הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התרגל המורכב הכי קשה לכם מתח/סקוואט/דדליפט/בנצ פרס/פרס

מצב
השרשור נעול

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
תסדרו לפי סדר מה יותר קשה לכם ,,לא רק מבחינה של הרמה גם מבחינה של עייפות ותשישות

נכון שיש עד תרגלים מורכבים אבל אני שואל ספציפי על הקלאסים.

1-סקוואט ,אחרי סקוואט קשה של 8-12 חזרות אני מרגיש סחרחורת מעולף ולא יכול כמעט לעשות דבר לוקח לי איזה 10 דקות לעבור תרגיל .
סקוואט זה תרגיל שניים לפני אחרון אצלי.
אחרי זה בבית אני מרגיש מפורק זה הסיבה שלא יותר מפעם בחודש אני הולך על סקוואט כבד.

2,בנצ פרס- הכתפיים שלי חזקות החזה שלי חלש וזה מורגש בבנצ כמה שלא נסייתי לעבוד על טכניקה זה מורגש .
גם בכללי התרגיל מאוד מאוד קשה לי במיוחד בלעלות משקל,אז וויתרתי תאמת מזמן ואני לא יורד מ12 חזרות איטיות ומשקל נמוך בבנצ פרס.

3 דדליפט לא חושב שצריך להרחיב.
התרגיל האהוב עלי אבל הוא קשה רצח.

4.מתח -ככל שאפשר להתחמק אני יתחמק פשוט לא סובל את התרגיל

5.פרס וואלה זה או שאני מצליח או שלא
הכתף זה שריר מאוד חזק אצלי ובכל תרגלי כתפיים אני מתקדם מהר יחסית.

סווקאט ודלליפט זה התרגילים הכי קשים, ועליי אישית גם היו שנואים הרבה מאוד זמן. במיוחד הסקוואט.

מתח - קשה לי מאוד איתו אבל אף פעם לא מתחמק ומתייאש

בנט אובר - קשה לי מאוד איתו, לקח לי זמן ללמוד את הטכניקה

בנצ פרס - , מתמיד תמיד על טכניקה, אבל תקוע במשקלים, משליך את זה על טכניקה לקויה וכמה שאני לא חורש ברשת ומתמיד על טכניקה אני חסר ביטחון איתו משום מה

סקוואט - תמיד משפר את הטכניקה שלי בו ובעקבות כך אני תמיד מוצא את עצמי יורד ממשקל השיא שלי. אבל אני יודע שאני בדרך הנכונה. משום מה לא מרגיש תפוס בתרגיל הזה ביום/יומיים שאחרי האימון רגליים. מוזר?

דליפט - מת על התרגיל הזה. האהוב עליי! לקח לי המון זמן ללמוד את הטכניקה ועדיין אני תמיד לומד, אבל יש לי סוג של "אהבה מניסיון ראשון" בתרגיל הזה

סקוואט
בנץ
אוברהד
דדליפט.
מתח

סקוואט - התרגיל שהכי מתיש אותי, משמעותית. לדעתי הוא גם התרגיל הכי בעייתי מבחינת הטכניקה. לא עשיתי אותו הרבה זמן בגלל תשישות ובעיה טכנית שנורא קשה לי לתקן.

פרס - לא כל כך משקיע בו אבל בכל מקרה הוא לא התרגיל שאני הכי טוב בו. כשהגעתי ל-90 בבנץ׳ פעם, הפרס שלי היה 50-55.

דדליפט - פחות בעייתי אבל מאוד מתיש.

מתח - לא קשה אבל קשה לי להתקדם בו, מאשים בזה את עצמי בגלל חוסר השקעה.

בנץ׳ ופנדליי הייתי אומר שאני הכי אוהב.

1. סקוואט - שובר לי את החיים
2. דדליפט - קשוח אבל זה לא סקוואט
3. בנץ' זה ביצים

זה הרבה גם עניין של כמה אתה טוב במשהו. אם אתה טוב בבנץ׳ אתה תאהב בנץ׳. אם הבנץ׳ שלך זה התרגיל הכי קשה להתקדמות ולא זז אז אתה תשנא אותו. אני אוהב בנץ׳ יותר מכל:jester:.

• פותח/ת השרשור
מתח - קשה לי מאוד איתו אבל אף פעם לא מתחמק ומתייאש

בנט אובר - קשה לי מאוד איתו, לקח לי זמן ללמוד את הטכניקה

בנצ פרס - , מתמיד תמיד על טכניקה, אבל תקוע במשקלים, משליך את זה על טכניקה לקויה וכמה שאני לא חורש ברשת ומתמיד על טכניקה אני חסר ביטחון איתו משום מה

סקוואט - תמיד משפר את הטכניקה שלי בו ובעקבות כך אני תמיד מוצא את עצמי יורד ממשקל השיא שלי. אבל אני יודע שאני בדרך הנכונה. משום מה לא מרגיש תפוס בתרגיל הזה ביום/יומיים שאחרי האימון רגליים. מוזר?

דליפט - מת על התרגיל הזה. האהוב עליי! לקח לי המון זמן ללמוד את הטכניקה ועדיין אני תמיד לומד, אבל יש לי סוג של "אהבה מניסיון ראשון" בתרגיל הזה
דדליפט לקח לי מלא זמן לקלוט אבל בסקוואט משום מה עשייתי טוב בפעם הראשונה שלמדתי הצלחתי דייפ,קשה לי להבין למה אנשים מתקשים בטכניקה שלו,יכול להיות בגלל שהייתי עובד על הברכיים הרבה אז בעצם הייתי עושה סקוואט ללא מודה.
זה הרבה גם עניין של כמה אתה טוב במשהו. אם אתה טוב בבנץ׳ אתה תאהב בנץ׳. אם הבנץ׳ שלך זה התרגיל הכי קשה להתקדמות ולא זז אז אתה תשנא אותו. אני אוהב בנץ׳ יותר מכל:jester:.
אתה אולי לא תאמין אבל ברב תרגלי הכתפיים המשקל שלי עובר את המשקלי החזה.
מלבד בנצ ששמה אתה מפעיל כל כך הרבה שרירים אבל עדיין הבנצ שלי 85 ל1 ופרס שלי 70 ל5 והלחיצה כתפיים שלי 32 קילו וחזה עליון 30 קילו כל משקולת נשבע שלא שמעתי מקרה מוזר כמו שלי.

דדליפט לקח לי מלא זמן לקלוט אבל בסקוואט משום מה עשייתי טוב בפעם הראשונה שלמדתי הצלחתי דייפ,קשה לי להבין למה אנשים מתקשים בטכניקה שלו,יכול להיות בגלל שהייתי עובד על הברכיים הרבה אז בעצם הייתי עושה סקוואט ללא מודה.

אתה אולי לא תאמין אבל ברב תרגלי הכתפיים המשקל שלי עובר את המשקלי החזה.
מלבד בנצ ששמה אתה מפעיל כל כך הרבה שרירים אבל עדיין הבנצ שלי 85 ל1 ופרס שלי 70 ל5 והלחיצה כתפיים שלי 32 קילו וחזה עליון 30 קילו כל משקולת נשבע שלא שמעתי מקרה מוזר כמו שלי.
כנראה שיש בעיה כלשהי בטכניקה+חזה חלש+אתה לא מתאמן על הבנץ׳ כמו שצריך.

כנראה שיש בעיה כלשהי בטכניקה+חזה חלש+אתה לא מתאמן על הבנץ׳ כמו שצריך.
אתה מסתכל על זה לא נכון בנצ' זה הדבר שהוא עושה כנראה הכי קרוב לנכון
פרס אצלו זה פוש פרס
לחיצת כתפיים זה במקרה הטוב להגיע ל90 מעלות
בנצ' אני מניח שהוא מרים תחת ומקפיץ אבל נוגע בחזה

• פותח/ת השרשור
אתה מסתכל על זה לא נכון בנצ' זה הדבר שהוא עושה כנראה הכי קרוב לנכון
פרס אצלו זה פוש פרס
לחיצת כתפיים זה במקרה הטוב להגיע ל90 מעלות
בנצ' אני מניח שהוא מרים תחת ומקפיץ אבל נוגע בחזה
אני לא עושה פוש פרס אל תשפוט תגיד סתם.
אני לא מרים תחת ולא מקפיץ אני יודע טכניקה המאמנת שלי פווארליפטרית מתחרה .

הטכניקה בבנצ שלי בסדר גמור לבודיבילדר .
גם יש לי חזה די שטוח וכתפיים ענקיות אל תחליטו בשבילי מה אני כן ומה אני לא
איזה אתר מגעיל זה .

איזה אתר מגעיל זה .
כמו שאתה מחליט מי מתאמן טוב ומי לא?

תוכיח צלם אני טונה אם אתה עושה חזרה אחת 70 קילו כמו שצריך

נ.ב
גם בן אדם שעושה בנצ' מוט ריק יכול להתחרות

איזה אתר מגעיל זה .
אתה לא צריך להיעלב כי מישהו אמר לך שלדעתו יש לך בעיה בטכניקה. אל תהיה כזה ריגשי.

זה לא דעה זה עובדה
זאת השערה כי אתה לא ראית את הטכניקה. לא ראית אז זאת לא יכולה להיות עובדה. אבל מן הסתם שיש פה בעיה. לא יכול להיות שהבן אדם לוחץ מעל הראש כמו שהוא לוחץ בשכיבה.
ואם המאמנת שלו פאוורליפטרית ולא רואה את זה כבעיה אז זה חמור מאוד. אני בעצמי הייתי פעם מקשיב למאמנים בעיניים עצומות עד שהבנתי שצריך לקחת הכל, גם מהמאמנים הטובים, קצת בערבון מוגבל וגם לחשוב בעצמך.

זאת השערה כי אתה לא ראית את הטכניקה. לא ראית אז זאת לא יכולה להיות עובדה. אבל מן הסתם שיש פה בעיה. לא יכול להיות שהבן אדם לוחץ מעל הראש כמו שהוא לוחץ בשכיבה.
קראתי את התגובות שלו בו נגיד ככה הבחור על הספקטרום כמו ששנינו יכולים להסיק שהוא עושה משהו לא נכון אפשר להסיק שהל לא נכון די בקלות

בקשר למה שהוספת כל אחד יכול לקרוא לעצמו פווארליפטר גם בחור שנכנס לחדר כושר לפני חודשיים עם טוטאל של 150 קילו והיה בתחרות אחרת

בלי קשר גם אם לבנאדם היו תחרויות מוצלחות זה לא אומר שהוא יודע לאמן אחרים. לאמן את עצמך ולאמן אחרים זה שני דברים שונים.

• פותח/ת השרשור
זה לא דעה זה עובדה
ואם המאמנת שלו פאוורליפטרית ולא רואה את זה כבעיה אז זה חמור מאוד. אני בעצמי הייתי פעם מקשיב למאמנים בעיניים עצומות עד שהבנתי שצריך לקחת הכל, גם מהמאמנים הטובים, קצת בערבון מוגבל וגם לחשוב בעצמך.
אני לוחץ 15 קילו יותר בשכיבה.
בסדר תגיד לאירנה פורנצב שהיא אלופת עולם ומאמנת שלי בקאנטרי בחדרה אני יזמין אותך גם לפגוש אותה שהיא לא מבינה בפווארליפטינג הייתי עודף כדור ברזל בתחריות בילדות וכל המשפחה שלי מאוד מפתחת בכתפיים אל תגיד סתם אני עד שאני לא בטוח 100 אחוז אני לא מעלה משקל אל תשפטו אדם מאחורי מקלדת .

אני פשוט יותר טוב בתרגלי כתפיים .
וכן מותר לבן אדם להרגיש זה שאתם רגלים לשפוט אדם בקרות מאחורי מקלדת ולנסות להוריד אותו למטה ולהחליט לא" אפילו להגיד אולי "האלה להחליט מאוד מעצבן כי לא רק אתם עובדים ויודעים טכניקה וגם זה בספק.

אני לוחץ 15 קילו יותר בשכיבה.
בסדר תגיד לאירנה פורנצב שהיא אלופת עולם ומאמנת שלי בקאנטרי בחדרה אני יזמין אותך גם לפגוש אותה שהיא לא מבינה בפווארליפטינג הייתי עודף כדור ברזל בתחריות בילדות וכל המשפחה שלי מאוד מפתחת בכתפיים אל תגיד סתם אני עד שאני לא בטוח 100 אחוז אני לא מעלה משקל אל תשפטו אדם מאחורי מקלדת .

אני פשוט יותר טוב בתרגלי כתפיים .
וכן מותר לבן אדם להרגיש זה שאתם רגלים לשפוט אדם בקרות מאחורי מקלדת ולנסות להוריד אותו למטה ולהחליט לא" אפילו להגיד אולי "האלה להחליט מאוד מעצבן כי לא רק אתם עובדים ויודעים טכניקה וגם זה בספק.
בן כמה אתה אגב? בלי קשר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית