הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחרטתי !

Nocturnal gainz

משתמש מתחיל
10
4
נק' מוניטין:
-3
10
4
עשיתי זריקה ראשונה של טסטוסטרון 250 מג. עברו יומיים ואני החלטתי שאני לא מספיק בשל בשביל זה.
אני צריך pct ?
ואם כן אז מתי להתחיל אותו? איזה מינון ? ומה לקחת?
מה הסיכוי שמזריקה אח יהיה התאוששות קשה ?

עשיתי זריקה ראשונה של טסטוסטרון 250 מג. עברו יומיים ואני החלטתי שאני לא מספיק בשל בשביל זה.
אני צריך pct ?
ואם כן אז מתי להתחיל אותו? איזה מינון ? ומה לקחת?
מה הסיכוי שמזריקה אח יהיה התאוששות קשה ?
למה התחרטת אם אפשר לשאול?

הכל טוב. יפה שהיה לך את האומץ לצאת מזה כי הבנת שלא מתאים, אפילו שטכנית כבר היית בפנים.

בלי לפגוע
מי ששואל שאלה כזו,לא מוכן ובטח לא צריך להתחיל סייקל .
ואם מפחד מזריקות ,סביר להניח גם שלא הזרקת נכון לשריר.
*שימוש בהורמונים/סטרואידים מצריך" שיעורי בית" טובים לפני‍
בהצלחה!!!

נערך לאחרונה:
בלי לפגוע
מי ששואל שאלה כזו,לא מוכן ובטח לא צריך להתחיל סייקל .
ואם מפחד מזריקות ,סביר להניח גם שלא הזרקת נכון לשריר.
*שימוש בהורמונים/סטרואים מצריך" שיעורי בית" טובים לפני‍
בהצלחה!!!

אפשר באיזשהו שלב כבר לוותר על ההטפות מוסר, הבן אדם עשה טעות והבין.
כולנו עושים טעויות, החוכמה זה להפיק לקחים ו/או לעצור בזמן את הטעות.

אין הטפת מוסר,והוא לא עשה טעות,מנה של 250 לא עושה כלום ,גג קיבל "מעט בוסט" לכמה ימים למאגר ,אם היה מאוד נמוך,עצם השאלה אם להתחיל Pct מזריקה אחת ,מעיד על חוסר ההבנה ,וההתלבות להתחיל משהו שאולי "קל להשיג" ומרגיש "ילד גדול"אבל בלי טיפת מושג איך להתנהל במהלך הסייקל ,וליעל אותו נכון ,וכמובן לצאת ממנו עם הכי מעט תופעות לוואי.
ואין סיבה לעשות טעויות ,אם לומדים ,חוקרים ולוקחים בחשבון את כל ההשלכות שיכולות להיות ,עם התרופות לשיקום במקרה הצורך,אלא אם הוא רוצה להשבית את הציר לתמיד ,ואז הוא יעשה TRT לכל החיים.
יש פה מספיק אנשים מנוסים שעברו גם את "הטעויות האלה" של מתחילים ואני בטוח שישמחו לעזור ולמנוע ממנו אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית