הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין

• פותח/ת השרשור Ziv
  • פורסם בתאריך

Ziv

משתמש פעיל
355
89
נק' מוניטין:
278
355
89
אני מגיע לישורת האחרונה של תקופת החיטוב ואני רוצה לשלב שורף שומן, תקופת חיטוב קודמת שילבתי אפדרין והתוצאות היו מצויינות.
חשבתי בתקופה הזו לשלב קרדרין מה המינונים שצריך לקחת?? ואיך מומלץ לעבוד איתו והאם הוא בכלל אידיאלי לחיטוב??
בנוסף האם מישהו מכיר את החברה VVL?

נערך לאחרונה:
קשה למצוא קרדרין אמיתי כרגע. המון אתרים שמוכרים את זה לכאורה,מוכרים משהו אחר ובארץ אין לי מושג מה המצב מעולם לא קניתי משהו מדילר.

יותר סביר שתשיג קלן אמיתי אבל התופעות לוואי יותר קשות לעומת קרדרין.
מבחינת שריפת שומן כנראה שקרדרין יעבוד מעט יותר טוב.

מבחינתי,קרדרין..אבל קח בחשבון שלא בטוח תקבל משהו אמיתי ואין איך לוודא/לאמת כי אין איזה תופעת לוואי מיוחדת שאתה אמור להרגיש.

אם אחרי כמה ימים אין שיפור די בולט בסיבולת לב ריאה/אירובי אז כנראה קיבלת משהו לא טוב

קשה למצוא קרדרין אמיתי כרגע. המון אתרים שמוכרים את זה לכאורה,מוכרים משהו אחר ובארץ אין לי מושג מה המצב מעולם לא קניתי משהו מדילר.

יותר סביר שתשיג קלן אמיתי אבל התופעות לוואי יותר קשות לעומת קרדרין.
מבחינת שריפת שומן כנראה שקרדרין יעבוד מעט יותר טוב.

מבחינתי,קרדרין..אבל קח בחשבון שלא בטוח תקבל משהו אמיתי ואין איך לוודא/לאמת כי אין איזה תופעת לוואי מיוחדת שאתה אמור להרגיש.

אם אחרי כמה ימים אין שיפור די בולט בסיבולת לב ריאה/אירובי אז כנראה קיבלת משהו לא טוב
אני מה זה לא מסכים איתך בלשון המעטה, קרדרין זה חומר זול ונגיש,יש אותו בארץ ובכל חור אחר בעולם, רק בפורום הזה שמעתי את זה שקשה להשיג קרדרין "אמיתי"
בת זוג שלי משתמשת כבר 3שבועות+ בקרדרין שהבאנו מהארץ ואין הבדל בינו לבין מה שהבאנו מארה"ב מבחינת הרגשה
אני מגיע לישורת האחרונה של תקופת החיטוב ואני רוצה לשלב שורף שומן, תקופת חיטוב קודמת שילבתי אפדרין והתוצאות היו מצויינות.
חשבתי בתקופה הזו לשלב קרדרין מה המינונים שצריך לקחת?? ואיך מומלץ לעבוד איתו והאם הוא בכלל אידיאלי לחיטוב??
בנוסף האם מישהו מכיר את החברה VVL?
קרדרין עדיף בהרבה מקלן מבחינת תופעות לוואי, אבל לדעתי אם אתה רוצה להיגזר טוב ומהר אז קלן+אפדרין הרבה יותר אפקטיבי

קרדרין עדיף בהרבה מקלן מבחינת תופעות לוואי, אבל לדעתי אם אתה רוצה להיגזר טוב ומהר אז קלן+אפדרין הרבה יותר אפקטיבי

ממש לא מומלץ וזה חסר טעם לשלב אפדרין עם קלן, שניהם עובדים על רצפטורי הבטא, קלן אחרי שבועיים-שלושה משבית את הרצפטורים הללו.
מה שגם שילוב של שניהם עלול להעלות את לחץ הדם בצורה משמעותית
[

ממש לא מומלץ וזה חסר טעם לשלב אפדרין עם קלן, שניהם עובדים על רצפטורי הבטא, קלן אחרי שבועיים-שלושה משבית את הרצפטורים הללו.
מה שגם שילוב של שניהם עלול להעלות את לחץ הדם בצורה משמעותית
[
שהתכוונתי לקלן+אפרדין זה היה לפרוטוקול של שבועיים קלן שבועיים אפרדין, ברור כשמש שלא לוקחים קלן יחד עם אפדרין...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית