הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרק בחו"ל

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
היי חברים.
מעוניין לתכנן טרק בחו"ל עם כמה חברים מהצבא לרגילה הקרובה, והאמת שיש לנו 0 נסיון בזה.
איך בעצם מתכננים משהו כזה מ0 ומוציאים לפועל?

תקרא על נפאל, יש שם כמה טרקים מדהימים.
המרכזי והקלאסי ביניהם נקרא האנפורנה.

ההכנות אליו פשוטות, אתה יכול להגיע מוכן מהבית עם ציוד, אתה יכול להגיע כמוני מהודו עם חולצה תרמית אחת כמה תחתונים ולקנות את כל מה שאתה רוצה בקטמנדו (עיר הבירה של נפאל, שבה מתכוננים למרבית הטרקים)

טיילתי 8 חודשים במזרח, ובארהב עוד שנה, ובארץ ובאירופה הרבה מאז השחרור..
המדינה הזאת, הנופים האלו של האנפורנה, היו רגעים שאני הכי התרגשתי מהם ורק מחכה לחזור אליהם שוב. אחד הדברים הכי מדהימים שעברתי בחיים שלי.

מצרף תמונה שצילמתי מהמקום המדהים הזה 😃

קבצים מצורפים

• LRM_EXPORT_157288643857417_20181030_122205586.jpeg
    LRM_EXPORT_157288643857417_20181030_122205586.jpeg
    KB 44.7 · צפיות: 65
  • LRM_EXPORT_158458899528426_20181030_124135842.jpeg
    LRM_EXPORT_158458899528426_20181030_124135842.jpeg
    KB 47.1 · צפיות: 59
נערך לאחרונה:
בזמני רגילה היה שבוע בבית, אז נפאל לא נראה לי הכי מתאים, עם כמה שמדהים שם.

שבוע זה אומר טרק של 3-4 ימים גג עם כל הטיסות, נסיעות התאגרנויות וזה. בגדול תבחרו יעד עם הרים (אירופה או גאורגיה נשמע אידיאלי לעונה, לזמן וכנראה גם לתקציב - שמעתי הרבה המלצות על מזרח אירופה - סלובניה מונטנגרו וכאלה), ואז תחפשו באינטרנט טיולים שם - בטוח יש בלמטייל, ובטוח יש קבוצת פייסבוק של מטיילים ישראלים שם. בגדול אין יותר מדי מה לשבור את הראש, אם אתם תוהים מה לקחת, תמיד אפשר לשאול בפייסבוק ולקרוא איזה סיפור דרך או שניים על המסלול שתבחרו יעשה הרבה סדר על איך בערך תהיה החוויה.

תקרא על נפאל, יש שם כמה טרקים נחמדים.
המרכזי הקלאסי ביניהם נקרא האנפורנה.

ההכנות אליו הם בחירה שלך בפועל. אתה יכול להגיע מוכן מהבית עם ציוד, אתה יכול להגיע כמוני מהודו עם חולצה תרמית אחת כמה תחתונים ולקנות את כל מה שאתה רוצה בקטמנדו (עיר הבירה של נפאל, שבא מתכוננים למרבית הטרקים)

טיילתי 8 חודשים במזרח, ובארהב עוד שנה, ובארץ ובאירופה הרבה מאז הטיול.
המדינה הזאת, הנופים האלו של האנפורנה, היו רגעים שאני רק מחכה לחזור אליהם שוב. אחד הדברים הכי מדהימים שעברתי בחיים שלי.

מצרף תמונה שצילמתי מהמקום המדהים הזה 😃

הגזמת גבר טיסות הלוך חזור וכמה זמן כמה ישאר לו שם. שלא לדבר על זה שלשלם ככה על טיסות בשביל כמה ימים זה מוגזם גם

הגזמת גבר טיסות הלוך חזור וכמה זמן כמה ישאר לו שם. שלא לדבר על זה שלשלם ככה על טיסות בשביל כמה ימים זה מוגזם גם

אוי שיט חשבתי שהבחור מדבר על טרק אחרי צבא עם חברים..

מצטער כתבתי תחת מעט השפעה של יין

מחילה 😅

• פותח/ת השרשור
בזמני רגילה היה שבוע בבית, אז נפאל לא נראה לי הכי מתאים, עם כמה שמדהים שם.

שבוע זה אומר טרק של 3-4 ימים גג עם כל הטיסות, נסיעות התאגרנויות וזה. בגדול תבחרו יעד עם הרים (אירופה או גאורגיה נשמע אידיאלי לעונה, לזמן וכנראה גם לתקציב - שמעתי הרבה המלצות על מזרח אירופה - סלובניה מונטנגרו וכאלה), ואז תחפשו באינטרנט טיולים שם - בטוח יש בלמטייל, ובטוח יש קבוצת פייסבוק של מטיילים ישראלים שם. בגדול אין יותר מדי מה לשבור את הראש, אם אתם תוהים מה לקחת, תמיד אפשר לשאול בפייסבוק ולקרוא איזה סיפור דרך או שניים על המסלול שתבחרו יעשה הרבה סדר על איך בערך תהיה החוויה.
גם בזמני רגילה זה בד"כ שבוע (הפעם שבוע וחצי) בבית וכחייל נפאל זה די גבוה מחוץ לכיס שלי. מזרח אירופה זה בהחלט הכיוון

מאמין שאתה יכול למצוא טרקים במדינות קרובות
כמו יוון כריתים ומקומות לא רחוקים מידי..
מבחינת אירגון אם תיסגר על משהו ספציפי תתחיל להריץ חיפושים באינטרנט וביוטיוב ותראה איך אנשים התארגנו, זה אף פעם לא סיפור מורכב.
פשוט כל טרק והכנותיו בנויים אחרת, טופוגרפית לוגיסטית..

בכל מקרה אם תסגר על משהו תעלה פה ואעזור לך כמה שאוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית