עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם מרגישים שזה תרם לכם בחיי היומיום?
נניח אם יכולתם להתקבל ללימודים בלי הפסיכומטרי, הייתם עדיין עושים את זה?
אני מתכוון האוצר מילים, הטכניקות וכו' תרמו משהו?עשיתי לפני 20 שנה, תרם לי? הכרתי מישהי בקורס פסיכומטרי, אז מהבחינה הזו זה תרם לי.
זה משהו שצריך לעשות בשביל להתקבל ללימודים, הלימודים עצמם הרבה יותר קשים 😃
אוצר המילים בוודאי רלוונטי. באנגלית הוא יהיה משמעותי יותר בגלל מבנה הבחינה בעברית שהיום לא מצריך הכרות עם מילים בצורה מטורפתאני מתכוון האוצר מילים, הטכניקות וכו' תרמו משהו?
אני מתכוון האוצר מילים, הטכניקות וכו' תרמו משהו?
עשיתי לפני איזה עשור, לא תרם לי בכלוםאני מתכוון האוצר מילים, הטכניקות וכו' תרמו משהו?
לגמרי, קיבלתי 745 בפסיכומטרי בלי יותר מדי מאמץ ואין השוואה בין זה ללימודי תואר.הלימודים עצמם הרבה יותר קשים
לא נראה לי, אני חושב שמראש אם יש לך חשיבה מתמטית אתה תצליח בפסיכומטרי.אם אתה לומד מתמטיקה זה יכול לעזור טיפה בחשיבה מתמטית
בשביל לגלות את זה אתה צריך כמות מסויימת של פרקטיקה.לא נראה לי, אני חושב שמראש אם יש לך חשיבה מתמטית אתה תצליח בפסיכומטרי.
סבבה, אז יש לך ראש מתמטי, זה לא שהפסיכומטרי נתן לך חשיבה מתמטית. ברור שחשיבה מתמטית לא שווה הרבה בלי ידע בחומר.בשביל לגלות את זה אתה צריך כמות מסויימת של פרקטיקה.
עשיתי פעמיים פסיכומטרי. בפעם הראשונה הייתי מוציא כמעט מקסימום במילולי, והכמותי בגלל חוסר ידע, הייתי יכול לשבת רבע שעה על שאלה (חוסר היכרות עם חוקים, וחוסר בפרקטיקה)
למבחן הגעתי עם יכולת סבירה בכמותי.
למועד השני שעשיתי כעבור חודשיים הגעתי עם יכולת לסיים פרק כמותי בפחות מרבע שעה, עם מספר טעויות נמוך מאוד, שהיו בעיקר בהסקה מתרשים, שזה עניין ויזואלי בעיקרו ולא מתמטי
אני אומר שבלי לשים לב זה יוצר מה שנקרא "אוריינטציה" מתמטית.סבבה, אז יש לך ראש מתמטי, זה לא שהפסיכומטרי נתן לך חשיבה מתמטית. ברור שחשיבה מתמטית לא שווה הרבה בלי ידע בחומר.
אני אומר שבלי לשים לב זה יוצר מה שנקרא "אוריינטציה" מתמטית.
אם לצורך העניין היומעושים לך מבחן אייקיו, לא היית מקבל את הניסיון הזה.
עכשיו אני במכינה קדם אקדמית, ואילולא הפסיכומטרי הייתי מתקשה הרבה יותר, כי אתה מכיר משחקים של אלגברה וחוקים, וזה חוסך לך הרבה אנרגיה.
אולי למי שעשה 4-5 מתמטיקה זה לא יתרום
הבעיה היא שאתם לא זוכרים כבר את השלב שבו למדתם מתמטיקה ואלגברה ברמה של פסיכומטרי.זה לא נותן שום "אוריינטציה" מתמטית, אתה טוב יותר אך ורק במה שקשור לפסיכומטרי, כמעט רוב השאלות בפסיכומטרי יכולות להפתר ע"י עבודה עם התשובות, והאלגברה בפסיכומטרי היא משחק ילדים שמורכב מהשוואות של ממוצעים ונוסחאות כפל מקוצר.
לא ברור לי איך זה תורם לך במכינה, אם במכינה הרמה אמורה להיות גבוהה יותר או לפחות שווה ל5 יחידות מתמטיקה (בהנחה שמדובר במכינה המיועדת להנדסה, ומהבנה שלי לפי פוסטים קודמים שלך אכן מדובר במכינה כזו).
כנ"ל. אני עשיתי את הקורס הכי זול שהיה אז, ועוד מסובסד ע"י העירייה בנוסף (ניסו להרים את הרמה של העיר מעלות).כשאני שומע אנשים שעשו או עושים קורס שעולה פי 4-5 כי "מכון X הוא הכי טוב אחי" אני מקיא קצת בפה.
קיבלתי מעל 700 בפעם הראשונה, דגש כמותי 721 אני חושב.
מרגיש שהמבחן לא סייע בשום אופן לחיים שלי או לקורס כלשהו שאי פעם עשיתי באקדמיה (כולל מכינה).
מבחינתי ה2000 שקל שהוצאתי בזמנו הם בזבוז של כסף, זמן ואנרגיה אבל זה מה יש- כל אוניברסיטה דורשת היום פסיכו' גבוה.
נ.ב
כשאני שומע אנשים שעשו או עושים קורס שעולה פי 4-5 כי "מכון X הוא הכי טוב אחי" אני מקיא קצת בפה.
תחרוש, תלמד את השיטה- תצליח, כל השאר שטויות.
הבעיה היא שאתם לא זוכרים כבר את השלב שבו למדתם מתמטיקה ואלגברה ברמה של פסיכומטרי.
למי שעשה 3 יחידות לימוד זה יעזור
אגב זה שאתה יכול להשתמש בתשובות במבחן לא בהכרח אומר שאתה משתמש בהן