הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה כשאנשים מטומטמים מזמינים מ BB

Guernica

משתמש מתחיל
120
0
נק' מוניטין:
1,700
120
0
הבחור הזה הזמין לפני כמה ימים מ BB את המוצר SuperPump
הוא בעיקרון רצה להזמין 5 חבילות של המוצר
אבל בטעות רשם 50

הבעייה שהמטומטם לא ביטל את ההזמנה ופשוט חיכה עד שהמוצרים יגיעו עד הבית
שתבינו זה עלה לו בערך 1500 דולר לא כולל משלוח

sup25.jpg

יכול להיות שזה זיוף
אבל אפילו אם כן זה מאד מושקע =)
הנה האשכול:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=123305961

עריכה:
זה מישהו שהזמין באמריקה את זה. הוא הזמין את זה מ GNC מסתבר ולא BB.
והנה תמונה יותר ברורה -
Photo1800.jpg

נערך לאחרונה:
"Yeah, he got it not from bb.com but from a famous chain supplement store found in practically every mall in America that starts with a G and has three letters.

There was a major fubar on their site a couple days ago and Superpump was selling for about $9 a can.

This was so big a fubar that it actually sold for less than it costs us to have it manuactured. Somebody on their webteam is probably looking for a new job right now!"

• פותח/ת השרשור
"Yeah, he got it not from bb.com but from a famous chain supplement store found in practically every mall in America that starts with a G and has three letters.

There was a major fubar on their site a couple days ago and Superpump was selling for about $9 a can.

This was so big a fubar that it actually sold for less than it costs us to have it manuactured. Somebody on their webteam is probably looking for a new job right now!"

טעות שלי, זה פשוט פורסם בפורום של BB, לפי מה שכתבת מסתבר שהוא הזמין מ GNC כנראה
אבל זה לא משנה את הפואנטה של הסיפור! =)
בכל מקרה לפי האשכול הוא עשה את זה בטעות
(וכן זה מחו"ל לא ישראל)

הוא לא עשה בטעות, הוא הזמין סטוק כי GNC עשו טעות ורשמו שכל דלי עולה 9$ במקום 48.99, גם אני הייתי מזמין 50 אולי אפילו 100

• פותח/ת השרשור
הוא לא עשה בטעות, הוא הזמין סטוק כי GNC עשו טעות ורשמו שכל דלי עולה 9$ במקום 48.99, גם אני הייתי מזמין 50 אולי אפילו 100

הוא טוען באשכול שזה היה בטעות
למרות שזאת עסקה ממש משתלמת =)
"So yeah, I accidentally ordered 50 tubs of SuperPump250... Meant to order five tubs but hit that extra zero and somehow didn't notice it when I checked out.."

הוא טוען באשכול שזה היה בטעות
למרות שזאת עסקה ממש משתלמת =)
"So yeah, I accidentally ordered 50 tubs of SuperPump250... Meant to order five tubs but hit that extra zero and somehow didn't notice it when I checked out.."

הוא כתב את זה כדי שיחשבו שהוא עשה טעות,הוא עשה את זה בכוונה.
קנה ב450$ 50 טיובים,ויכול למכור את זה ברווח של מעל 1000$

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית