הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת dht

• פותח/ת השרשור xziv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

xziv

משתמש מתחיל
56
25
נק' מוניטין:
40
56
25
שלום, האם ישנה דרך בארץ לבדוק רמות dht בגוף? אם כן אז היכן? (כולל באופן פרטי).

• פותח/ת השרשור
טוב, אני מסיק שכנראה אף אחד פה לא מכיר. בכל מקרה, מצאתי מעבדה פרטית שעושה את הבדיקות הבאות בעזרת בדיקת שתן:
DHEA-S
Androsterone
Etiocholamolone
Testosteronr
5a-DHT
5a-Androstanediol
5b-Androstanediol
Epi-Testosteronr

האם בדיקת שתן של המרכיבים הנל הינה אמינה? והאם ניתן להסיק מכך משהו משמעותי כמו כמה באמת מהרכיבים הללו פעילים בגוף? תודה לעונים.

אם תגיד לאן אתה חותר עם הבדיקות האלה אולי אני אוכל לעזור במשהו.
אתה מנסה להתחמק מבדיקת שתן של סמים?

למה לא לבקש מהרופא בדיקת דם לdht וזהו?
אני לא כלכך מצליח להבין מה עומד מאחורי זה.
יש לך חשש שיש בעיה כלשהי?

• פותח/ת השרשור
לא מכיר שיש בכלל בדיקת dht דרך קופות חולים

• פותח/ת השרשור
בקופת חולים אמרו לי שלא עושים. מכיר אולי באופן פרטי מקום שאפשר לעשות בדיקת דם? דבר נוסף, לגבי בדיקת שתן שציינתי, האם ניתן להסיק מהבדיקה את הכמות הפעילה בגוף ואם כן איך? והאם בדיקת שתן אמינה כמו בדיקת דם ברכיבים אלו?

, האם ניתן להסיק מהבדיקה את הכמות הפעילה בגוף
אני בספק מאוד,זה סהכ מטבוליטים(חומר שהתחיל כdht ועבר לפחות המרה אחת) אי אפשר לדעת מה אחוז ההמרה ודברים כאלה.

לגבי שאר השאלות על בדיקות פרטיות,אתייג פה כמה אנשים. אני לא נבדק יותר מדי.

@Navira
@Blast

אני בספק מאוד,זה סהכ מטבוליטים(חומר שהתחיל כdht ועבר לפחות המרה אחת) אי אפשר לדעת מה אחוז ההמרה ודברים כאלה.

לגבי שאר השאלות על בדיקות פרטיות,אתייג פה כמה אנשים. אני לא נבדק יותר מדי.

@Navira
@Blast
אנלי מושג לגבי בדיקת dht נחכה למומחים, יש לך בתל אביב מדיקל סנטר אני קבוע בסייקל עושה שם פרופיל הורמונלי רק הטסט לוקח שלוש שבועות לתשובות אבל השאר די מספיקים לי כדי להתאים מינונים של ai,קברגולין. ויש גם מכון מור גם הם עושים המחירים די דומים שקלים בודדים לפה ולשם,מעט יקר אבל אין ברירה, אני חושב שבשתן אפשר למצוא את כל מה שציינת אבל בהחלט לא את הכמות שאתה צורך או הכמות הנקלדת אצלך בגוף אני די בור בזה

למה שווה לך לשים מאות שקלים על לבדוק DHT ?
מה אתה לוקח קריאטין 😄 ובמה לך לראות אם השמועות נכונות ?

• פותח/ת השרשור
למה שווה לך לשים מאות שקלים על לבדוק DHT ?
מה אתה לוקח קריאטין 😄 ובמה לך לראות אם השמועות נכונות ?

אני לא אכנס לסיבות האישיות שלי. אבל בכללי יכולות להיות הרבה סיבות לבדיקה. מהתקרחות אנדרוגנית ועד להגדלה של הפרוסטטה. פשוט נראה לי מוזר שאין בארץ אפשרות לבדוק את זה. הרי אם יש חוסר/עודף במקרים מסויימים צריך לטפל בזה. ממה שאני מבין מרמת הטסטוסטרון מסיקים אם יש מחסור או עודף ברמת ה dht. אבל אם יש בעיה בהמרה הטסט ל dht אז צריך לטפל במקור.
אגב, מה השמועה על קריאטין?

בקופת חולים אמרו לי שלא עושים. מכיר אולי באופן פרטי מקום שאפשר לעשות בדיקת דם? דבר נוסף, לגבי בדיקת שתן שציינתי, האם ניתן להסיק מהבדיקה את הכמות הפעילה בגוף ואם כן איך? והאם בדיקת שתן אמינה כמו בדיקת דם ברכיבים אלו?
היי, האם מצאת איפה עושים בארץ בדיקת DHT ? אשמח לכל מידע שיש לך בנושא.

מקפיצים פוסט מלפני ארבע שנים כדי לדבר על ההתעסקות הכי פאקינג עלובה עלי אדמות ,אמן כל מי שדואג יקום מחר בבוקר בלי שערה אחת על הראש, תגדלו זקן ותפתחו קצת אופי יא פאקינג פוסיז.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית