הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל סייקל...

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
היי,
אני מעוניין להתחיל סייקל שני, הראשון היה כמה שבועות של ווינסטרול אוראלי, לא אפקטיבי ודי דבילי באופן כללי.
שבוע 1-14: נולבדקס 10 מג ליום.
שבוע 1-14: ארימידקס 0.25 מג ליום.
שבוע 3-6: דיבול: 40 מג ליום.
שבוע 3-12: טסטוסטרון סיפ 400 מג לשבוע.
פיסיטי 18 יום מההזרקה האחרונה:
יום 1: 300 מג קלומיד, 20 מג נולבדקס, ן0.25 מג ארימידקס.
יום 2-30: 100 מג קלומיד, 20 מג נולבדקס, ו0.25 מג ארימידקס.
יום 31-37: 20 מג נולבדקס ו0.25 מג ארימידקס.
כל יום בפיסיטי 4 ג טריבולוס.
מה דעתכם על הסייקל? האם הוא אחראי מספיק והסיכוי לגיינו קטן מספיק?
האם להחליף את הארימידקס בלטרוזול?
האם להוסיף פרובירון בגלל הרכיב האנטיאסטרוגני+ קראתי שהוא נקשר לחלבונים בדם וכך יש יותר טסט חופשי בדם.
מהדעתכם על טורינבול? (קיבלתי המלצה)
המון המון תודה ושתהיה אחלה שבת!!!

---------- התגובה התווספה ב 17:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:59 ----------

נ.ב- אני בן 29, 81 קג, 11 אחוז שומן.

מכלול של שטויות ... תעבור על הנעוצים בפורום או על המאמרים בפורטל.

• פותח/ת השרשור
תשובה בונה באמת...
שמע רוב הדברים פה די מבוססים, אם יש דברים שהם בגדר שטויות דבר לעיניין.

• פותח/ת השרשור
הטסט והדיבול מתחילים ביחד מהשבוע הראשון של הסייקל. אני רק עושה שבועיים הכנה לפני כדי שהאנטי אסטרוגנים יתייצבו בדם לפני שאני מכניס את הסטרואידים.

---------- התגובה התווספה ב 18:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:20 ----------

חוצמזה, תודה על ההתחשבות עם הלינק והכל, אבל קראתי אותו כבר ואפילו יש שם סייקל דומה מבחינת המינונים של הסטרואידים עצמם. מה ששונה זה הפי סי טי והנולבדקס והארימידקס במהלך הסייקל.
חוצמזה תגיד, ליב 52 הכרחי כשלוקחים דיבול?

לפי מה שאני זוכר לגבי ה-LIVE אמרו בפורום שזה שטויות, פשוט אל תעבור את המינון מבחינת שבועות ולא יהיה נזק... מה עם הכוריגון ? זה חובה בסייקל!

• פותח/ת השרשור
הכוריגון, זה בשביל לשמור על מסת אשכים תקינה+ייצור תקין של טסטוסטרון...התופעות לוואי שקשורות בכך
הם זמניות, וחולפות עם הפיסי טי...זה מה שקראתי ואני מודה שאין לי ניסיון בכך, אבל נראה לי שזה לא מאסט.
מה אתה אומר?

אתה לא קראת כי אם היית באמת קורא לא היית עושה את הסלט שעשית כאן, יש לי הרגשה שסייקל שני ילך בדרך של סייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור
מאיזו בחינה אתה אומר סלט? אני לא חושב שהסייקל עד כדי כך לא הגיוני שאין אפשרות לתת הנחיות
קונקרטיות....אני באמת כאן בשביל ללמוד איך לעשות את זה נכון.

היי,
אני מעוניין להתחיל סייקל שני, הראשון היה כמה שבועות של ווינסטרול אוראלי, לא אפקטיבי ודי דבילי באופן כללי.
שבוע 1-14: נולבדקס 10 מג ליום.
שבוע 1-14: ארימידקס 0.25 מג ליום.
שבוע 3-6: דיבול: 40 מג ליום.
שבוע 3-12: טסטוסטרון סיפ 400 מג לשבוע.
פיסיטי 18 יום מההזרקה האחרונה:
יום 1: 300 מג קלומיד, 20 מג נולבדקס, ן0.25 מג ארימידקס.
יום 2-30: 100 מג קלומיד, 20 מג נולבדקס, ו0.25 מג ארימידקס.
יום 31-37: 20 מג נולבדקס ו0.25 מג ארימידקס.
כל יום בפיסיטי 4 ג טריבולוס.
מה דעתכם על הסייקל? האם הוא אחראי מספיק והסיכוי לגיינו קטן מספיק?
האם להחליף את הארימידקס בלטרוזול?
האם להוסיף פרובירון בגלל הרכיב האנטיאסטרוגני+ קראתי שהוא נקשר לחלבונים בדם וכך יש יותר טסט חופשי בדם.
מהדעתכם על טורינבול? (קיבלתי המלצה)
המון המון תודה ושתהיה אחלה שבת!!!

---------- התגובה התווספה ב 17:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:59 ----------

נ.ב- אני בן 29, 81 קג, 11 אחוז שומן.

תשמע ניתן להבחין שיש לך ידע ושקראת ולמדת קצת בנושא, אבל וזה אבל גדול, יש לך לא מעט חורים. הסייקל שאתה מתכנן לעצמך הוא לא מהמוצלחים ביותר שיצא לי לראות, תשמע זה ממש לא מדע טילים בעיקר סייקל ראשון-שני.

בכל אופן אני במקומך:

1-10 טסט סיפיונט
1-4 30-40 מ"ג דיבול
1-10 כוריגון 250iu פעמיים בשבוע בימים של הטסט
בשבוע ה 12 מתחיל נולבדקס 40/40/20/20

- נראה שיש לך פוביה רצינית מלקבל ג'ינו בזמן הסייקל, אז תבין חבר במינונים שאתה מתכוון לקחת הסיכוי שתפתח ג'ינו הוא אפסי אולי אם אתה ממש שמן ויש לך סופר רגישות ומיליארד רצפטורים בציצי, אם אתה מתחיל להרגיש נוקשות או עקצוצים או כל דבר דומה באיזור הפטמות אז תקח נולבדקס במינון של 20 מ"ג ליום ואתה מסודר.
- אין שום סיבה שתקח נולבדקס או ארימידקס ובטח שלא את שניהם ביחד בסייקל כזה.
- בpct אם אתה מחליט לקחת AI אז עדיף שתקח ארומסין מאחר וארימידקס מפחית מהיעילות של הנולבדס.
- אם אתה מתכוון לפרווירון בזמן הpct אז כדאי שתדע שפרווירון הינו סטרואיד לכל דבר והוא יעשה בשבילך בדיוק ההיפך ממה שאתה רוצה בpct.
- בנוגע לטריבולוס אין שום מחקר שמגבה את המיתוס שהוא גורם לעלייה בייצור הטבעי של טסטוסטרון בpct, לא רק זה גם יצא לי לקרוא מחקר שמוכיח שהוא עשוי לגרום בדיוק ההיפך, אם כבר אז עדיף ויטמין E במינון של 1000iu ליום וגם פה ישנם סייגים האם באמת ייתן משהו לתסף בו.
- בקשר לטורינבול לא החומר הכי מומלץ למסה, יותר טוב לחיטוב..

• פותח/ת השרשור
שמע, באמת יצאת תותח עם התשובה הזאת...
יש לי פוביה רצינית מגינו. בסופו של דבר מה זה שווה כל השרירים בעולם, אם בסוף יהיו לי
ציצים...לא שווה להתחיל עם הנולבדקס לפני הסייקל שיתייצב בדם? אני כן רוצה לתסף אותו כאקט מניעתי, הרי
רמות האסטרוגן עולות גם בזמן הסייקל, לכן אני לא מבין למה לחכות עד לפי סי טי.
התכוונתי לפרובירון בזמן הסייקל, בגלל שגם יש לו אפקט אנטיאסרוגני וגם קראתי שהוא מגדיל את רמת הטסטוסטרון החופשי בדם, השאלה אם זה לא יותר מידי סטרואידים בשביל סייקל רציני ראשון (טסט,דיבול ופרובירון)?
שאלה אחרונה, בלינק פה קראתי, לחכות עם הפיסיטי שבועיים לאחר הזריקה האחרונה. במקום אחר קראתי לחכות 18 יום כשמדובר בטסט סיפ...האם יש משמעות לכך (ארבעה ימים הבדל)?
בכל מקרה תודה רבה!

---------- התגובה התווספה ב 01:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:04 ----------

לגבי hcg, קראתי שמומלץ להריץ אותו שבועיים שלושה בלבד 250-500iu ליום, כאשר מתחילים את הטיפול
בשבוע האחרון של הסייקל. מומלץ להריץ אותו עם נולבדקס, למניעת גינו.

שמע, באמת יצאת תותח עם התשובה הזאת...
יש לי פוביה רצינית מגינו. בסופו של דבר מה זה שווה כל השרירים בעולם, אם בסוף יהיו לי
ציצים...לא שווה להתחיל עם הנולבדקס לפני הסייקל שיתייצב בדם? אני כן רוצה לתסף אותו כאקט מניעתי, הרי
רמות האסטרוגן עולות גם בזמן הסייקל, לכן אני לא מבין למה לחכות עד לפי סי טי.
התכוונתי לפרובירון בזמן הסייקל, בגלל שגם יש לו אפקט אנטיאסרוגני וגם קראתי שהוא מגדיל את רמת הטסטוסטרון החופשי בדם, השאלה אם זה לא יותר מידי סטרואידים בשביל סייקל רציני ראשון (טסט,דיבול ופרובירון)?
שאלה אחרונה, בלינק פה קראתי, לחכות עם הפיסיטי שבועיים לאחר הזריקה האחרונה. במקום אחר קראתי לחכות 18 יום כשמדובר בטסט סיפ...האם יש משמעות לכך (ארבעה ימים הבדל)?
בכל מקרה תודה רבה!

---------- התגובה התווספה ב 01:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:04 ----------

לגבי hcg, קראתי שמומלץ להריץ אותו שבועיים שלושה בלבד 250-500iu ליום, כאשר מתחילים את הטיפול
בשבוע האחרון של הסייקל. מומלץ להריץ אותו עם נולבדקס, למניעת גינו.

* אין צורך להתחיל את הנולבדקס לפני השימוש מאחר ומדובר בטסט בעל אסטר ארוך ורמת החומר מגיעה לשיא רק כעבור שבועיים ויותר, מעבר לכך ג'ינו זה תהליך שלא קורה ביום יומיים, למען האמת צריך להיות ממש דביל ולא קשוב לגוף בשביל להגיע למצב של גי'נו הנראה לעין.

*אתה צריך לחכות לPCT בשימוש של נולבדקס מכיוון שבPCT הרעיון הוא לתת גירוי מערכתי לגוף בשביל שיחזור לייצר טסטוסטרון בעצמו בעוד ששימוש של נולבדקס בזמן הסייקל הוא ע"מ לקשור את הרצפטורים הרגישים לאסטרוגן בגוף ולמנוע מהם לקלוט אסטרוגן ובכך להפחית תופעות לוואי בלתי רצויות הנגרמות כתוצאה מעודף אסטרוגן בגוף.

*בלי שום קשר ישנה דעה בכל הנוגע לשימוש של אנטי אסטרוגנים בזמן סייקל, מדובר בפגיעה בתוצאות כלומר עלייה במסת השריר, בכל אופן אני מאמין ששימוש בנולבקדס הוא אך ורק במקרה הצורך אזי התחלת להרגיש עקצוצים או נוקשות או כאב באיזור הפטמות, עלית בטירוף בנוזלים ואתה כבר ממש מדוכא וזה פוגע בך ברמה של התפקוד היומיומי.
אם לא אז חבל שסתם תשתמש בזה הרי לכל תרופה/סם/סטרואיד יש יתרונות וחסרונות ואין שום סיבה שתכניס לגוף שלך משהו שאתה לא באמת צריך, הבנת ?!

*בקשר לפרווירון אם עשית מחקר אז אתה אמור לדעת שמדובר בחומר שלא יעלה אותך הרבה במסה אם בכלל וגם הוא יהיה הרבה יותר יעיל בחיטוב ע"מ להשיג את המראה הנוקשה והיבש בגלל שבאמת יש לו "תכונה אנטי אסטרוגנית" וכן זה יהיה יותר מידי להשתמש בשני אורלים בסייקל ראשון, גם אורלי 1 זה הקו האדום שיש שיאמרו שזה בסדר ויש שיאמרו שאין צורך..

*אתה יכול לחכות 16-18 יום זה בסדר לסיפיונט.

*דבר אחרון בקשר לHCG, אני לא יודע איפה קראת את מה שקראת אבל תסלח לי זה הבל הבלים, אם כבר אז מתחילים אותו בשבוע 3-4 וממשיכים למשך כל הסייקל, נדיר שבסייקל 1 לוקחים אותו, עושים הפסקה ואז שוב לוקחים בסוף הסייקל, הרעיון העיקרי בשימוש בו בזמן הסייקל הוא ע"מ למנוע אטרופיה של האשכים עקב מחסור בהורמון LH ולא מניעת ג'ינו או כל דבר אחר, ככה שכשיגיע הזמן לPCT ותתחיל נולבדס האשכים כבר יהיו מוכנים ומזומנים לפעולה.
נכון להיום ולמחקרים האחרונים שנעשו בנושא הדרך הכי טובה היא לקחת בזמן הסייקל ולא בסופו או אחריו, אתה יכול להכנס ל kilogram.co.il ולקרוא שם את המאמר בנושא ואם עדיין לא השתכנעת אני יכול למצוא לך גם המלצה מאנדוקרינולוג אשר שיקם מאות גברים ואומר שזו הדרך הטובה ביותר לטענתו.

נ.ב
לא ציינת מה הגובה שלך, ותק באימונים וכו'..(חשוב)

• פותח/ת השרשור
As regards HCG´s use of Post-Cycle-Therapy (PCT), smaller and more frequent doses after a cycle of AAS would give the best results with the least amount of side effects. A dose of 250iu to 500iu everyday (ed) for 2 to 3 weeks is plenty

Most users cycle HCG near the end of a steroid cycle, you should start your HCG therapy on the last week of your cycle. For best results you should also run nolva while you run HCG as taking HCG by itself will do little to nothing and gyno even though rare may also flair up.​

זה "ציטוטים נבחרים" מ http://www.steroid.com/HCG.php
לא יודע אם זה לגיטימי בפורום, אבל משם הבאתי את המידע... בכל מקרה מציינים שבסייקלים קצרים מ-12 שבועות אין טעם לקחת hcg למעט סייקלים קצרים עם כמויות סטרואידים גדולות.
שוב כמו שאמרתי, אין לי ניסיון אם זה ובאמת שאני מעדיף לקחת מקדם בטיחות מאשר להצטער.​

מלבד זאת, אני 180 סמ, מתאמן 3.5-4 שנים, אני ממש אחרי חיטוב, אז אני מנסה להחזיר את תחושת
הpump באימונים קשים. מלבד זאת אני מקפיד על תזונה מקצועית כבר שנה וחצי לערך.
זהו, יצאת תותח עם התשובות המועילות...אני עוד קורא הרבה על הנושא ואני אתן לזה עוד קצת זמן לפני
שאני אלך על רטוב.
מה אתה אומר על liv.52 ו milk thistle? במינונים של 40 מג דיבול כדאי לקחת אותם?
בכל מקרה שיהיה אחלה יום ושוב תודה!​
---------- התגובה התווספה ב 18:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:11 ----------

http://articles.muscletalk.co.uk/clomid-hcg.aspx
גם פה יש פרטים מעניינים בנושא...

נערך לאחרונה:
אחי עזוב אותך משטויות אל תנסה להצדיק את עצמך אין לך מושג קלוש מה אתה עושה אני מציע לך לעזוב את כל השטויות אתה מסבך את העניינים שלא לצורך ורק גורם ליותר נקודות קשל ובעיות שיכולות להתעורר תעשה סייקל פשוט של טסט וזהו או אולי להוסיף דיבול במינון נמוך ל4 שבועות תריץ PCT ותמשיך לחקור את הנושא לעומק הסייקל שהבאת הוא רע רע רע השילוב של האנטי אסטרוגנים שגוי בתחלית וכל הסידור של הסייקל הוא פשוט גרוע.

תשמור על הדברים פשוטים ותרחיב את הידע שלך לאט לאט וסייקלים הבאים תוכל להוסיף חומרים כאלה ואחרים

• פותח/ת השרשור
אני מבין מה אתה אומר, ואני מסכים איתך לחלוטין, אבל לפחות תסביר לי למה האנטי-אסטרוגנים שגוי לחלוטין?
זה שאני לא אמור לפתח ג'ינו עם המינונים האלה זה בסדר, השאלה איזה אפקט שלילי ייצמח מהשימוש בהם במינונים הנמוכים האלו? מעבר לזה מה רע בסייקל אם כולם אומרים אותו הדבר, טסט לעשרה שבועות ודיבול לארבע? אני באמת שלא מנסה לסבך את העיניינים אבל סייקל (רציני) ראשון וזה לא אמנמס... אני מנסה להבין את ההיגון מאחורי המרכיבים. בינתיים רוב התגובות אומרות זה רע ואתה עושה סלט, אבל תגידו למה רע?

אני אתן לך כמה פוינטרים ואני מצפה שתשתמש בהם כמקור כדי לחקור את הנושא יותר לעומק.
להוריד אסטרוגן לרמה ממש נמוכה זה לא טוב בכל מה שנוגע לעליה של הכולסטרול הרע וירידה של כולסטרול הטוב. האנטי אסטרוגנים מהדור החדש ארימידקס לטרוזול וכו יכולים להשפיע על תיפקוד הכבד. בשילוב עם דיבול זה ללא ספק יעלה את תפקודי הכבד שלך. הורדה של אסטרוגן לרמה ממש נמוכה מעלה את הטריציגלרידים (שומנים בדם). המלצה שלי. תוריד את הנולבה ואת הארימידיקס תעשה 10 שבועות טסט ו 4שבועות דיבול תסיים תסייקל ותעשה PCT כמו שצריך לגבי PCT אתה יכול לעשות אותו בכמה דרכים או HCG לאחר הסייקל תקרא על פרוטוקול POWER או HCG תוך כדי סייקל 500 יחידות פעם בשבוע למשך כל הסייקל כאשר בשבועיים האחרונים אתה נותן 1500 יחידות יש את הפרוטוקול מפורט באתר המאמרים. תקרא.

אני מקווה שעזרתי לך

ג'ון כל הכבוד אתה בין הבודדים פה שעונים לעניין ולא מבלבלים תשכל כמו רוב החברים

קבל ח"ח

---------- התגובה התווספה ב 22:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:28 ----------

התכוונתי לבאק מן כמובן

בנוגע לPCT זה נכון שיש כמה דרכים לבצע, זה לא שחור ולבן, נכון להיום הדרך היעילה ביותר היא HCG בזמן הסייקל, נולבה לPCT, בנוגע לliv 52, בכל סייקל שמערב אורליים מומלץ לקחת liv, עזוב אותך מmilk thistle, על הליב 52 בוצעו מאות מחקרים שמוכיחים את יעילותו ללא עוררין.

• פותח/ת השרשור
וואלה אחי...לקחתי לתשומת ליבי. מחכה כבר להתחיל את הסייקל, נראה שדי סגרתי את כל הפינות...מקווה ששבוע לכאן או לשם אני כבר אתחיל להתארגן. האמת שאני כבר לא יכול לישון : )
עזרת המון ותודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית