים.

ברשותך, אני סקרן בכל זאת לשאול עוד שאלה אחת אחרונה, לאור דבריך. מה מקור הרתיעה מחד מיניים, כפי העולה מתגובתך? מדוע, כפי שכתבת, "כנראה שלא יהיו לי חברים גייז אף פעם"? האם יש לכך גורם מסוים, דוגמת אירוע מן העבר או חוויה אישית? אנא הסבר. תודה מראש.

לא היה אירוע. גבר שנמשך אליי מבחינתי זה מעליב. חוץ מזה אני חושב שהומואים הם נוגדים את האבולוציה, ואני מעדיף להיות עם אנשים פחות סותרים.

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה אני חושב שהומואים הם נוגדים את האבולוציה, ואני מעדיף להיות עם אנשים פחות סותרים.
הומוסקסואליות בבעלי חיים – ויקיפדיה הומוסקסואליות בבעלי חיים – ויקיפדיה

List of mammals displaying homosexual behavior - Wikipedia List of mammals displaying homosexual behavior - Wikipedia

סותר אבולוציה עלאק... 🤣 🤣

הסיבות להומוסקסואליות בבעלי חיים כנראה נובעת מהרצון לשליטה ולכבוש, וזה בדרך כלל כנראה קורה כאשר אין נשים בסביבה שאותן אפשר לכבוש.
גם כן, המשיכה היא אינה אותה משיכה כמו אצל בני אדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית