הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבילת שידורי טלוויזיה מהארץ בחו"ל (בתשלום)

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך
99% מהאנשים במקום העבודה שלי אפילו לא הכניסו את מס' הטלפון שלהם למערכת ואין שום אפשרות לתפוס אותם מחוץ לשעות העבודה אם הם לא בודקים מייל
אגב גם בישראל, אני באינטל כבר שנה וחצי אולי פעם אחת מישהו שלח לי הודעה לטלפון האישי, ממה שאני מכיר זה לא ממש נהוג, אולי זה היה ספציפית בקבוצה אצלכם יותר נהוג.

לא זוכר לגבי טלפונים של אינטל ארה"ב, אבל הם לא גילו יותר מדי גמישות בעבודה עם הארץ (מבחינתם תתחבר בשמונה בערב בשביל לעבוד מולם).
לגמרי מסכים איתך, אני קובע מולם ישיבות באופן קבוע באיזור שבע בערב, הם לא יעשו איזשהוא מאמץ להגיע מוקדם יותר לעבודה.

אני מניח שזה כבר עניין של החברה שעובדים בה.
אני עובד בחברת ענק והחבר׳ה שלנו בארה״ב דווקא כן עם הטלפונים במערכת ויש להם זמינות יחסית גבוהה.
אבל אתה צודק שהעבודה רגועה יותר, כשהייתי במשרדים שבאטלנטה הם היו שוממים חח.
לדעתי זה בהחלט מאוד תלוי בחברה, בעיקר בגודל החברה, אין ספק שבחברות קטנות יצפו מהעובד להיות זמין יותר.

וחוץ מזה, מה ככה? מה נסגר עם עסקי הצילום??🙄

• פותח/ת השרשור
אגב גם בישראל, אני באינטל כבר שנה וחצי אולי פעם אחת מישהו שלח לי הודעה לטלפון האישי, ממה שאני מכיר זה לא ממש נהוג, אולי זה היה ספציפית בקבוצה אצלכם יותר נהוג.

זה עניין של וותק ואחריות, שנים ראשונות אתה לא אחראי על יותר מדי דברים (אני לא מחשיב עבודת סטודנט כשנות ותק אמיתיות, לא נותנים למישהו שלא נמצא בעבודה יומיים/שלושה בשבוע עבודה דחופה). ברגע שתהיה אחראי על דברים ברמת הפרוייקט ו-20 אנשים יחכו שתסיים משהו בשביל להתחיל לעבוד - אתה תראה איך זה משתנה.
הקבוצה שהייתי בה נחשבת אחת מהקבוצות היותר טובות והם גם דרשו בהתאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית