הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילת שידורי טלוויזיה מהארץ בחו"ל (בתשלום)

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך

incin

משתמש משקיע
4,089
3,957
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,427
4,089
3,957
תהיתי אם אנשים כאן מכירים אתרים כמו tvclub.us (הרשמה לא זמינה) שמאפשרים מנוי לצפיה בשידורי טלוויזיה בארץ בחו"ל בתשלום.
אני יודע שאני יכול להשתמש בפרוקסי אבל אני מעוניין כרגע בפיתרון יותר נוח שיאפשר העברת ערוצים בלחיצת כפתור כי זה לא מיועד בשבילי.

תודה מראש 😃

תלוי מה אתה מחפש
ערוצי החדשות כמו 12,13,11 יש להם שידור LIVE באתר האינטרנט שלהם.
ערוצי ספורט למיניהם, ערוצי ילדים, ערוצים ספציפים של החברות שידור זה כבר בעיה.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה אתה מחפש
ערוצי החדשות כמו 12,13,11 יש להם שידור LIVE באתר האינטרנט שלהם.
ערוצי ספורט למיניהם, ערוצי ילדים, ערוצים ספציפים של החברות שידור זה כבר בעיה.

כן, מחפש ערוצי ילדים וערוץ ויוה - בגלל שאני רוצה תוכן די ספציפי אין לי בעיה לשלם עבורו, אבל אני רוצה למצוא את מי שאני צריך לשלם לו 😃

אופציות בתשלום אני לא מכיר.
בחינם אבל יש לך KODI ושלל האפליקציות שם וכנראה גם תצטרך VPN (זה כבר פחות חינם) בגלל שאתה גר בארה''ב.

23 בדצמ׳ 2013 - חברת הלוויין תשיק ב-1 במרס את אפליקציית yes go שתאפשר צפייה ב-50 מערוצי yes במכשירי סלולר, בטאבלטים ובמחשב בעלות של 19.90 שקל לחודש ובחינם ...
אמור להיות משהו של יס

• פותח/ת השרשור
23 בדצמ׳ 2013 - חברת הלוויין תשיק ב-1 במרס את אפליקציית yes go שתאפשר צפייה ב-50 מערוצי yes במכשירי סלולר, בטאבלטים ובמחשב בעלות של 19.90 שקל לחודש ובחינם ...
אמור להיות משהו של יס

אני חושב שזה רק ללקוחות יס, אני לא גר בארץ אז זה קצת פחות רלוונטי בשבילי.

יש לי כבלים פה (עשיתי רק בגלל שנתנו לי 400 דולר בgift cards ודי חינם למשך שנה, אחרי שנה אני אבטל) אבל הכל באנגלית וזה מיועד לאמא של אשתי, היא לא יותר מדי מתעניינת במשחקי פוטבול וNBA שמשדרים פה.

אני חושב שזה רק ללקוחות יס, אני לא גר בארץ אז זה קצת פחות רלוונטי בשבילי.

יש לי כבלים פה (עשיתי רק בגלל שנתנו לי 400 דולר בgift cards ודי חינם למשך שנה, אחרי שנה אני אבטל) אבל הכל באנגלית וזה מיועד לאמא של אשתי, היא לא יותר מדי מתעניינת במשחקי פוטבול וNBA שמשדרים פה.
הייתי מברר איתם. תסביר להם שאתה גר בחו"ל ומעוניין בשירות הזרמת התוכן אולי יש להם אפשרות כזאת.

• פותח/ת השרשור
הייתי מברר איתם. תסביר להם שאתה גר בחו"ל ומעוניין בשירות הזרמת התוכן אולי יש להם אפשרות כזאת.

מבחינת חוקית לא תהיה להם אפשרות כזו, אלא אם כן יהיה לי IP של הארץ ואז שוב חזרנו לכיוון הVPN או פרוקסי.

הייתי יותר בכיוון של אתרים דומים ל-tvclub.us. חבר שלי מהארץ המליץ לי עליהם (הוא גם מנוי) וכשאמרתי לו שהם כרגע לא מקבלים חברים חדשים הוא אמר שהוא יודע שיש עוד אתרים רוסים בסגנון אבל הוא השתמש רק בtvclub.

מבחינת חוקית לא תהיה להם אפשרות כזו, אלא אם כן יהיה לי IP של הארץ ואז שוב חזרנו לכיוון הVPN או פרוקסי.

הייתי יותר בכיוון של אתרים דומים ל-tvclub.us. חבר שלי מהארץ המליץ לי עליהם (הוא גם מנוי) וכשאמרתי לו שהם כרגע לא מקבלים חברים חדשים הוא אמר שהוא יודע שיש עוד אתרים רוסים בסגנון אבל הוא השתמש רק בtvclub.
היא חייבת שזה יהיה ממש כמו הערוצים או שגם VOD ודומים זה סבבה?

יש את זה נגיד

https://viva.walla.co.il

• פותח/ת השרשור
היא חייבת שזה יהיה ממש כמו הערוצים או שגם VOD ודומים זה סבבה?

יש את זה נגיד

https://viva.walla.co.il

כן, הבעיה היא שכל הVOD בכל הערוצים זמין רק בארץ, בארה"ב זה חסום.
גם יד2 חסום בארה"ב, אל תשאל אותי למה - כשעזבנו הייתי צריך להקפיץ מודעה עם הרכבים שלנו ולא היתה לי אפשרות לעשות את זה בלי פרוקסי.
ברגע שהבנק והחברה שאני סוחר דרכה (iBi) הבינו שעברנו לארה"ב בכלל היה שמח, כל הדגלים האדומים קפצו להם והם עלו לדפקון 1.

• פותח/ת השרשור
כן..הבנתי שהnfl שולטים ביום ראשון. הם מנהלים כל מה שקורה ביום הזה

החדר כושר שלי לדוגמא סגור בסופרבול. האמריקאים מאוד אוהבים פוטבול ושאלו אותי כבר הרבה מאוד פעמים אם אני משחק או שיחקתי בעבר - לא יכול להיות שמישהו יעשה סקוואט "כבד" ולא ישחק.

אין ספק שהם אוהבים.. ראיתי פעם מאמר שפוטבול מכללות נערץ יותר מnba

• פותח/ת השרשור
הגישה שלהם לספורט מאוד שונה מבארץ, ובראש הפירמידה נמצאים פוטבול, כדורסל ובייסבול.
אני לא חושב שזה דבר רע כי יש הרבה דברים חיוביים בספורט - אני זוכר במעורפל שניסו להציג את זה כדבר שלילי ב"מאריזונה לנס ציונה" אבל אני לא רואה את זה ככה.

גם יד2 חסום בארה"ב, אל תשאל אותי למה - כשעזבנו הייתי צריך להקפיץ מודעה עם הרכבים שלנו ולא היתה לי אפשרות לעשות את זה בלי פרוקסי.
ברגע שהבנק והחברה שאני סוחר דרכה (iBi) הבינו שעברנו לארה"ב בכלל היה שמח, כל הדגלים האדומים קפצו להם והם עלו לדפקון 1.
יש לך את nord vpn

100 דולר ל3 שנים

יוצא 10 שקל בחודש
עובד לי דרך Tor
כנ"ל הערוצים הישירים
ערוץ 13 רשת לצפייה ישירה - GuruTV.online

• פותח/ת השרשור
יש לך את nord vpn

100 דולר ל3 שנים

יוצא 10 שקל בחודש

עובד לי דרך Tor
כנ"ל הערוצים הישירים
ערוץ 13 רשת לצפייה ישירה - GuruTV.online

דבר ראשון, תודה על התגובות. כנראה שהייתי צריך לנסח בצורה שונה את השאלה שלי.

אני לא מעוניין בפתרונות פרוקסי/VPN, אני מודע בהחלט לפיתרונות האלו ומשתמש בהם לעקוף מגבלות כבר יותר מ-20 שנה (כולל שימוש בחווה בטכניון בשביל להיות הראשון שמעלה טורנטים של לוסט לtvtorrents לפני 15 שנה אבל זה כבר באמת אוף טופיק 😃)

לגבי לינקים לצפיה ישירה בערוצים 11/12/13 - אני מכיר את הלינקים ויודע שהם לא חסומים (בניגוד לתוכן VOD באותם אתרים שמאופשר בארץ אבל חסום בחו"ל), זה לא מה שאני מחפש. אני יותר מעוניין בערוצי התוכן כמו תוכניות לילדים בעברית וערוץ ויוה - האתר שכתבתי למעלה כן מספק אותם אז חשבתי שאנשים (במיוחד מהמגזר הרוסי) יכולים לתת לי פרטים על אתרים דומים.

מחיפוש בגוגל ברוסית (אפילו שאני לא דובר רוסית) מצאתי עוד שלושה אתרים שמספקים שידורים מישראל, אבל לאף אחד מהם לא היו ערוצי תוכן כמו tvclub.us - האם יש כאן מישהו שיש לו מנוי לtvclub.us ומכיר את האלטנטיבות?

יש היום שירותים כמו סלקום TV, פרטנר TV ונקסט TV שאינם דורשים ממיר אלא רק טלויזיה חכמה. אתה מוריד את האפליקציה בטלויזיה של אחת מהחברות הללו, שם שם משתמש וסיסמה ומתחבר. אני דיי בטוח שהם לא חוסמים לחו״ל אבל אין לדעת. אם יש לך חבר או מישהו בארץ שיש לו את השירות הזה, הוא יכול לתת לך את שם המשתמש והסיסמה שלו לניסוי. אפשר לחבר עד 5 מכשירים תחת אותו שם משתמש וסיסמה. אולי @ziv_r יתן עוד פרטים בנושא

תבדוק את nexttv ו stingtv שמאפשרות להרשם דרך האתר, להוריד אפליקציה לסטרימר או הטלפון ולראות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית