הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct וקלן

מחזק את שים בנושא עם המטרה להשתמש בו כאנטי קטבולי אז מינון של עד 80 צריך להספיק (אינדווידואלי) עם להשתמש בו למטרות "שלו" עד 120 יספיק לא לעקוף 120. למדוד לחצי דם בשימוש עם קלן.

מחזק את שים בנושא עם המטרה להשתמש בו כאנטי קטבולי אז מינון של עד 80 צריך להספיק (אינדווידואלי) עם להשתמש בו למטרות "שלו" עד 120 יספיק לא לעקוף 120. למדוד לחצי דם בשימוש עם קלן.
אני שוקל 68 ולוקח 160-200 מקג ליום זה בסדר?

אני שוקל 68 ולוקח 160-200 מקג ליום זה בסדר?
תגיד לי אתה שפוי? 160 עוד אפשר להתמודד אבל 200? מה יש לך בנאדם... זה ניקרא קבל את כל התופעות לוואי ואפס תמורה מהחומר. רד חביבי לכיוון ה80... עם תמשיך בקצב כזה תוכל לקבל נזק בלתי הפיך ללב שממש לא הייתה רוצה לקבל... ועוד עם המשקל שלך ואין מצב 200... אותי 200 של בלקן (טוב קצת יותר) פינה למיון התפוצץ לי הראש והעיינים מרוב הלחץ דם הגבוה שהיה לי. לא רוצה לחשוב על מה היה קורה לי עם לא הייתי מתפנה למיון.
המלצה חמה לחתוך את המינונים ונכון לעכשיו לרדת לגמריי מהקלן לכמה שבועות Better safe then sorry

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית