הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
ספאררו
בעבר חבר טוב מהמגזר סיפר לי שהיו לו בעיות והוא הלך לפסיכולוגית, שנתנה לו מרשם לאיזה זרימה שמזריקים לאיבר המין ולרוב זה פותר את הבעיה, בעבר קראתי על זה קצת באינטרנט ואנשים אמרו שעצם העובדה שזו זריקה נותן תחושת ביטחון, מישהו שמע על הנושא?

היי חבר׳ה, אני יודע שזה לא הכי קשור להגיב פה אבל זה קשור לפוסט כבר, אז אני אשאל שוב:
כתבתי פה לפני כמה ימים שיש לי בעיקר חוסר קשיחות באיבר מין, והעידר זקפת בוקר.
הלכתי לרופא (אני גר בהולנד) ועשיתי בדיקת טסטוסטרון, התוצאות חזרו לפי מה שהוא אומר תקינות.
הטסטוסטרון הוא 20.2 והטווח היה מ8.6 עד 29.
השאלה שלי - בארץ ראיתי שבודקים עוד כל מיני ערכים שקשורים, ופה לא בדקו. רק total testosterone.
יכול להיות שגם אם הטוטל הוא גבוה, הערכים האחרים נמוכים וזה יכול להצביע על בעיה?

יש לציין שאני מתאמן כבר מעל חצי שנה ורואה תוצאות יפות (וכמובן לא לוקח/לקחתי סטרואידים בחיי)

אכן יכול לנבוע מערכים אחרים שנמצאים לא בטווח
תןדה על המענה
אם ככה, גם הייתי רואה צמיחה יותר איטית בחדר כושר? או אם הטסטוסטרון הכללי בנורמה זה אומר שגם אם ערכים אחרים נמוכים אבל הטוטל הוא תקין אז אראה התקדמות?
(מנסה לפחות לשלול דברים בנתיים)

יפה אז סבבה , 😉 אז זה לא מההורמון טסטוסטרון.
עכשיו ממש בלבלת אותי 😃
אם יש חשק מיני, תוצאות בחד״כ, אבל אין זקפה -- זה בהכרח אומר שההורמון טסטוסטרון שלי תקין?
(בוא לא נגיד בהכרח, אבל כנראה)

אם יש חשק מיני , ותוצאות היפרטרופיה מהירה אתה אומר בחצי שנה ותוצאות בדיקת הדם מראה טסט טוטאל יפה . אז בהכרח ששזקפה מוחלשת לא הטסטוסטרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית