עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גבר נתתי תשובה כזאת בגלל המשתמש,תבדוק פוסטים קודמים ואתה תבין אותיתלוי יותר בדילר, אבל בגדול מעדיף להיצמד כמה שיותר לרפואי אבל חומרים שאין רפואי אז בלקן,אלפא פארמה,סקירוקס,פארמהקום,SIS.קאלפה,דראגון פארמה (השמנים של דראגון לפעמים אנדר דוסט האוראלים עושים עבודה מדהימה)
@Navira נאבי האמת שהוא צודק אחי..זה המשתמש הכי טרול שהיה פה בזמן האחרוןגבר נתתי תשובה כזאת בגלל המשתמש,תבדוק פוסטים קודמים ואתה תבין אותי
חחח לא אחי לא משנה המוניטין חחח סתם רציתי שתדע זה הכול...הכול טוב אחי זכותך לתת איזה מוניטין שאתה רוצה..הבנתי תעמדות חברים יקרים אני אף אחד וכלום אבל הפוסט ניראלי הכי רגיל שיש היה פה את אדון טרול מנחם זה באמת פורץ גבולות,אני לא יתחיל לחקור מי נגד מי גם עם טעיתי אני כמו גבר יכול לבקש סליחה אין שום בעיה אבל הלכתי על מה שהרגשתי,אני לא הייתי לוקח קשה את ה''מוניטין'' קשה אז אתן לו מוניטין חיובי במשהו אחר SO WHAT אבל עכשיו אדע גם שהמשתמש לא טרול.
מבחינתי הכל בסדר ביננו ואין שום בעיה אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני בפאן הזה ולא להשים רגלים אני שמח שלא לקחתה את זה קשה והכל טוב באמת שפעם הבא היה יותר פיקח.מודה גמאני חוטא ולפעמים יש לי תשובות של טרול.חחח לא אחי לא משנה המוניטין חחח סתם רציתי שתדע זה הכול...הכול טוב אחי זכותך לתת איזה מוניטין שאתה רוצה..
אוי שטויות אז נתת מוניטין שלילי אז מה..פשוט המשתמש הזה קצת לא ברור הייתי אומר,פעם פותח פוסט על זה שהוא רוצה חומרים ומסבירים לו שזה לא מתאים לו ואז הוא אומר שהוא לא ייקח ואחרי זה פותח פוסט שהוא מתחיל חומרים...בקיצור הוא לא נשמע רציני במיוחד אז לקחתי את הפוסט שלו לא רציני..הכול טוב בינינו לא חשבתי אחרת,שיהיה לך המשך יום טובמבחינתי הכל בסדר ביננו ואין שום בעיה אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני בפאן הזה ולא להשים רגלים אני שמח שלא לקחתה את זה קשה והכל טוב באמת שפעם הבא היה יותר פיקח.מודה גמאני חוטא ולפעמים יש לי תשובות של טרול.
תיקנתי לו חח..לו מוניטין חיובי במשהו אחר