הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Glycine supplement

גליצין יכול לשפר בממש מעט את איכות השינה, או לעזור במצב של סכיזופרניה.
חוץ מזה הוא לא באמת יעיל לשום דבר

הראשון זה מחקר על רקמות מבודדות, ואפילו לא בבני אדם, הפרקטיקה נמוכה מאוד במקרה הטוב, במיוחד כי מדובר על מצב של חוסרים, לא מצב נפוץ בכלל.
השני לא קשור בכלל, מדובר על הגנים לייצור גליצין, לא על כמויות שלו בדם.

ומה הדעה שלך על קולגן כתוסף תזונה ?
קולגן מתעכל בקיבה ובמערכת העיכול, הוא לא מגיע אפילו לדם בצורה שלמה, ובטח שלא למפרקים

• פותח/ת השרשור
נדמה לי שלא משנה מה אני אביא לכאן, איזה מחקר או משהו אתה תשלול אותו חח.

בכל מקרה אז איך אני אמור להתייחס למה שאנשים רושמים באינטרנט ? למשל הבחור הזה רושם למה כדאי לאכול ג'לטין וסיבה גדולה היא גליצין.
הינה עוד אחד אפילו בעברית רושם למה כדאי לתסף גליצין.

בשניהם יש קישורים למחקרים, אז לא מספיק לקרוא מה הם רשמו אני חייב לוודא ולעבור על המחקר גם כן ?

ולפי דברך אלה שרשמו את המאמרים מטעים אלפי אנשים סתם ככה לצרוך גליצין ?

בשניהם יש קישורים למחקרים, אז לא מספיק לקרוא מה הם רשמו אני חייב לוודא ולעבור על המחקר גם כן ?
לרוב כדאי. למשל הבחור הראשון עשה מלא קפיצות לוגיות, רוב המחקרים שם אפילו לא מדברים על ג'לטין, אלא על מרכיבים שנמצאים בג'לטין, אבל ממקורות אחרים לחלוטין. חלק גדול מהמחקרים של שניהם לא מדברים בכלל על תיסוף גליצין, או צריכה של ג'לטין, אלא על התפקידים למשל של גליצין בגוף, שזה טוב ויפה, אבל שונה מאוד מתיסוף חיצוני שלו.
גם לא הייתי מקשיב לבחור שבאתר שלו רשום דברים כאלה:
Conventional medicine doesn’t stand a chance of turning the tide against chronic disease.

What does? A revolution to reinvent healthcare, reverse chronic disease, and create sustainable practices.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית