הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנס עם מספר זהות שגוי

• פותח/ת השרשור iziktan
  • פורסם בתאריך

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
בקצרה היה אירוע חירום בבית שלי שדרש אמבולנס, כאשר פתחתי את הדלת לפרמדיק הכלב שלי ברח ונאלצתי לרדוף אחריו בשכונה פקחית ראתה אותי ונתנה לי קנס של כמעט 500 שח. עכשיו אני יודע מניסיון אישי שהם לא שמים זין על מצבי חירום כאלו ויממצו לך את הכסף בכול הזדמנות שיוכלו, אבל העניין הוא שמישום מה הפקחית רשמה את השם של אבא בדוח עם תעודת הזהות שלי ( למי שתוהה נתנתי לה גם מספר הזהות וגם את השם ושם המשפחה שלי לא יודע למה זה יצא ככה) עכשיו האם לפי דעתכם לפי הפרט הטכני הזה היה אפשר לבטל את הדוח?

כן. אתה יכול לטעון שאתה לא הבן אדם שהיה אמור לקבל את הדוח.
בעיה של הפקח שהוא לא בדק את התעודת זהות שלך

בקצרה היה אירוע חירום בבית שלי שדרש אמבולנס, כאשר פתחתי את הדלת לפרמדיק הכלב שלי ברח ונאלצתי לרדוף אחריו בשכונה פקחית ראתה אותי ונתנה לי קנס של כמעט 500 שח. עכשיו אני יודע מניסיון אישי שהם לא שמים זין על מצבי חירום כאלו ויממצו לך את הכסף בכול הזדמנות שיוכלו, אבל העניין הוא שמישום מה הפקחית רשמה את השם של אבא בדוח עם תעודת הזהות שלי ( למי שתוהה נתנתי לה גם מספר הזהות וגם את השם ושם המשפחה שלי לא יודע למה זה יצא ככה) עכשיו האם לפי דעתכם לפי הפרט הטכני הזה היה אפשר לבטל את הדוח?
אתה אמיתי? הייתי יוצא לה על החיים וזורק לה תנייר בפרצוף בחיי. בכל מקרה, הקנס מבוטל..

• פותח/ת השרשור
אתה אמיתי? הייתי יוצא לה על החיים וזורק לה תנייר בפרצוף בחיי. בכל מקרה, הקנס מבוטל..
זאת לא פעם הראשונה שמשהו כזה קורה לי , פעם אחרונה שסרבתי לקבל את הדוח הביאו שוטר ועשו מזה סתם סיפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית