הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה לקנות בוקסרים גדולים ונוחים? באיזה אתם משתמשים?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
מאיפה אתם קונים את שלכם? מחפש שיהיה נוח לאימונים ואכילה. כל הבוקסרים שיש לי מתחילים להיות קטנים מידי, במיוחד במותניים... וזה מציק לי מאוד באימונים ובעיקר באכילה אני מרגיש פשוט לחץ על הבטן....

יש לי כרגע כאלה שהם XXL וכאלה XXXL וזה פשוט קטן מידי וברוב המקומות מוכרים עד XXL...

file.jpg

מחפש כאלה, חופשיים ולא צמודים, פשוטים/זולים שיעלו איזה 10-20 שקל לאחד

אחד הפוסטים הכי לא שגרתיים שראיתי עד היום.
לא קשור גם לאימונים בכלל אחי.

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לנסות לעזור לך..
אולי תנסה תחתוני "מהירים" שמים אותם מתחת למכנסיים קצרים בריצות ורכיבות וכד' כדי בשביל חופשיות ולמנוע שפשפות.

• פותח/ת השרשור
אחד הפוסטים הכי לא שגרתיים שראיתי עד היום.
לא קשור גם לאימונים בכלל אחי.

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל לנסות לעזור לך..
אולי תנסה תחתוני "מהירים" שמים אותם מתחת למכנסיים קצרים בריצות ורכיבות וכד' כדי בשביל חופשיות ולמנוע שפשפות.
חחחחח פשוט יש פה המון אנשים גדולים בפורום, הם צריכים לשים משהו מתחת אז מעניין אותי מה הם עושים. כי זה בעייתי, אני מתכנן לעלות עוד 20 קילו בערך ואין לי מושג מה לעשות בהמשך, צריך שהגומי במותניים יהיה רחב ולא לוחץ.

אני דווקא אוהב צמודים מהסיבה הפשוטה שאני שונא את זה שתחתונים כמו שאתה רוצה פשוט "עולים לי למעלה", זה מחרפן אותי.

• פותח/ת השרשור
מצאתי בסוף בביג שופ 5XL. אבל זה היה קצת יקר - 17 שקל לאחד... מעניין אותי אם מישהו הזמין מהאינטרנט (אליאקפרס ודומיו) זה יוצא איזה 5 שקל לבוקסר ויש להם עד 8XL

מצאתי בסוף בביג שופ 5XL. אבל זה היה קצת יקר - 17 שקל לאחד... מעניין אותי אם מישהו הזמין מהאינטרנט (אליאקפרס ודומיו) זה יוצא איזה 5 שקל לבוקסר ויש להם עד 8XL

הבעיה באלי אקספרס(ובאתרים האסיאתיים בכלל כנראה) שהמידות אצלם יותר קטנות מהמידות במערב ככה שלפעמים צריך לקנות מידה גדולה יותר מהמידה הרגילה שלך.

הבעיה באלי אקספרס(ובאתרים האסיאתיים בכלל כנראה) שהמידות אצלם יותר קטנות מהמידות במערב ככה שלפעמים צריך לקנות מידה גדולה יותר מהמידה הרגילה שלך.
יש טבלאות של מידות. אתה לא צריך לנחש

• פותח/ת השרשור
יש טבלאות של מידות. אתה לא צריך לנחש
אני די מבסוט מהגודל של ה5XL שיש לי עכשיו אבל אני לא יודע איך להשוות את זה למידות שיש באליאקספרס

גם למדוד את עצמי ולקחת בגדים לפי המידות האלה לא עבד לי בצורה יותר מידי טובה בעבר... אי אפשר כל כך באיזה מצב הבגד במידות שרשומות שם, יכול להיות הבדלי גזרה, בד שנמתח בצורה יותר או פחות נוחה ועוד כל מיני כאלה

אני די מבסוט מהגודל של ה5XL שיש לי עכשיו אבל אני לא יודע איך להשוות את זה למידות שיש באליאקספרס

גם למדוד את עצמי ולקחת בגדים לפי המידות האלה לא עבד לי בצורה יותר מידי טובה בעבר... אי אפשר כל כך באיזה מצב הבגד במידות שרשומות שם, יכול להיות הבדלי גזרה, בד שנמתח בצורה יותר או פחות נוחה ועוד כל מיני כאלה
גם בחנות אתה לא מודד תחתונים. תזמין פעם פעמיים ותראה אם זה טוב לך ומקסימום תפסיד כמה שקלים אם זה לא מתאים

American Eagle Outfitters Men's & Women's Clothing, Shoes & Accessories
אמריקן איגל
יש משלוח חינם מעל 50 דולר
התחתונים באזור ה 7 דולר יש בפחות יש ביותר לפעמים יש מבצעים 3 ב 15, לובש רק את שלהם ורק דרך האתר, בארץ זה שחיטה.
איכותיים רצח ויש XXXL שרק אותם אני לובש

• פותח/ת השרשור
גם בחנות אתה לא מודד תחתונים. תזמין פעם פעמיים ותראה אם זה טוב לך ומקסימום תפסיד כמה שקלים אם זה לא מתאים
לא יודע מה איתך אני מודד בלי שרואים, או מקסימום משלם על זוג אחד ומודד אותו במקום ואז מחליט אם לקחת עוד. גם תמיד אפשר להוציא מהאריזה ולראות בערך את הצורה והגודל.

אין לי בעיה בכלל להפסיד כמה שקלים על כאלה במידה לא טובה הבעיה שלוקח לזה איזה 3 שבועות להגיע
American Eagle Outfitters Men's & Women's Clothing, Shoes & Accessories
אמריקן איגל
יש משלוח חינם מעל 50 דולר
התחתונים באזור ה 7 דולר יש בפחות יש ביותר לפעמים יש מבצעים 3 ב 15, לובש רק את שלהם ורק דרך האתר, בארץ זה שחיטה.
איכותיים רצח ויש XXXL שרק אותם אני לובש
איפה ב7? אני רואה רק ב13, שלח לינק

לא יודע מה איתך אני מודד בלי שרואים, או מקסימום משלם על זוג אחד ומודד אותו במקום ואז מחליט אם לקחת עוד. גם תמיד אפשר להוציא מהאריזה ולראות בערך את הצורה והגודל.

אין לי בעיה בכלל להפסיד כמה שקלים על כאלה במידה לא טובה הבעיה שלוקח לזה איזה 3 שבועות להגיע

איפה ב7? אני רואה רק ב13, שלח לינק
תחפש ב clearance

אחי יש בוקסרים במקס סטוק כדאי לך לחפש שם נראה לי זה זול אבל אני לא יודע כמה.

• פותח/ת השרשור
אחי יש בוקסרים במקס סטוק כדאי לך לחפש שם נראה לי זה זול אבל אני לא יודע כמה.
הייתי בסניף אחד והיה להם עד XXL כל בוקסר 10 שקל. ראית שיש להם מידות גדולות באחד הסניפים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית