התייעצות לפני קניית קלן

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי
רקע על עצמי:
בנובמבר 2018 לקחתי קלן בפעם הראשונה. לא היו תופעות לוואי של קלן בכלל. גם על 120 ו160 מ"ג.
לא רעידות לא דופק לא הזעה לא לחץ דם לא חום לא חיטוב נראה לעין.. רק נוזלים ירדו.
היו תופעות שאפשר לנסות לחשוב שזה תופעות של פשוט "קלן" מזוייף כמו כאבי מפרקים מטורפים ברגליים! ברמה של דקירות. בהתחלה בריצה או באירובי ובהמשך בהליכה רגילה ופשוטה. לא יכלתי ללכת כמעט, רק כאבים פסיכיים. ופצעי אקנה כל הגוף (אני בן 24 ועד שלקחתי את הקלן לא היה לי בחיים אקנה!!) שנעלמו כמה שבועות אחרי שסיימתי את הסייקל אבל השאירו צלקות..

מאז לא נגעתי בכלום.. לא יצא..

אז העפתי ממני את הדילר העוקץ והגעתי לעידן הטלגרם.. יש 2 דילרים שונים שכל אחד מציע לי קלן אחר, שאני מבקש מהם חברות אחרות.. אין להם.. רק חברה אחת כל אחד מהם. מה שגורם לי לפקפק בהם כדילרים שאין להם מבחר אבל נגיד והם דילרים שמביאים דרך דילרים שמביאים דרך דילרים...

מצרף תמונות (גרועות!) של כל קלן שצולמו על ידי הדילרים לטובת התייעצות.. אם לגעת או לא..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190522-233803_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190522-233803_WhatsApp.jpg
    KB 47.7 · צפיות: 251
  • Screenshot_20190522-233759_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190522-233759_WhatsApp.jpg
    KB 34.6 · צפיות: 267
נערך לאחרונה:
מעולם לא קניתי חומרים בארץ, אבל ...

בדר״כ דילר זה לא חנות, הוא עובד עם ״ספק״ אחד ולא מחזיק מוצרים מתחרים. אין ממש טעם למה.

עשית את הצעד הנכון לשאול כאן. בגלל שקלן זה חומר שיכול לעשות לא מעט בלאגנים (עשה לך בעבר...) הייתי ממליץ כמו על כל חומר לא חוקי אחר - לעשות מה שאתה יכול כדי להשיג חומר איכותי. מקסימום תחכה עוד טיפה עד שתמצא.

אל תאמין לדילר בטלגרס...

• פותח/ת השרשור
כן אמור להיות , יש לך קוד אימות על הקופסה אז תכנס לאתר שלהם ותבדוק
כן יש מדבקה עם קוד והקוד נכון באתר שלהם. רק מה שמוזר זה שהקוד מודבק עם מדבקה..
טוב נקווה שלא נפלתי על זיוף שוב פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית