הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות בלוטוס

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
לאחר הרבה אימונים שהפאלפון נופל מהכיס אוזניות נתקעות במשקולות ועוד הרבה כיף החלטתי שאני חייב אוזניות בלוטוס ורציתי לדעת אם יש פה המלצות אני מחפש משהו שישב באוזן טוב גם בריצות ובמחיר סביר.

מצויין, ממליץ בחום על galaxy buds
אוזניות מצוינות מכל הבחינות במיוחד שהמכשיר שלך הוא שייך לסמסונג, מתאימות מאוד לספורט, לא נופלות מהאוזן וכמובן מחיר סביר ומצדיק ביותר, לי אישית יש אותן וגם את האוזניות של אפל וכמובן שאני מרוצה הרבה יותר מהן מאשר של אפל

• פותח/ת השרשור
מצויין, ממליץ בחום על galaxy buds
אוזניות מצוינות מכל הבחינות במיוחד שהמכשיר שלך הוא שייך לסמסונג, מתאימות מאוד לספורט, לא נופלות מהאוזן וכמובן מחיר סביר ומצדיק ביותר, לי אישית יש אותן וגם את האוזניות של אפל וכמובן שאני מרוצה הרבה יותר מהן מאשר של אפל
כמה הן עולות לא מתכנן עכשיו להוציא 600 וצפונה אני מחפש משהו עד 350 בסגנון

אוזניות סיניות מעלי אסקפרס, עולות כ 100 ש"ח
יש לי כבר כחצי שנה ואני ממש מופתע לטובה

אוזניות סיניות מעלי אסקפרס, עולות כ 100 ש"ח
יש לי כבר כחצי שנה ואני ממש מופתע לטובה
תלוי מאוד איזה, מי שמתעסק הרבה עם האתרים האלה (כמוני למשל) יודע איך להזמין משם דברים טובים ממוכרים טובים, אבל מי שלא יודע הרבה פעמים סתם זורק כסף

US $22.27 41% OFF|OwnFone sports wireless Bluetooth headset charging bin binaural TWS sports wireless mini Bluetooth headset-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

US $38.99 35% OFF|Cowin ky02 touch Bluetooth earphone 5.0 True Wireless in ear earphonesTWS stereo sports Headset IPTX5with microphone headset box-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

US $28.97 27% OFF|Bluetooth TWS 5.0 Wireless Earphones Waterproof with 3000 mAh Power Bank Headphones Earbuds Headset Auriculares Fone De Ouvido-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

US $19.18 60% OFF|Q32s Wireless Earphones Bluetooth Headphones Earbuds 8D Stereo HIFI Headset With 3500MAh Charging Box for Iphone Android PK Q32-in Bluetooth Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
תלוי מאוד איזה, מי שמתעסק הרבה עם האתרים האלה (כמוני למשל) יודע איך להזמין משם דברים טובים ממוכרים טובים, אבל מי שלא יודע הרבה פעמים סתם זורק כסף

בוא נגיד ככה - עלות מול תועלת של האוזניות סיניות הרבה יותר טוב מאוזניות פה בארץ שעולות פי -6-7, אין פשוט הצדקה להוציא על אוזניות 600-700 ש"ח, באמת שהאוזניות שקניתי הופתעתי מאוד לטובה הן מבחינת איכות והן מבחינת עמידות ומחיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית