הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Lgd4033

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
היי חברים יש לי חבר שלוקח mk677 כבר איזה חודשיים והוא רוצה לשלב גם lgd4033, קראתי הרבה על החומר והבנתי שכן יש פגיעה בייצור הטבעי של הטסטוסטרון השאלה עד כמה זה משמעותי, צריכים לעשות pct בסוף השימוש?
ואם כן אז איזה pct צריכים לעשות?
תודה לכל העונים!
אשמח לתגובות מאנשים שכבר התנסו בסארמס או כאלו שפשוט יודעים קצת על הנושא יותר בהרחבה

LGD אף אחד לא יודע עדיין מה הפגיע בציר וכמה ואין פרוטוקול כמו של סטרואידים .
אנחנו בתחילת הדרך עם החומרים האלו זה אומר שהחבר שלך הזה יצטרך לעשות בדיקת דם להורומונים בסוף הסייקל ולהגיד לנו מה הוא עושה בשביל לטפל .

• פותח/ת השרשור
אנחנו בתחילת הדרך עם החומרים האלו זה אומר שהחבר שלך הזה יצטרך לעשות בדיקת דם להורומונים בסוף הסייקל ולהגיד לנו מה הוא עושה בשביל לטפל .
קראתי כאן הרבה בפורום והבנתי שיש כאלה שעשו פשוט pct של כלומיד וטמוקסיפן, קראתי את זה גם באחד המאמרים של מישל שהוא די בקי בתחום

בטוח שמה שכתבת שם לא מדויק , לא ראיתי את מה שמישל כתב .. אבל חותם מהייכרות שלי איתו שמה שכתב לא עונה לך בול על השאלה .
כי אין מי שיגיד לך כפרוטוקול שמתאים לכולם מה צריך לעשות אחריי LGD. כל בן אדם והגנטיקה שלו ומה שעשה לו הסייקל LGD .
סתם מנחש שמישל משייב בטח אמר להכין כלומיד וטמוקסיפן בPCT רך בשביל הבסיס טסטוסטרון שהוא מחייב לשלב עם הLGD . ככה שסתם ככה ממה שאני מכיר את מישל זה לא עונה לך על השאלה כי אתה מדבר רק על LGD.
לא יעזור לך עומד על שלי - זה מקרה שהחבר שלך יצטרך להגיד לנו מה עושים אחריי . 😉

מבדיקות דם שאני מכיר,ירידה בטסט טוטאל וטסט חופשי למתחת לגבול התחתון.
עריכה-
אבל כמו ששים אומר,לבן אדם אחר זה אולי לא יקרה. זה חומר טרי עדיין,לא יודעים הרבה

תקרא את העריכה שלי גם.

אני אחפש כמה דקות,בטוח שאמצא בדיקות דם לא נוראיות כלכך.תן לי לבדוק
לפני
Testosterone 9.2 nmol/L(10.0 - 35.0)LH5(1-10)FSH3(1-10)

אחרי

Testosterone 3.9 nmol/L (10.0 - 35.0)
גם כן ירידה גדולה
אבל לא לשכוח
1.אנחנו לא יודעים בוודאות שזה ליגנדרול
2.אנחנו לא יודעים אם לקחו משהו בנוסף

זה לא רפואי ואין מחקר קליני בנושא

אגב קחו בחשבון כמו שמייק תמיד אומר
כל מי שמשתמש בסארם הוא שפן נסיונות, בשונה מסטרואידים שנחקרו עשרות שנים ונבדקו גם על הטווח הארוך - סארמס לא נבדק, לא פותח מספיק, ולא ידוע שום דבר לגבי נזקים לטווח הארוך,
בקיצור יכול להיות שזה יותר מסוכן מסטרואידים, אי אפשר לדעת כל עוד זה לא נחקר לעומק
מה גם שזה עולה יקר ולא שווה בכלל את המחיר שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית