הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלוקת תפקידים בנקיון הבית - שאלה לזוגות עם ילדים

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
בכללי אני מאוד אוהב שהבית נקי ומסודר, שאין כביסה שמחכה, כלים, ריצפה (בתדירות פחותה), שהשולחנות נקיים וכו.

אני גם די נהנה לשים משהו למשוע ברקע ולקחת חצי שעה/שעה ביום לנקות ולסדר. לא סיפור גדול מבחינתי ולא חושב שזה בקטע של "חולה נקיון" אני לא מתחיל לקחת אקונומיקה ולהשפריץ בכל מקום.

הבעיה מתחילה כשאני מרגיש שזה לא שוויוני ושהאישה לא באמת דואגת לסדר ולנ-ות כמוני,ואז זה מרגיש לי כאילו אני האבא בבית והיא עוד ילדה שמבלגנת ואני צריך לסדר אחריה.

ויש לא מעט ריבים סביב זה. ואני תוהה אם אני מגזים בצורך/דרישה שלי, ואולי כדאי לנסות יותר "לזרום" עם כיור מלא, שייש מבולגן, ריצפה עם הרבה חפצים, ושננקה "כשיהיה חשק".

יש גם ילדה קטנה בבית ומכאן עייפות מצטברת שלנו כהורים וגם לכלוך מוגבר של הבית. למרות שלדעתי זה יותר עניין של אופי.

דעתכ? תובנות?

אצלי המצב בדיוק ההפך.
אז אכתוב לך מה שאני אומר לאשתי פשוט.
אתה מגזים.

• פותח/ת השרשור
אצלי המצב בדיוק ההפך.
אז אכתוב לך מה שאני אומר לאשתי פשוט.
אתה מגזים.
כן אבל הכי קל לצד שלא עושה כלום להגיד שהשני מגזים..

ובסוף כשפח הזבל עולה על גדותיו ואין כלים נקיים לאכול והכיור מפוצץ, לא נעים לאף אחד..

חחח... אני לגמרי מבין אותך.
אני ממליץ לך לעשות עם זוגתך "תיאום ציפיות"..
האם היא עובדת? או שהיא "עקרת בית"? מי המטפל העיקרי בילדים (מי נמצא איתכם ברוב שעות היום) ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית