הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מוניטין לויטה קוסט

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
ראיתי שלכמה פה היו בעיות איתם אז רציתי דוקא לפרסם שאני מבסוט מהשירות שלהם
אז סתם רציתי לשתף שתהיה חוות דעת למי שרוצה להזמין מהם
הזמנתי ב7.3 וב8 קיבלתי מייל שהחבילה נשלחה,הכל הגיע לדואר כבר ב24
היום לקחתי את החבילה(144 דולר,בערך 4.5 ק"ג)וקיבלתי את אותם מוצרים שהזמנתי ולא חסר דבר.
דרך אגב הוצאתי את החבילה מהמיון ולא מהמכס בלי לשלם מע"מ ולא להראות שום מסמך(אפילו ת.ז),רק את הדואר רשום.

http://i39.tinypic.com/muh4za.jpg

נערך לאחרונה:
שמח שהרווחת אחי, תתחדש.
אני חוייבתי במע"מ, לפחות קיבלתי את החבילה עד לדואר ולא טרטרו אותי למכס 😃

• פותח/ת השרשור
אמז-למה לא לקנות?
אלעד-תודה אחי...לי זה לא משנה כי אני גר צמוד לדואר הראשי שיש בו גם את המכס..מה שמוזר שבקבלה שלהם היה כתוב 150$ ששילמתי בפועל 144$ (אחרי קופון של 5%)

תגיד איזה קראטין זה של PROLAB ? ואיך הוא ? מבחינת עירבוב אין חלקקי חול כאלו ?

• פותח/ת השרשור
OK
קינמון וכורכום אפשר לקנות בחנות תבלינים
ולמה אשלגן ?
פרט קצת על הכורכום כמה כדאי לקחת ואיך-קפסולות/או שהתבלין הרגיל עדיף?
צודק,פשוט זרם לי להזמין מהם(העדפתי קפסולות משום מה)
אשלגן לאזן טיפה את הלחץ דם שלי(שיוצא גבולי+ ועם הקפאין והאופטימן הוא יעלה קצת,מקווה שזה לא סותר את ההשפעה של שניהם,וגם אשלגן מתדלדל באירובי לא?)

---------- התגובה התווספה ב 23:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:08 ----------

תגיד איזה קראטין זה של PROLAB ? ואיך הוא ? מבחינת עירבוב אין חלקקי חול כאלו ?
כן של פרולאב 300+300 לקחתי כפית שטוחה עם חצי כוס מים...התערבב טוב למרות שנראה לי היה איזה 3 גרם..קצת בעייתי למדידה בלי סקופ או משהו
נ.ב. מגעיל ממש בלי טעם ומר,ככה זה אמור להיות?

נערך לאחרונה:
מה?! אני גם הזמנתי דרך DHL, המשלוח יצא ב8.3 (סה"כ 60$) ועדיין לא קיבלתי שום הודעה על דואר רשום, כנ"ל מ bodybuilding.com (שם ההזמנה יצאה בסה"כ 40$)

נראה לי בגלל שהשם שלי לא רשום בתיבת דואר, מה עושים במצב כזה? לא אמורים לשים את ההתראה לדואר רשום בתיבת דואר גם אם השם לא תואם? זאת הכתובת המדוייקת, יש מצב שההזמנה שלי חזרה?

למה זימון ללכת למכס? תחשוב שאנשים פה הזמינו ב15 וכבר קיבלו, יש סיכוי טוב מאוד שאני אקבל זימון לסניף הדואר המקומי, ועצם העובדה שעדיין לא קיבלתי זימון לדואר זה די מוכיח שהחבילה תקועה איפה שהוא או שפשוט לא ידעו איפה לשים לי את המכתב של הדואר רשום (ולדעתי זה כבר חזר אליהם - למה לא שמו בתיבת דואר בכל מקרה? נתתי את הכתובת המדוייקת).

לפחות החבילה מ-BB שעלתה 40$ כולל הכל הייתה אמורה להגיע.

הצ'אט של BB חסך לי טלפון -

Candy W jr.: I am sorry for the delay with this
Candy W jr.: it looks like this is still being delayed there in customs
me: how do you know? :(
Candy W jr.: According to our electronic business only contact
Candy W jr.: the latest update that we have
me: from when?
Candy W jr.: shows that this order is there in customs undergoing routine inspections
me: it shouldn't be delayed it's under 50$
Candy W jr.: Since March 23rd
me: :(
Candy W jr.: sorry for the delay
me: well, what is the procedure now?
Candy W jr.: they should be releasing this to you soon
me: sit and wait? 😃
Candy W jr.: yes

טוב, המכס מעכב לי את היהומבין, יש סיבה שהם יעשו את זה?

תשמע, תקפוץ לדואר בחול המועד. אם יש לך קשרים שם זה הזמן לנצל. תגיד להם שלפי האינטרנט החבילה כבר כאן ולא קיבלת פתק, שימצאו לך לפי השם.
אם אני לא הייתי עושה את זה כמעט תמיד, הייתי מקבל את החבילה שבועיים אחרי שהיא נחתה בסניף.

הדואר פתוח בחול המועד? לפי BB זה במכס עדיין, יש לי מה לחפש שם? בנוגע לויטהקוסט אני צריך להתקשר ולברר מה קורה עם המשלוח שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית