הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK677 או GH?

benberi

משתמש מתחיל
83
23
נק' מוניטין:
38
83
23
HGH יותר אפקטיבי מMK677?

כי לפי מה שאני מבין MK677 מגביר את הGH שלך בצורה "טבעית" שזה כנראה בהרבה פחות מהאבקה של HGH עצמה כמו GENOPHARM ?

• פותח/ת השרשור
אין מה להשוות בכלל ...
Hgh בפער ענק
אני על HGH כבר כמית 5 חודשים, לא הייתי אומר ואו.. אבל אולי זה בגלל התזונה לא מאמין שהחומר עצמו לא טוב.

או שפשוט 5IU זה כלום בשביל לראות משהו ואו אבל יותר מזה זה סיכון להגדלת איברים כמו הכיבה וכו (מיתוס?)

Hgh זה לא חומר שהוא וואו..סטרואידים עדיפים מכל בחינה של פיתוח שריר וכוח.
אז mk זה בכלל לא משהו שהייתי לוקח...

Hgh אולי ישנה לך קצת מבנה של אוזניים ולסת אבל זה ממש לא מנפח קיבה ודברים כאלה

HGH יותר אפקטיבי מMK677?

כי לפי מה שאני מבין MK677 מגביר את הGH שלך בצורה "טבעית" שזה כנראה בהרבה פחות מהאבקה של HGH עצמה כמו GENOPHARM ?
GH בזריקות + סייקלים של חומרים במקביל לשימוש GH זה תוצאות הכי טובות. מי שמתחרה ומוסיף אינסולין מגיע לתוצאות על. MK לא מגרד תוצאות של GH זה עולם אחר.
המשפט הבא שרשמת בהודעה בהמשך לא מתקבל על הדעת "אבל אולי זה בגלל התזונה לא מאמין שהחומר עצמו לא טוב" אם כבר אתה משקיע ב-GH תשקיע גם באוכל גם באימונים ובהכל. זה לא משחקים.

Hgh זה לא חומר שהוא וואו..סטרואידים עדיפים מכל בחינה של פיתוח שריר וכוח.
אז mk זה בכלל לא משהו שהייתי לוקח...

Hgh אולי ישנה לך קצת מבנה של אוזניים ולסת אבל זה ממש לא מנפח קיבה ודברים כאלה
HGH קטלני ב PCT. בשילוב עם טסט יכול לתת מסה איכותית

בשילוב עם טסט יכול לתת מסה איכותית
לא יודע.. אין משהו יותר יעיל מטרן בסוף.סטרואידים עדיפים על hgh

Hgh מתאים לרמה גבוה ולאנשים מסויימים. גם כדאי לשלב אינסולין עם זה בשביל למנוע כל מיני תופעות לוואי(במינונים גבוהים)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע.. אין משהו יותר יעיל מטרן בסוף.סטרואידים עדיפים על hgh

Hgh מתאים לרמה גבוה ולאנשים מסויימים. גם כדאי לשלב אינסולין עם זה בשביל למנוע כל מיני תופעות לוואי(במינונים גבוהים)
חבר שלי עושה את זה כי הGH גרם לו לחוסר תאהבון או משהו והרגשה חרא, ואז שילב אינסולין וזה עבר.

אבל אמר לי שזה ממש מסוכן ולא כדאי לי לגעת באינסולין בחיים ברמה שלי.
מבין אותו שהוא מרשה לעצמו בן אדם נמצא בזה 6 שנה 101קילו קובה 166 על 8 אחוז שומן

סטרואידים עדיפים על hgh חד משמעית מניסיון של אנשים שאני מכיר שלקחו שנה ברציפות אין שינויים מהותיים מיותר לקחת ללא טסטסטרון כחומר בסיס , בקיצור אני בדעה שסטרואידים עדיפים בהרבה מgh,
וכמו שהזכירו מעליי טרן חומר מספר אחד אני אישית קשה לי לספוג את תופעות הלוואי שלו אבל מי שמסוגל הרצה של טרן 4 חודשים ייתנו אפקט יותר מכל חומר אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית