הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תירוקסין - t4 - הורמון של בלוטת התריס, מתאים לחיטוב?

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
קודם כל רציתי להגיד תודה לכל העוזרים בנושא היהויבין אני ככל הנראה יתחיל אותו - הזמנתי מחו"ל.

יש לי שאלה נוספת: יש לי חבר שהציע לי לקחת תירוקסין (t4) הוא אמר שזה מחטב... ומעיף אותך לשמיים כלומר מגביר את קצב חילוף החומרים בטירוף במינון של 100 מילי ליום. זה מגיע בכדורים או משהו כזה לפי מה שהוא אמר לי

מישהו התנסה בזה? או שהוא סתם זיין לי במוח - רציתי להתעייץ האם זה בכלל עוזר? האם צריך PCT אחרי וכו'?

הערה: השאלה היא לגבי התירוקסין ספציפית לא לגביי חלופות לא T3 או משהו אחר.

נערך לאחרונה:
לא בשבילך, אם כבר T3, כי T4 לא יעשה הרבה, מה גם שלא משחקים סתם ככה עם הבלוטה זה בין הדברים היותר מסוכנים שיש, אם אין מספיק ידע לא כדאי מה גם שאפשר לשרוף בקלות המון שריר עם החומר, לכן מומלץ לשלב אותו עם חומר בסיס כמו טסט או לקחת בסייקל הקלאסי של קלן וT3 בפירמידות וגם כאן עד מינון מסויים.
בקשר ל PCT יש כמה פרוטוקולים שאנשים דוגלים בהם, חלקם אומרים שלא צריך (בכל מקרה לא כדאי לקחת T3 ליותר מחודש)

• פותח/ת השרשור
לא בשבילך, אם כבר T3, כי T4 לא יעשה הרבה, מה גם שלא משחקים סתם ככה עם הבלוטה זה בין הדברים היותר מסוכנים שיש, אם אין מספיק ידע לא כדאי מה גם שאפשר לשרוף בקלות המון שריר עם החומר, לכן מומלץ לשלב אותו עם חומר בסיס כמו טסט או לקחת בסייקל הקלאסי של קלן וT3 בפירמידות וגם כאן עד מינון מסויים.
בקשר ל PCT יש כמה פרוטוקולים שאנשים דוגלים בהם, חלקם אומרים שלא צריך (בכל מקרה לא כדאי לקחת T3 ליותר מחודש)

הבנתי משה - צודק - לא ישחק משחקים עם זה - קודם נעשה יהויבין - אני לא צריך לקפוץ מעל לפופיק.

גם לגבי t3 לא בקטע של להתחיל להזריק כרגע מנטלית לא בראש עכשיו. נעשה את היהויבין. אפילו שהוא אולי נחשב "נחות" יותר יחסית לאפדרין או לקלן או לT3 וליתר החברים המחטבים האחרים.

לא היה לי שימוש ממושך עם החומר בטח שלא על % שומן כמו שכתוב בספר, אני אוהב חומרים שממריצים אותי, אפדרין הוא מוצר הרבה יותר לדעתי גם מבחינה לוגיסטית וגם מבחינת התוצאה לפחות עד 10% שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית