הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרו לייצר אפדרין ארסן? או שמדובר בעודפים\זיופים?

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
הציעו לי במחיר טוב, האריזה נראת מקורית (בהשוואה למה שיש לי שקניתי מלפני שנתיים), ההבדל היחידי הוא שהפלסטיק של האריזה קצת צהבהב...

נשארו אבל כמה עם תוקף עד 2012 נדמה לי
אין לי מושג מה הייתי עושה במקומך, תקנה רק אם זה אמין

יש לי ארסן בבית 50 כדור משנה שעברה אתה מרוב שהוא טוב אתה לוקח כדור אחד אתה אוכל סרט חחח

וגם יש לי אפדריןEfedrina Level מכירים ?איך הוא

• פותח/ת השרשור
בינתיים אני רק מברר, עד שאני לא מוצא רוקח שייתן לי תשובה על השילוב של אפדרין עם שאר התרופות אני לא הולך לקחת כלום, בינתיים עברתי כבר 3 רוקחים ולאף אחד אין תשובה:suicide:

תראה את התוקף, אם האריזה צהובה אז או שזה התרטב או שקרה לזה משהו ולא הייתי לוקח את זה.
התוקף האחרון של ארסן הוא 2012, המפעל נסגר ולא מייצר יותר.

• פותח/ת השרשור
במקום לפתוח עוד פוסט , איזה עוד סוגים של אפדרין מסתובבים בארץ? מה השם?ואיך הם נראים?
(תמונות יתקבלו בברכה)
פה באזור מדברים רק על הארסן 😣

נערך לאחרונה:
יש את הפיקסטני שהוא הולך ל2 סוגים:
1. שרשום עליו UNEXO על הכדור, לא יודע כמה תמצא עוד כאלו בארץ כי זה דיי לא נפוץ כבר אבל היה.
2. UNEXO ז"ל שזה בעצם כדור לבן חלק קטן, מגיע בתיפזורת
3. ויש את האפדרין האנגלי שאין לי מושג איך הוא נראה, והבנתי שיש גם ATOM ויש גם הודי (חרוט עליו E, האפדרין עצמו בסדר אבל הכדורים "קצת" מתפוררים)

זה כנראה פג תוקף. 0510 זה התוקף. 05/10 או פשוט 2010/05.כך זה בדרך כלל רשום בתרופות.
אם זה זיוף או לא,קשה לי לי להגיד עד שאני לא רואה את האריזה ובודק את הכדורים. אבל בכללי זה כנראה פג תוקף.

עריכה:בטעות התבלבלתי אם התאריך זה לא פג תוקף יש לזה עוד חודש עד שזה פג תוקף.אבל אם זה זיוף או לא אני לא יודע להגיד לך עד שאני רואה את האריזה ובודק אותה ואת הכדורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית