הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש פודקאסטים

Hamster

משתמש משקיע
2,522
1,772
נק' מוניטין:
4,274
2,522
1,772
ספרטה 302
לא החלטתי אם לדחוף את זה באימונים, powerlifting או פה אז הלכתי על האופציה הבטוחה.
מחפש פודקאסטים מעניינים לגבי אימונים(כמתאמן וכמאמן), עדיפות לאנשים שמסוגלים לדבר כראוי(מייק טושיריר גרם לי לשקול התאבדות)

עושים היסטוריה ממש טוב לדעתי, לא יודע אם זה הג'אנר שאתה מחפש אבל תנסה

BROCAST - ברנדון אלן ואנדי הואנג (ליפטרים אמריקאים חזקים) מראיינים כל מיני ליפטרים ודמויות מהענף, מ-א-ו-ד מצחיקים ובלי צנזורה, מאוד לא פוליטיקלי קורקט שאני מאוד נהנה.

WARRIOR STRENGTHCAST - זוג מאמנים אוסטרלים בעיקר מראיינים דמויות שונות מהענף, הרבה הומור ודי מבדר האמת בשילוב עם ידע איכותי.

JUGGLIFE PODCAST - צ׳אד ווסלי סמית׳ ומקס אייטה מדברים על פאוורליפטינג ועוד הרבה ענפי ספורט אחרים, הרבה ידע וגם די הומוריסטי.

PEAK SPEAK - שני מאמנים אוסטרלים (אחד מהם המאמן שלי) מדברים על פאוורליפטינג, אינפורמטיבי מאוד ולא יבש מדי.

בלי קשר לליפטינג - ג׳ו רוגן, פשוט מדהים.

ג'ו רוגן מדהים, ממליץ גם. יש לו הרבה מעולם הלחימה והMMA

ג׳ו רוגן מדהים כי אין לו אג׳נדה או נושא מוגדר, הוא מדבר עם אנשים מובילים מתחומים שונים בחיים, מכל מגוון הספקטרום ומדברים על נושאים מאוד מגוונים ברמה מאוד מעמיקה. אני החכמתי מאוד מהפודקאסטים שיצא לי לשמוע אותו.

• פותח/ת השרשור
BROCAST - ברנדון אלן ואנדי הואנג (ליפטרים אמריקאים חזקים) מראיינים כל מיני ליפטרים ודמויות מהענף, מ-א-ו-ד מצחיקים ובלי צנזורה, מאוד לא פוליטיקלי קורקט שאני מאוד נהנה.

WARRIOR STRENGTHCAST - זוג מאמנים אוסטרלים בעיקר מראיינים דמויות שונות מהענף, הרבה הומור ודי מבדר האמת בשילוב עם ידע איכותי.

JUGGLIFE PODCAST - צ׳אד ווסלי סמית׳ ומקס אייטה מדברים על פאוורליפטינג ועוד הרבה ענפי ספורט אחרים, הרבה ידע וגם די הומוריסטי.

PEAK SPEAK - שני מאמנים אוסטרלים (אחד מהם המאמן שלי) מדברים על פאוורליפטינג, אינפורמטיבי מאוד ולא יבש מדי.

בלי קשר לליפטינג - ג׳ו רוגן, פשוט מדהים.

peak speak בינתיים ניצחו בפודקאסטים שהקשבתי,משעשעים ויודעים לדבר עם תוכן.
צריך עדיין לנסות את Warrior Strengthcast וBrocast.
תודה!

מה מעניין אותך?
אני אישית אוהב את תחום ההשקעות ושוק ההון ויש הרבה פודקאסטים בנושא.

• פותח/ת השרשור
מה מעניין אותך?
אני אישית אוהב את תחום ההשקעות ושוק ההון ויש הרבה פודקאסטים בנושא.
לא החלטתי אם לדחוף את זה באימונים, powerlifting או פה אז הלכתי על האופציה הבטוחה.
מחפש פודקאסטים מעניינים לגבי אימונים(כמתאמן וכמאמן), עדיפות לאנשים שמסוגלים לדבר כראוי(מייק טושיריר גרם לי לשקול התאבדות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית