עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי, מעריך את הפירוט ואת הניסיון שלך 🙏ספקטרום זה לא zphc... סיירוקס מניסיון פחות התחברתי...לך על פארמהסול או zphc ... כדורים הכי טוב zphc
תודה רבה אחי על התגובה המפורטת, מעריך מאוד את הזמן שלך ואת הכנות.ZPHC אם זה מקורי עובר קוד באתר המקורי שלהם ZPHC.COM זה מעולה. ספקטרום אמור להיות חברת בת שלהם ככה שהם גם אמורים להיות טובים לפחות בחומרים הלא מסובכים.
בייצור הישראלי פיור פלטינום הם אולי הכי ותיקים בשוק (מלבד תחיית המתים של סיירוקס). אם הגעת למקור, מההיכרות שלי הוא מאוד אמין, לא נתקלתי בחומר שלא עבד לי. (חוץ מאיזה חבילה של אנאדרול שקניתי לא מהמקור, לפני איזה 5-6 שנים. והאמת שהיא גם לא עברה קוד באתר אז כנראה זה היה זיוף.) למשל, בבדיקות דם גם במינון 250 טסט יצא לי מעל 50 (הגבול שלא בודקים מעליו במעבדה במכבי אצלי לצערי). אנאדרול ודיאנבול שלהם זה מפלצות. קלן פגז. מאסטרון מייבש ת'צורה. וגם דקה עושה לצערי מה שלא היינו רוצים שיעשה. לדעתי פיור זה הפתרון הכי טוב אם אין ZPHC זמין או אם אין תקציב. גם יש להם בדיקות מאומתות של גנושיק על רוב המוצרים שלהם, מה שלא ראיתי שום חברה כאן בישראל עשתה עד היום. הבעיה עם החברות המקומיות זה שהם מיועדות לקהל הישראלי שלא מתאמץ לבדוק מידי פעם במעבדה, אז לך תדע אם יתפסו קריזה ויתנו באץ' לא טוב. מה שאין כן בחברה עולמית כמו ZPHC שגם משווקת בארהב, שמה כן בודקים מידי פעם, ואם הם יזייפו ויתפסו אותם על זה יהיה להם חתיכת שיימינג.
אמנם אני יכול להגיד לך שהבנאדם שאחראי על פיור אמר לי שאם תתן לו דו''ח מעבדה על חומר שלו שהוא מזוייף, או אנדרדוז רציני, הוא שם 100 אלף שקל על השולחן. אבל לך תדע אולי הוא לוקח בחשבון שאני לא באמת יעשה את זה...
סיירוקס לא ניסיתי אבל שמעתי שהרבה אנשים מרוצים. אבל שוב אותה בעיה כנ''ל.
פארמסול... אם חברה לא יודעת לאיית אננתת, לא נראה לי כדאי לגעת. גם לא שמעתי תגובות טובות מהחברים במכון.
עוד מקור פצצה שיש בארץ זה וורטקס. חברה מרוסיה, שנים של אמינות. יותר יקר מפיור אבל זול יותר מZPHC. אם אתה לוקח מאשדוד אתה תהיה מרוצה.
פיור יוצא לי הרבה יותר זול מהשאר, אז נראה לי שבסוף אני אלך עליו.פרימו לא נסיתי עדיין רק של גולדן דראגון. זה החומר הכי מזוייף בשוק אז אם סיירוקס עובד לך ואתה רואה בבדיקות דם, שלא מעלה המוקריט (חשש בולדנון) ומאזן לך אסטרוגן, הייתי נשאר עם זה.
כל השאר שכתבת ניסיתי עם פיור והכל עשה מה שצריך לעשות. עם וורטקס ניסיתי טרן אצטט ועבד באותה מידה כמו פיור... האמת אני אישית הייתי הולך על מה שיוצא לי זול יותר.