הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd4033 כמה שאלות

orsharabi

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
קראתי פה הרבה באתר והשכלתי והבנתי קצת על החומר.
בכל זאת כדי לוודא את הכל אשמח שתעזרו לי אנשים שהתנסו ויודעים.

האם זה מצריך pct במינון של 2.5 ביום?

מה התופעות לוואי העיקריות שהרגשתם והאם זה מפריע לתפקוד ביומיום?

האם צריך לצרוך יותר חלבון גם כאשר משתמשים בחומר הזה בלבד ללא טסט?

מה הדרך הכי טובה לשמר את התוצאות לאחר הסייקל? (מובן לי שחלק ניכר מהתוצאות ירד כאשר אסיים, אבל אני רוצה לפחות לשמור חצי או קצת יותר מחצי)

בבקשה לענות לי פה ולא לשלוח אותי לפוסטים אחרים למרות שאני יודע שהנושא הזה קצת חרוש כבר אבל אני רוצה תשובות חד משמעיות מבחורים שהתנסו, תודה 😃

מה קורה חבר?

אני הרצתי 2.5 מ״ג של LGD יחד עם אוסטרין.
לא עשיתי pct ולא עשיתי בדיקות דם. לא היו שום סימפטומים של טסט נמוך (ממליץ בכל זאת לעשות בדיקות דם).
אם אתה צורך 2 גרם חלבון פר 1 קילו משקל גוף זה מספיק. אתה יכול לעלות גם ל3 גרם חלבון, אבל אני לא חושב (ואין מחקרים שתומכים בזה) שזה מה שיגרום לשינוי מהותי.
שימור תוצאות יתחיל ב pct במידה וצריך, כמובן לא להיכנס לגרעון קלורי, להתאמן חזק וכבד (אפשר להוריד את הווליום, אבל להשתדל להשאיר את המשקלים עד כמה שניתן), לישון טוב, ובאופן כללי תתנהג כאילו אתה בסייקל.

אני אוסיף שהדבר הכי מעצבן שהיה לי עם הlgd היה אגירת נוזלים. אני אוהב להישאר חטוב עם קוביות והחומר הזה במינון 2.5 מג הפציץ אותי בנוזלים. נתתי לזה צ׳אנס בסייקל הנוכחי (יחד עם טסט׳), אבל העפתי אותו אחריי שבוע.

שמע, עשיתי ראד חודש ואז חודשיים Lgd
ליגנדרול במינון יומי 15 מג ( גבוה כן)
תוצאות טירוף: מראה, משקל גוף , משקלים בחדר כושר
עליתי 14 קילו ב 3 חודשים
אחרי PCt הורדתי 4 קג כלומר הרווחתי 10 בעיקר נוזלים ירדו והמראה הנפוח ירד
תופעות לוואי רעות נקרא לזה בזמן של האוראלי עם לא הרגשתי
אבל חרמנות גברה, רעב, טיפה טיפה אגרסיה
ואז הגיעה נפילה קטנה בזמן אז תחילת הpct לקחתי שבועיים , אז בזמן הזה חטפתי נפילה בלבידו,, תפקוד מיני לקוי , עייפות שבחיים לא חוויתי וחוסר חשק לעשות דברים
( אגב לפי הבדיקות דם הכבד צועק הצילו ואני כרגע חודש אחרי הכל עוד מנקה את הכבד)
• הערכים בבדיקות שבועיים אחרי טסט מתחת למינימום והכבד צועק הצילו
אז לסיכום זה נחמד, בהסתכלות לאחור לא שווה את המחיר, ההשבתה לאחר הסיום והכבד
לכן ממליץ מנסיוני אם כבר תשלב עם טסט

• פותח/ת השרשור
מה קורה חבר?

אני הרצתי 2.5 מ״ג של LGD יחד עם אוסטרין.
לא עשיתי pct ולא עשיתי בדיקות דם. לא היו שום סימפטומים של טסט נמוך (ממליץ בכל זאת לעשות בדיקות דם).
אם אתה צורך 2 גרם חלבון פר 1 קילו משקל גוף זה מספיק. אתה יכול לעלות גם ל3 גרם חלבון, אבל אני לא חושב (ואין מחקרים שתומכים בזה) שזה מה שיגרום לשינוי מהותי.
שימור תוצאות יתחיל ב pct במידה וצריך, כמובן לא להיכנס לגרעון קלורי, להתאמן חזק וכבד (אפשר להוריד את הווליום, אבל להשתדל להשאיר את המשקלים עד כמה שניתן), לישון טוב, ובאופן כללי תתנהג כאילו אתה בסייקל.

אני אוסיף שהדבר הכי מעצבן שהיה לי עם הlgd היה אגירת נוזלים. אני אוהב להישאר חטוב עם קוביות והחומר הזה במינון 2.5 מג הפציץ אותי בנוזלים. נתתי לזה צ׳אנס בסייקל הנוכחי (יחד עם טסט׳), אבל העפתי אותו אחריי שבוע.

תודה רבה על התשובה
אז 2.5 מיליגרם לסייקל ראשון איתו זה מספיק לתוצאות טובות ומזעור תופעות לוואי לפי מה שאני מבין ממך, כמובן שכל אחד לגופו ועליי זה יכול להשפיע שונה.
דרך אגב מה אתה אומר על החברה science.bio?
ממנה הזמנתי בקבוקון אחד והגיע היום ויחסית מהר
שמע, עשיתי ראד חודש ואז חודשיים Lgd
ליגנדרול במינון יומי 15 מג ( גבוה כן)
תוצאות טירוף: מראה, משקל גוף , משקלים בחדר כושר
עליתי 14 קילו ב 3 חודשים
אחרי PCt הורדתי 4 קג כלומר הרווחתי 10 בעיקר נוזלים ירדו והמראה הנפוח ירד
תופעות לוואי רעות נקרא לזה בזמן של האוראלי עם לא הרגשתי
אבל חרמנות גברה, רעב, טיפה טיפה אגרסיה
ואז הגיעה נפילה קטנה בזמן אז תחילת הpct לקחתי שבועיים , אז בזמן הזה חטפתי נפילה בלבידו,, תפקוד מיני לקוי , עייפות שבחיים לא חוויתי וחוסר חשק לעשות דברים
( אגב לפי הבדיקות דם הכבד צועק הצילו ואני כרגע חודש אחרי הכל עוד מנקה את הכבד)
• הערכים בבדיקות שבועיים אחרי טסט מתחת למינימום והכבד צועק הצילו
אז לסיכום זה נחמד, בהסתכלות לאחור לא שווה את המחיר, ההשבתה לאחר הסיום והכבד
לכן ממליץ מנסיוני אם כבר תשלב עם טסט

וואו עשית מינונים דיי גבוהים אני לא מכוון לשם חחח
תודה על התשובה והממלצה אבל כרגע אני פחות רוצה לשלב עם טסט, בא לי משהו עדין ונקי יותר להתחלה במינונים נמוכים שיכול לתת לי בוסט ואני מאמין שעם מינון נמוך אני לא אגיע לתופעות לוואי כמו שציינת, מקווה לפחות.
דרך אגב זה לא עולה כזה הרבה, אני אישית הבאתי בקבוקון אחד של 30ml במחיר לא מופקע, (פחות ממה שתופסים במכס כולל משלוח)

תודה רבה על התשובה
אז 2.5 מיליגרם לסייקל ראשון איתו זה מספיק לתוצאות טובות ומזעור תופעות לוואי לפי מה שאני מבין ממך, כמובן שכל אחד לגופו ועליי זה יכול להשפיע שונה.

כמו שאמרת, כל מקרה לגופו.
לגביי הברנד, גם אני השתמשתי בסיינס ביו. התנסות טובה בהחלט, בנוסף ממה שאנשים כותבים פה ובאתרים אחרים הם אחלה חברה.

תודה רבה על התשובה

וואו עשית מינונים דיי גבוהים אני לא מכוון לשם חחח
תודה על התשובה והממלצה אבל כרגע אני פחות רוצה לשלב עם טסט, בא לי משהו עדין ונקי יותר להתחלה במינונים נמוכים שיכול לתת לי בוסט ואני מאמין שעם מינון נמוך אני לא אגיע לתופעות לוואי כמו שציינת, מקווה לפחות.
דרך אגב זה לא עולה כזה הרבה, אני אישית הבאתי בקבוקון אחד של 30ml במחיר לא מופקע, (פחות ממה שתופסים במכס כולל משלוח)
אני השתמשתי בכדורים לא בנוזל
בכל מקרה אסור לדבר על מחירים
מקווה שתגיע לתוצאות במינון כזה, אל תצפה להרבה
בהצלחה

תראה, אם אתה הולך על מינון יחסית נמוך של 2.5 מג אתה מסתכן בהשבתה של ייצור הטסט הטבעי שלך, בנוסף גם אם יהיו תוצאות הן יהיו סבירות מינוס (בטח לעומת סייקל בסיסי של טסט), לכן הייתי ממליץ לך בחום שאם כבר בחרת ללכת בדרך הזו תחשוב על סייקל של טסט 400-500 מ״ג שבועי. כולל מוצרי pct זה יצא לך כמו בקבוקון של סארמס (בלי להיכנס למחירים כי אסור)

• פותח/ת השרשור
תראה, אם אתה הולך על מינון יחסית נמוך של 2.5 מג אתה מסתכן בהשבתה של ייצור הטסט הטבעי שלך, בנוסף גם אם יהיו תוצאות הן יהיו סבירות מינוס (בטח לעומת סייקל בסיסי של טסט), לכן הייתי ממליץ לך בחום שאם כבר בחרת ללכת בדרך הזו תחשוב על סייקל של טסט 400-500 מ״ג שבועי. כולל מוצרי pct זה יצא לך כמו בקבוקון של סארמס (בלי להיכנס למחירים כי אסור)

כרגע אני לא רוצה להיכנס לסייקל כבד מידי רק סולו lgd.
אתה ממליץ לקחת 5 מג ולעשות pct?(אם כן מה צריך להיות בpct?)
הטסט אבל יחזור עם הזמן, הגוף יחזור לייצר טסט בעצמו לא? טסט בוסטר יעזור פה? למרות ששמעתי שהתוסף הזה בולשיט אחד גדול
לפי מה שהבנתי זה שאחרי סייקל של lgd לא חייב pct והגוף יחזור לייצר טסט בעצמו עם הזמן, תקן אותי אם אני טועה

הטסט אבל יחזור עם הזמן, הגוף יחזור לייצר טסט בעצמו לא? טסט בוסטר יעזור פה? למרות ששמעתי שהתוסף הזה בולשיט אחד גדול
לפי מה שהבנתי זה שאחרי סייקל של lgd לא חייב pct והגוף יחזור לייצר טסט בעצמו עם הזמן, תקן אותי אם אני טועה

הגוף שלך יתחיל לייצר טסט׳ באופן טבעי גם לאחר סייקל אנאבולים כבד, זה פשוט יקח זמן. כל מטרת ה pct היא לעודד את האשכים לחזור לפעילות מהר יותר. כמה מהר תחזור לעצמך תלוי בגיל, היסטוריית סייקלים, מה החומר שהשתמשת בו, גנטיקה ועוד ועוד.
טסט בוסטרים זה די בלוף ממה שיצא לי לקרוא ולשמוע.
אין שום דרך שבה תדע האם אתה צריך pct אחריי 5 מג היא בדיקות דם. כל השאר זה ניחוש מושכל במקרה הטוב.

עריכה: אם אני אתה אז הייתי מתחיל ב 2.5 מג מקסימום, תמיד אפשר להעלות את המינון ל5 מג או מעל.

רק לפי בדיקות דם
לא לקחת סתם, אני כמו שאמרתי , ביצעתי בדיקות וראיתי טסט נמוך מתחת למינימום
לכן לקחתי כלומיד 20 יום 50 מג ביום
( יכולתי להסתפק גם ב14 יום) והכל חזר לקדמותו

דרך יחידה לדעת אם זה מצריך PCT זה לעשות בדיקה בסוף הסייקל אבל יש לא מעט שמדווחים שלא היו צריכים, עוד פעם לא תדע אם לא תבדוק

Quick answer for me I ran 15mgs/day Osta for a cycle and then after stopping for awhile I ran LGD at 6mgs/day both cycles where 10 weeks, I took blood test both times I had blood and I can say it was similar to AAS but Osta only supressed about 30% while LGD was about 50%. Also there was even less even less supression the adrenal gland. You dont need PCT on this in my opinion especially as it doesnt aromatise into estrogen just deal with a little supression after 2/3 weeks you should be good. Blood tests are essentail though.

Quick answer for me I ran 15mgs/day Osta for a cycle and then after stopping for awhile I ran LGD at 6mgs/day both cycles where 10 weeks, I took blood test both times I had blood and I can say it was similar to AAS but Osta only supressed about 30% while LGD was about 50%. Also there was even less even less supression the adrenal gland. You dont need PCT on this in my opinion especially as it doesnt aromatise into estrogen just deal with a little supression after 2/3 weeks you should be good. Blood tests are essentail though.
ככל שתיקח יותר מינון יהיה יותר השבתה, לכן lgd משבית יותר מosta כי הוא יותר חזק mg לmg
מאמין שאם תיקח כמויות גבוהות של אוסטה או לגד יהיה יותר השבתה במקביל לעוד תופעות לוואי

Right I think so too, I also remember now I took 6mgs every 36 hours as its half life is somewhere between 24-36hr unlike osta which is closer to 24hr. LGD is a decent bit stronger. Oh regarding side effects I actually felt less side effects with 6mgs/36hrs with LGD than osta..particularly blood pressure. Osta made my gums bleed D: lol the problem with both for me and why I dont use anymore is the liver they appear to be worse than injectable AAS due to the double pass of the liver

Right I think so too, I also remember now I took 6mgs every 36 hours as its half life is somewhere between 24-36hr unlike osta which is closer to 24hr. LGD is a decent bit stronger. Oh regarding side effects I actually felt less side effects with 6mgs/36hrs with LGD than osta..particularly blood pressure. Osta made my gums bleed D: lol the problem with both for me and why I dont use anymore is the liver they appear to be worse than injectable AAS due to the double pass of the liver
Do you take oral AAS or you also avoid using them for the same reason you stopped taking SARMs?

Do you take oral AAS or you also avoid using them for the same reason you stopped taking SARMs?
I avoid for the same reason not pretending injectable are clean but more easy to control especially at cruise dosages my liver enzymes and creatinine etc... stays in normal range with supplements. Lgd raised my kidney health markers

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית