הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת השאלות - Anavar vs Rad 140

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
מה אומרים אנאבר או ראד 140 ?
מה עושה יותר את העבודה ?
אנאבר כבר ידוע ביכולותיו השאלה כמה אנחנו מאמינים בראד 140 לפי התאוריה אמור להיות חזק פי כמה מאנאבר

אפשר לשמוע על תוצאות של סארמס לפה ולשם ועד עכשיו לא הבנתי עם אנשים מבסוטים ממהם או שסתם הייטרים שלהם. אני אישית
לא התנסתי בסארמס אין לי מה להוסיף.אבל בטוח דבר אחד שלכל דבר חייב חומר בסיס

• פותח/ת השרשור
המחקר על RAD-140 אינו אידאלי לכן אף אחד לא באמת יכול לענות על השאלה הזו
זה בדיוק למה פתחתי פוסט
אנחנו כאן נחליט ביחד עם הניסיון של כל מי שניסה ורוצה לתרום לדיון
לפי דעות
יותר מאמין בניסיון המונים ממחקרים 🙄

יש לי חבר שמשתמש בmk677 וב rad לא ראיתי עליו איזה שינוי משמעותי, הוא טוען שהוא עלה 8 קילו בתקופה האחרונה בגלל הmk אבל לדעתי זה בגלל שהוא מתאמן די מתחיל ותמיד בהתחלה עולים הכי מהיר, לגבי חיטוב מה rad לא ראיתי משהו, אפילו לא קצת, אולי זה בגלל שהוא לא מקפיד על תזונה בשיט או שהכדורים האלה לא באמת עושים משהו או שזה שתיהם

לא נכנסתי לזה מעולם לעומק, באוסטרליה סארמס ופפטידים הם חוקיים לחלוטין. מאוד פשוט לקנות.

למרות זאת, כל החבר׳ה בסביבה שלי, כולל ליפטרים ברמה מאוד גבוהה לא נוגעים בזה כמעט, אולי בתור תוספת או אחרי פציעה או דברים בסגנון הזה.

זה נותן לי אינדיקציה שכנראה זו לא ה-בשורה.

מניסיון שלי אנאבר חומר מעולה מסה במסה נקייה יפה נותן כוח ומחטב את הבטן , לגבי ראד140 מעולם לא התנסיתי יש לי מכר שמתאמן גם המון שנים טען שיש פאמפ באימון כתוצאה מהראד אבל הבחור על טיארטי באופן קבוע בקיצור כמו שנאמר לפניי לא להיט כל הסארמס למיניהם .

אני הייתי הולך על אנאבר, לקחתי רד140 וחוץ מקצת כח ועלייה קטנה בנוזלים ופיוזים שרופים בראש לא הרגשתי משהו ואוו, אבל אנאבר זה אחד האהובים עלי, לא גורם להרגשה חרא כמו דיבול/וינסטרול ונותן תוצאה טובה בכח ובדחיסות, לדעתי כל הסארמס לא שווים באמת משהו בלי מינון מסויים של טסטוסטרון.

אוראלים=רעל
אבל כל אחד מקבל את זה שונה לגמרי לי דווקא ויני לא מזיז לי, גם הגעתי ל 40 מג גם לא דיגדג אותי מעט צרבות אבל הרגשתי ברגיל.
ודיבול עד 30 מג ''סביל'' מעל 30 מרגיש את המוות ממש קרוב אליי במלוא מובן המילה

באופן כללי אין ספק שזה לא סטרואידים בהשפעה או קרוב לזה, לכן פשוט המחיר לא מצדיק.

ההתנסות האישית שלי הייתה במסה האחרונה, ניסיתי בעקסות קריאה באינטרנט שילוב של lgd וטסטולון (רד 140), ואת זה שזה השפיע אני יודע בוודאות. במשך חודשיים שלקחתי את שניהם עליתי עלייה יחסית נקייה של 5 קילו. וגם הרגשתי עלייה במשקלים יותר מהירה מבדכ, אבל זה היה פחות משמעותי .

בכל מקרה, אם כבר סארמס, ואפ כבר למסה, ללא ספק הייתי ממליץ לשלב lgd וטסטולון.

@Lior Rotem מה נשאר לך אחריי הסייקל סארמס הזה ?

מבחינת כוח - נשאר הכל. מבחינת משקל אני ממשיך עוד קצת במסה ואפילו עליתי כחצי קילו.

מה שכן, אולי מוקדם מדי להגיד מה נשאר כי סיימתי את הסייקל רק לפני שבועיים. בכל מקרה באמת מאוד מרוצה

מבחינת כוח - נשאר הכל. מבחינת משקל אני ממשיך עוד קצת במסה ואפילו עליתי כחצי קילו.

מה שכן, אולי מוקדם מדי להגיד מה נשאר כי סיימתי את הסייקל רק לפני שבועיים. בכל מקרה באמת מאוד מרוצה
עשית סייקל רק של סארמס בלי חומר בסיס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית