הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין?

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים
רציתי את חוות דעתכם על קרדרין למטרה של הורדה בשומן
חשבתי לעשות עוד פעם שבועיים קלן, אבל קצת קשה לי עם התופעות לוואי (בעיקר נדנודי שינה, אפילו עם כדור ו-2 ראשים)
הבנתי שחלק מהתהליך של קרדרין או שהוא הופך את השומן לאנרגיה, מעבר לזה לא יודע עד כמה הוא יעיל למטרה שלי.
יש כאן כאלה שניסו ויכולים לדווח מבחינת משקל כמה ירדו?
אני עושה מספיק אירובי, אימוני כוח, מנוחה, וכמובן תזונה על המיליגרם.
רוצה להוריד עוד 2-3 קילו ולסיים עם החיטוב.
תודהל לכולם

יש לי ניסיון אישי עם קרדרין, בוא נגיד שלא עפתי בכלל. אבל חייב לציין שזה היה ממקור שאני לא נוהג להשתמש בו ולא ברור לי בוודאות טיבו של החומר.

אני כנראה חיטוב הבא אנסה אפדרין, תשקול זאת. בין היתר הוא גם נותן הרבה אנרגיה ויכול לפעול כמין ׳פרה-וורקאאוט׳.

• פותח/ת השרשור
אנרגיה האמת ממש לא חסר לי, אולי פה ושם רעב אבל שמוביל לאכול עודגג 200 קלוריות (אם אני יודע שאני אוכל אז אימון הבא אני עושה עוד 2-3 אינטרוולים
בקיצור עוד סיבוב של קלן? הפעם על 160 זה מה שאתם אומרים?

אנרגיה האמת ממש לא חסר לי, אולי פה ושם רעב אבל שמוביל לאכול עודגג 200 קלוריות (אם אני יודע שאני אוכל אז אימון הבא אני עושה עוד 2-3 אינטרוולים
בקיצור עוד סיבוב של קלן? הפעם על 160 זה מה שאתם אומרים?
מבחינתי לא שווה את התופעות לוואי.. תחשוב על אפדרין. נשמע שאתה רוצה לרדת ממש בקטנה, אז זה יהיה הגזמה dnp

אני חושב שקרדרין שווה ניסיון. יש מה להרוויח איתו.

אגב מישהו מכם מקבל נדודי שינה בזמן שהוא לקח קרדרין? שמתי לב שהקרדרין שלי (אם זה קרדרין..) הורס לי עוד את השינה.

ראיתי כמה חבר'ה מהפורומים בחו"ל אומרים שזה קורה.

אסכם לך את כל הנושא במשפט אחד

"סארמס וכל הדברים שדומים לו הם לא תרופת הפלא שכולם חיכו לה"

מכל הסארמס רק LGD מומלץ וגם אז רק חברות מאוד ספציפיות מחו"ל

• פותח/ת השרשור
אני חושב שקרדרין שווה ניסיון. יש מה להרוויח איתו.

אגב מישהו מכם מקבל נדודי שינה בזמן שהוא לקח קרדרין? שמתי לב שהקרדרין שלי (אם זה קרדרין..) הורס לי עוד את השינה.

ראיתי כמה חבר'ה מהפורומים בחו"ל אומרים שזה קורה.

אם קלן הורס לי את השינה, אז גם קרדרין כנראה?
בכל מקרה תודה לכולם המשיך עם הקלן לבד...נשאר יהומבין אבל זה חלש אני מניח ואי אפשר לשלב

אסכם לך את כל הנושא במשפט אחד

"סארמס וכל הדברים שדומים לו הם לא תרופת הפלא שכולם חיכו לה"

מכל הסארמס רק LGD מומלץ וגם אז רק חברות מאוד ספציפיות מחו"ל

אני נוטה להסכים אבל ראד גם חומר נפלא
אין את הכוח של lgd אבל הוא נורא אנאבולי.

@Diakover אם אתה בן אדם של אירובי שווה לך לנסות קרדרין

מזה אבל ? יש איזשהו בעיה עם אנבוליות ?

למה אתה מצטט רק חצי תגובה ? 😃

הכוונה הייתה שהוא לא נותן כוח של lgd (מיני טרן) אבל יש לו תכונות אנאבוליות נהדרות.

קראתי פה מלא חוות דעת שטופחות לקרדרין על השכם ופתאום אנשים מסתייגים בדיוק ברגע שהגיע אליי הקרדרין ואני מתחיל מחר איתו.. חחח קיצר קפסולה של אשליות או באמת חומר עם פוטנציאל כמו של קלן?

קראתי פה מלא חוות דעת שטופחות לקרדרין על השכם ופתאום אנשים מסתייגים בדיוק ברגע שהגיע אליי הקרדרין ואני מתחיל מחר איתו..חחח קיצר קפסולה של אשליות או באמת חומר עם פוטנציאל כמו של קלן?
קודם כל אם כבר הגיע תנסה. פשוט אל תחשוב שזה חומר קסם, אני לא חושב שהיה שווה בדיעבד להזמין ולחכות והכל. ותעדכן כמובן, ידע זה כוח!

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי כל התגובות החלטתי לקחת קטיטופן ולמשוך עוד שבועיים קלן 160-200
נקווה שזה יוריד את ה-2 קילו העקשניים האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית