הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוגיה מציקה

• פותח/ת השרשור Navira
  • פורסם בתאריך

Navira

משתמש קבוע
1,408
1,223
נק' מוניטין:
2,247
1,408
1,223
של רוסים הענתיקות
אלהן חברי הפורום היקרים אני רציתי להתחיל סייקל עם פרופ ומסטרון וטורינבול ל10 שבועות אך אני חושב על להחליף את הפרופ לסוסטנון (אחד הסיבות להחלפה כי הוא רפואי) עכשיו שאלה שלי כזו המינון הוא 250 באמפולה אחד הרי 250 פעמים בשבוע יתנו לי 500 בשבוע וזה המטרה עוד פה הכל טוב ויפה אבל כמה יוסי הקיף יד 60 אומרים לי EOD בסוסטנון ואני ממש איבדתי את זה עד מצב שאני יחזור פשוט לפרופ 100EOD
האם סוסטנון באמת צריך לתת EOD זה יצא לי כמעט 900 מג ואני לא רוצה תכמות הזו.עזרתכם

המקרה שלך בעייתי,כי אם הסוסטנון רפואי אז זה אמפולה,ואי אפשר לשאוב רק 0.5 נניח. חייבים להשתמש בהכל..
מסוסטנון בויאל זה מסתדר להזריק eod כי אתה לוקח את הכמות שאתה רוצה,נניח 0.6/0.5. וככה אתה מגיע לכמות סבירה בסוף השבוע ולא ל900

נערך לאחרונה:
אלהן חברי הפורום היקרים אני רציתי להתחיל סייקל עם פרופ ומסטרון וטורינבול ל10 שבועות אך אני חושב על להחליף את הפרופ לסוסטנון (אחד הסיבות להחלפה כי הוא רפואי) עכשיו שאלה שלי כזו המינון הוא 250 באמפולה אחד הרי 250 פעמים בשבוע יתנו לי 500 בשבוע וזה המטרה עוד פה הכל טוב ויפה אבל כמה יוסי הקיף יד 60 אומרים לי EOD בסוסטנון ואני ממש איבדתי את זה עד מצב שאני יחזור פשוט לפרופ 100EOD
האם סוסטנון באמת צריך לתת EOD זה יצא לי כמעט 900 מג ואני לא רוצה תכמות הזו.עזרתכם
סוסטנון רפואי כמו של trt?

• פותח/ת השרשור
סוסטנון רפואי כמו של trt?
אורגנון
המקרה שלך בעייתי,כי אם הסוסטנון רפואי אז זה אמפולה,ואי אפשר לשאוב רק 0.5 נניח. חייבים להשתמש בהכל..
מסוסטנון בויאל זה מסתדר להזריק eod כי אתה לוקח את הכמות שאתה רוצה,נניח 0.6/0.5. וככה אתה מגיע לכמות סבירה בסוף השבוע ולא ל900
אני יזריק ראשון שלישי וחמישי יצא לי 750 לגבי המסטרון כנירא אצטרך להחליף לאסטר אחר שלא ישתבש לי הכל

אתה יכול לשאוב את כל ה 1 מל להזריק חצי
וחצי להחליף מחט ולשמור לפעם הבאה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשאוב את כל ה 1 מל להזריק חצי
וחצי להחליף מחט ולשמור לפעם הבאה
אני אלך על 750 שזה יוצא שלוש פעם בשבוע. נתנו לי כל כך הרבה עצות אבל בסוף הגעתי למסקנה ואמרתי שזה צריך להיות פשוט אז החלטתי 750
גם המינונים של הפרופ שמה נמוכים אבל בכל זאות יש שם את האסטר דקונאט שהוא הכי ארוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית