עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא על נפאל, יש שם כמה טרקים נחמדים.
המרכזי הקלאסי ביניהם נקרא האנפורנה.
ההכנות אליו הם בחירה שלך בפועל. אתה יכול להגיע מוכן מהבית עם ציוד, אתה יכול להגיע כמוני מהודו עם חולצה תרמית אחת כמה תחתונים ולקנות את כל מה שאתה רוצה בקטמנדו (עיר הבירה של נפאל, שבא מתכוננים למרבית הטרקים)
טיילתי 8 חודשים במזרח, ובארהב עוד שנה, ובארץ ובאירופה הרבה מאז הטיול.
המדינה הזאת, הנופים האלו של האנפורנה, היו רגעים שאני רק מחכה לחזור אליהם שוב. אחד הדברים הכי מדהימים שעברתי בחיים שלי.
מצרף תמונה שצילמתי מהמקום המדהים הזה 😃
הגזמת גבר טיסות הלוך חזור וכמה זמן כמה ישאר לו שם. שלא לדבר על זה שלשלם ככה על טיסות בשביל כמה ימים זה מוגזם גם
גם בזמני רגילה זה בד"כ שבוע (הפעם שבוע וחצי) בבית וכחייל נפאל זה די גבוה מחוץ לכיס שלי. מזרח אירופה זה בהחלט הכיווןבזמני רגילה היה שבוע בבית, אז נפאל לא נראה לי הכי מתאים, עם כמה שמדהים שם.
שבוע זה אומר טרק של 3-4 ימים גג עם כל הטיסות, נסיעות התאגרנויות וזה. בגדול תבחרו יעד עם הרים (אירופה או גאורגיה נשמע אידיאלי לעונה, לזמן וכנראה גם לתקציב - שמעתי הרבה המלצות על מזרח אירופה - סלובניה מונטנגרו וכאלה), ואז תחפשו באינטרנט טיולים שם - בטוח יש בלמטייל, ובטוח יש קבוצת פייסבוק של מטיילים ישראלים שם. בגדול אין יותר מדי מה לשבור את הראש, אם אתם תוהים מה לקחת, תמיד אפשר לשאול בפייסבוק ולקרוא איזה סיפור דרך או שניים על המסלול שתבחרו יעשה הרבה סדר על איך בערך תהיה החוויה.