עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נעול.לדעתי רכב זה הרבה מזל. לי יש שברולט ספארק שקניתי מאחי הגדול והרכב פשוט לא רואה מוסך,ולפי המצב שלו הוא לא יראה מוסך חוץ מטיפולים.(שעושה לבד)
הוא קנה מזדה חדשה.(שעולה פי 3 מהספארק)והלך לו 3 מזרקים,פלגים,ועכשיו יש טקטקוטים בנסיכה,שברולט צרפתי ״חרא״לא רואה מוסך והרכב נוסע כמו חדש....
ויפני ״אמין״וחדש אוכל חרא.(אבל יש אחריות והחליפו כל בעיה)
רכב זה מזל,עבדתי מכונאי שנתיים במשטרה והיו רכבים זהים שהחזיקו חצי מיליון קמ ואותו רכב גמר מנוע/גיר ב200 אלף קמ עם אותם נהגים.
אל תגע ברכב שהיה לו תקלה במנוע/גיר. תדלג הלאה.
לדעתי סקודה קונים חדש או שנתון גבוה,לא 2014. הבלאי בה יקר.
נעול על סקודה?
חלש? או שיש סיבה אחרת? חשבתי לקנות ספורטז' 1.6 לפני חצי שנה בסוף פחדתי שנצטרך לצאת ולדחוף אותו בעליות מרוב שיהיה חלש אז ירדתי מזהאני מקווה בשבילך שלא קנית את ה 1.6
חלש? או שיש סיבה אחרת? חשבתי לקנות ספורטז' 1.6 לפני חצי שנה בסוף פחדתי שנצטרך לצאת ולדחוף אותו בעליות מרוב שיהיה חלש אז ירדתי מזה
לא ולא!!!אני מקווה בשבילך שלא קנית את ה 1.6
•לא נתת את דעתך על הרמקולים
מעריך יא מלך!בזה אני כבר לא מבין, אז קטונתי
היו לי כאלה מהבעלים הקודמים של הרכב, אחרי חצי שנה התחילו לי לקצר ועשו לי בלאגן עם המגבר והסאבJbl 50 rms נצילות 99.2
שמתי בסוף אלפייןהיו לי כאלה מהבעלים הקודמים של הרכב, אחרי חצי שנה התחילו לי לקצר ועשו לי בלאגן עם המגבר והסאב
שמתי אלפיין, מבחינת סאונד באמת שאין כלכך הבדל.
במיוחד שאתה לא הולך לשים מגבר בזמן הקרוב לא תרגיש כלום.