הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין של narrowlabs

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
היי, מישהו מכיר? לא בטוח לגבי כמה זה שווה, שוכב אצלי כבר תקופה במגירה, חושב לנסות בחיטוב. אשמח ליודעי דבר, תודה מראש!

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 106.4 · צפיות: 163
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 138.2 · צפיות: 199
ההמלצה שלי אל תקנה שום דבר בארץ הכל זה אבקות מסין שאורזים אותם בארץ
תקנה מחברות אמינות בחו"ל יקח טיפה זמן עד שזה יגיע אבל לפחות יש לך סארמס ביד ולא אבקה בלתי מזוהה מסין

ההמלצה שלי אל תקנה שום דבר בארץ הכל זה אבקות מסין שאורזים אותם בארץ
תקנה מחברות אמינות בחו"ל יקח טיפה זמן עד שזה יגיע אבל לפחות יש לך סארמס ביד ולא אבקה בלתי מזוהה מסין

Narrows זה מחו" ל..

Narrows זה מחו" ל..

קיבלת את זה בדואר והיה רשום שזה מחו"ל?
יש כתובת משלח?
אגלה לך משהו, להקים אתר באנגלית עם מחירים ביורו או דולר זה קל
אחד החברות הכי מדוברות פה בארץ יש להם אתר שכביכול זה אתר מחו"ל וכאילו החומרים מגיעים מאירופה אבבל זה סך הכל מגיע ממרכז הארץ כי פה מכינים את זה, אתר באנגלית נראה יותר אמין מאתר ישראלי
אם המשלוח לא מגיע אליך ישירות מהחברה והכתובת מוצא זה כתובת מחו"ל אז נפלת על חרא ישראלי
כנ"ל אם הדילר טוען שזה הגיע אליו מחו"ל
@שים תספר לבחור כמה זבל יש בשוק בארץ של סארמס, כל יומיים חברה חדשה צצה כמו פטריות

• פותח/ת השרשור
יש כתובת משלח?
אחד החברות הכי מדוברות פה בארץ יש להם אתר שכביכול זה אתר מחו"ל וכאילו החומרים מגיעים מאירופה אבבל זה סך הכל מגיע ממרכז הארץ כי פה מכינים את זה, אתר באנגלית נראה יותר אמין מאתר ישראלי
אם המשלוח לא מגיע אליך ישירות מהחברה והכתובת מוצא זה כתובת מחו"ל אז נפלת על חרא ישראלי
@שים תספר לבחור כמה זבל יש בשוק בארץ של סארמס, כל יומיים חברה חדשה צצה כמו פטריות
אהלן גבר, זה הגיע מחול. לא מדובר פה על סטייל bvl

narrows labs טיל, אני כרגע לקראת סוף סייקל של הLGD שלהם. אני חוצה את הקפסולות של ה10MG לחצי ולוקח 5MG כל יום וזה כל כך ברור שזה לא underdosed.
יש עליהם גם אחלה של המלצות ברדיט.

בנוסף יש להם שירות לקוחות מדהים, הם שלחו לי את הקפסולות עם מספר מעקב, איפה שהוא בשדה התעופה של אמסטרדם הפסיקו לעדכן את מספר המעקב לכן חשבתי שהחבילה אבדה. פניתי אליהם והם מיד התנצלו ושלחו לי את ההזמנה מחדש בלי יותר מידי בעיות. אחרי שבוע הגיעו לי שתי החבילות ביחד 🙃.

ממליץ.

• פותח/ת השרשור
narrows labs טיל, אני כרגע לקראת סוף סייקל של הLGD שלהם. אני חוצה את הקפסולות של ה10MG לחצי ולוקח 5MG כל יום וזה כל כך ברור שזה לא underdosed.

בנוסף יש להם שירות לקוחות מדהים, הם שלחו לי את הקפסולות עם מספר מעקב, איפה שהוא בשדה התעופה של אמסטרדם הפסיקו לעדכן את מספר המעקב לכן חשבתי שהחבילה אבדה. פניתי אליהם והם מיד התנצלו ושלחו לי את ההזמנה מחדש בלי יותר מידי בעיות. אחרי שבוע הגיעו לי שתי החבילות ביחד 🙃.

ממליץ.

אחלה גבר - תודה! חשבתי כבר שאף פה לא מכיר. אני אישית עשיתי גם סייקל בעבר עם lgd חברה אחרת אבל אמין והלכתי רק עם 5 מג ליום. ממליץ לך גם לעלות ל- 10.

• פותח/ת השרשור
אם זאת פעם ראשונה שלי אז ללכת על 5?
לא בהכרח, אפשר גם להתחיל מעשר, זה מה שמומלץ ברשת אבל גם מחמש תקבל אחלה תוצאות. אבל בוא נגיד שאם לצורך העניין זה חודש עם 10 או חודשיים עם 5 אז השני.

אם זאת פעם ראשונה שלי אז ללכת על 5?

לא בהכרח, אפשר גם להתחיל מעשר, זה מה שמומלץ ברשת אבל גם מחמש תקבל אחלה תוצאות. אבל בוא נגיד שאם לצורך העניין זה חודש עם 10 או חודשיים עם 5 אז השני.

זה לא נכון כל כך חבר, ממליץ לכם לקרוא בקבוצת PEDS ברדיט, יש שם הכל מהכל ולפרטי פרטים.

יש כתובת משלח?

אני לא קונה סארמס בארץ, אני לא טמבל. אני רק אומר לך שNarrows הם מחו" ל. כל משלוח PED שלי בא מאנגליה או אמריקה אל תדאג לי.

ממליץ.
טוב לשמוע והרגעת אותי אחי,לא הייתי בטוח שיעבור פה במכס וכל החפירה..נירח את הסיכון 😃
ה

אז עדיף לי ללכת על 5 במשך חודשיים?

ממליץ.
איך הלך הסייקל של ה LGD4033 שלהם? הרגשת שזה עובד ? עלית במסה ובכח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית