הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

310X7

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך
מדהים!
צומח להיות אחד הדדליפטרים החזקים בארץ...

אתה בטח מודע לזה, פעם זה היה יותר גרוע אבל אפשר לשפר את הנעילות בחזרות. מאמין שזה סט מקסימלי ואתה עובד על זה עם הזמן.

מחכה לראות את הטוטאל בתחרות...

מדהים!

..

עם 310 לשביעייה ,בערך 360-370 לבודדת, הוא רק "צומח" להיות "אחד" הדדליפטרים החזקים בארץ?
חוץ מוולאד שהוא בין הליפטרים הגדולים בעולם, מי הם אותם אנשים שהוא רק בתהליך צמיחה כדי להיכנס לקטגוריה בה הוא עדיין מתחתם?

אולי יש שמות שאני בכלל לא מודע אליהם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מדהים!

אתה בטח מודע לזה, פעם זה היה יותר גרוע אבל אפשר לשפר את הנעילות בחזרות. מאמין שזה סט מקסימלי ואתה עובד על זה עם הזמן.

מחכה לראות את הטוטאל בתחרות...
זה סשן שלישי של דדליפט אחרי הקרע קטן שאני מחלים בחזה, טוטאל 4 ספרות הדבר הכי רצוי שנמצא אצלי בראש כרגע

מטורף!! מהתעניינות, מה המ.ג?
143 כרגע כרגיל מסתובב על 148~, דכאון היא הדיאטה הכי יעילה וממולצת

נערך לאחרונה:
מטורף

זה סשן שלישי של דדליפט אחרי הקרע קטן שאני מחלים בחזה, טוטאל 4 ספרות הדבר הכי רצוי שנמצא אצלי בראש כרגע

יש מצב שאתה מפרט על הקרע בחזה? אפילו בפרטי אם אתה מעדיף
פשוט אני גם בזה עכשיו

• פותח/ת השרשור
מטורף

יש מצב שאתה מפרט על הקרע בחזה? אפילו בפרטי אם אתה מעדיף
פשוט אני גם בזה עכשיו
לפני כ5 שבועות באמצע בנץ פשוט הרגשתי שמשהו התפוצץ באמצע חזרה,מבחינת נפח ומשקל לא היה אתגר
אני התכווצתי מאוד באותו אימון כנראה הייתי מיובש מאוד.

עכשיו עושים פיזיו וכעקרון מתקדם בלחיצה מעל הראש,אני לא דואג בכלל מזה כי אני יודע שכוח לא אאבד ואפילו אתקדם פשוט בעתיד להיות חכם יותר ולשים לב לדברים הקטנים יותר

אין לי ספק שתחזור מהקרע בחזה, רק סבלנות ועבודה חכמה.

יש לך איזשהו רעיון לתחרות באופק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית