השתחררתי לפני 3 שנים משירות קרבי פיקודי משמעותי מאוד.(הייתי בתפקיד עם מלא רגש, סיפוק, השפעה, והערכה עצומה)
מאז עבדתי באבטחה בארץ, בטיולים בארץ, מדריך כושר בארץ, מכירות בארהב
(טסתי לחיות שנה במישיגן)
וטיול ארוך במזרח לבד, שחזרתי ממנו לפני חודשיים.
מרגיש שמאז שחזרתי לארץ, אני תקוע, ובהלם, חסר שאיפות ולא יודע באיזו דרך ללכת, שכולם פה סביבי עם שאיפות מאוד נמוכות, כי החיים פה סוגרים עליך קצת כלכלית בתור ילד שרוצה לפרוח, או שאנשים במקום זה, רצים ללמוד מקצועות שבכלל לא בטוחים בהם.
מעניין אותי מאוד ללכת ללמוד אבל עדיין לא מצאתי את המקצוע שמושך אותי.
ומצד שני לא רוצה לעבוד בעבודות חסרות משמעות, שלא יעניקו לי כלים, ואני רוצה להיחשף לאנשים שהשאיפות שלהם מעט יותר גדולות מהסובבים אותי..
רציתי לשמוע, אם הייתה לכם הרגשה כזו אחרי שירות משמעותי, ומה עשיתם, או כל מסגרת שהביאה אתכם לנקודה דומה.
ואילו עבודות מעניינות עבדתם או שמעתם עליהם.
אם השרשור רגשני מעט אז אני מתנצל
מאז עבדתי באבטחה בארץ, בטיולים בארץ, מדריך כושר בארץ, מכירות בארהב
(טסתי לחיות שנה במישיגן)
וטיול ארוך במזרח לבד, שחזרתי ממנו לפני חודשיים.
מרגיש שמאז שחזרתי לארץ, אני תקוע, ובהלם, חסר שאיפות ולא יודע באיזו דרך ללכת, שכולם פה סביבי עם שאיפות מאוד נמוכות, כי החיים פה סוגרים עליך קצת כלכלית בתור ילד שרוצה לפרוח, או שאנשים במקום זה, רצים ללמוד מקצועות שבכלל לא בטוחים בהם.
מעניין אותי מאוד ללכת ללמוד אבל עדיין לא מצאתי את המקצוע שמושך אותי.
ומצד שני לא רוצה לעבוד בעבודות חסרות משמעות, שלא יעניקו לי כלים, ואני רוצה להיחשף לאנשים שהשאיפות שלהם מעט יותר גדולות מהסובבים אותי..
רציתי לשמוע, אם הייתה לכם הרגשה כזו אחרי שירות משמעותי, ומה עשיתם, או כל מסגרת שהביאה אתכם לנקודה דומה.
ואילו עבודות מעניינות עבדתם או שמעתם עליהם.
אם השרשור רגשני מעט אז אני מתנצל