הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא?

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
לא טבעי, יותר מדי ווסקולריות ורוחב לטבעי, מה גם שאם אני לא טועה הוא תמיד חטוב כמו לא יודע מה

א. אתה בחיים לא יודע מי באמת מזריק ומי לא כי גם יש אנשים קטנים שלא יודעים לאכול ולהתאמן שמזריקים אז לא לנחש סתם.

ב. לא טבעי אחושרמוטה

כן איזה שקרן עלוב הוא אני שונא את המניאקים האלה אני לוקח רק טסטוסטרון שזה הורמון טבעי אז אני טבעי כי אני לט משתמש בשום דבר אחר

זה מה שעובר בראש לאנשים האלה

כן איזה שקרן עלוב הוא אני שונא את המניאקים האלה אני לוקח רק טסטוסטרון שזה הורמון טבעי אז אני טבעי כי אני לט משתמש בשום דבר אחר

זה מה שעובר בראש לאנשים האלה
לא, הם יודעים שטסט זה לא נחשב להיות טבעי. פשוט בעיקר משיקולי כסף ומוניטין לא מודים בפומבי

א. אתה בחיים לא יודע מי באמת מזריק ומי לא כי גם יש אנשים קטנים שלא יודעים לאכול ולהתאמן שמזריקים אז לא לנחש סתם.

ב. לא טבעי אחושרמוטה
מכיר מלא כאלה.
היום יש מלא שלוקחים כי זה נהפך להיות להיט וכל אחד רוצה להיות הסוס במכון ומסתמכים על הבחור הגדול בזמן שכלומיד אפילו אין להם מושג מה הוא עושה כן? ... אלה האנשים שמגעים אח"כ לפה ומקבלים 0 סובלנות ויש כאלה שפשוט מפסיקים ללא ניקוי כאילו זה קריאטין או בסגנון נו לך תבין.

מכיר מלא כאלה.
היום יש מלא שלוקחים כי זה נהפך להיות להיט וכל אחד רוצה להיות הסוס במכון ומסתמכים על הבחור הגדול בזמן שכלומיד אפילו אין להם מושג מה הוא עושה כן? ... אלה האנשים שמגעים אח"כ לפה ומקבלים 0 סובלנות ויש כאלה שפשוט מפסיקים ללא ניקוי כאילו זה קריאטין או בסגנון נו לך תבין.

כן, זה בדיחה

אני לפני שהתחלתי חומרים חקרתי כל מאמר מדעי ופוסט של הפורום במשך שנים עד שהרגשתי שאני בטוח מספיק בידע שלי
אני רק אציין שעשו לו בדיקות פתע והוא עבר אותם
הוא נמוך מאוד

שתי מילים: אסטרים מהירים

זה הכל

שתי מילים: אסטרים מהירים

זה הכל
לא מבין בזה אין לי שמץ מה זה אסטרים מהירים
אם זה לא נגמר יוצא מהדם אחרי רבע שעה זה לא מסביר את זה שהוא עבר בדיקות דם
הוא שוקל 10 קילו מעל הגובה לא יותר מידי כדי שכולם פה יגידו נחרצות שהוא מזריק (אני לא טוען שהוא טבעי לא יודע לא אכפת לי)
נראה כאילו כולם פה שמנים/שחיפים שברגע שמגיע מישהו שמגיע לתוצאות טוענים שהוא מזריק
מזכיר לי פוסט שמישהו פה אעלה הבחור היה טבעי 100% וחצי פורום פה קרה לו מזריק

הוא שוקל 10 קילו מעל הגובה לא יותר מידי כדי שכולם פה יגידו נחרצות שהוא מזריק (אני לא טוען שהוא טבעי לא יודע לא אכפת לי)
נראה כאילו כולם פה שמנים/שחיפים שברגע שמגיע מישהו שמגיע לתוצאות טוענים שהוא מזריק

טוב אחי

חשפת פה את כולם. איזה באסה איתך...

אני רק אציין שעשו לו בדיקות פתע והוא עבר אותם
הוא נמוך מאוד
בדיקת
מזריק. אני שוקל 6 קילו מעל לגובה שלי ואני גם טבעי חוץ מטרן טסט דיבול וויני אנדרול טסט מסטרון טבעי כמו ג'ון סינה

קבצים מצורפים

• PicsArt_05-14-03.33.25.jpg
    PicsArt_05-14-03.33.25.jpg
    KB 96.7 · צפיות: 232
בדיקת

מזריק. אני שוקל 6 קילו מעל לגובה שלי ואני גם טבעי חוץ מטרן טסט דיבול וויני אנדרול טסט מסטרון טבעי כמו ג'ון סינה
UNEXPECTED
אפשר לשאול מה נתונים שלך?

אבל אתה בניגוד אליו אם עושים לך בדיקות בהפתעה לא עומד לעבור (אתה גם הרבה יותר גדול ממנו)
ומה הסיבות שבגללן אתה חושב שהוא מוזרק

UNEXPECTED
אפשר לשאול מה נתונים שלך?

אבל אתה בניגוד אליו אם עושים לך בדיקות בהפתעה לא עומד לעבור (אתה גם הרבה יותר גדול ממנו)
הוא יותר מאסיבי ממני גבר.
יש תקופות של אוף סיזאן ויש תקופות שלפני תחרות מזרקים אסטרים קצרים שיוצאים מהגוף בכמה ימים.

בדיקת פתע גם בnba nfl עושים, איפה שיש כסף הכרישים מלמעלה מנהלים הכל אם ירצו שיגלו שאתה לוקח יגלו, ואם ירצו שלא אז לא.
תודה על הפרגון

בתמונה הזו המשקל היה 67 קילו התחלתי בדיוק בזמנו מסה אני רוב השנה חטוב על אחוזים "נמוכים"
גובה 160
משקל 67
משקל זה לא פקטור גבר

הוא יותר מאסיבי ממני גבר.
הוא גם הרבה יותר אחוז שומן ממך לדעתי הוא היה יותר קטן ממך אם הוא היה עושה חיטוב לרמה שלך

בדיקת פתע גם בnba nfl עושים, איפה שיש כסף הכרישים מלמעלה מנהלים הכל אם ירצו שיגלו שאתה לוקח יגלו, ואם ירצו שלא אז לא.
אני מסכים איתך אבל הקטע שהוא לא עושה את זה בתור עבודה שהוא יכול להרשות לעצמו להשקיע כל כך הרבה כסף מהתחמק מבדיקות פתע לפני תחרות
תודה על הפרגון
מגיע לך

בתמונה הזו המשקל היה 67 קילו התחלתי בדיוק בזמנו מסה אני רוב השנה חטוב על אחוזים "נמוכים"
גובה 160
משקל 67
משקל זה לא פקטור גבר
כמה אחוז שומן היית אומר שאתה בתמונה ששלחת?
ובלי קשר אפשר לשאול מה משקלי העבודה שלך?

בדיקת

סחתיין על החיטוב ובכללי על השייפ. רק מחזק מה שאצלי לפחות גורם להבדיל בין מי שיכול להיות טבעי ומי שממש לא סביר. יש איכות שריר ורוחב שמוזרקים משיגים וכטבעי זה לא ממש אפשרי, וזה לא שאי אפשר להיראות מרשים מאוד כטבעי

סחתיין על החיטוב ובכללי על השייפ. רק מחזק מה שאצלי לפחות גורם להבדיל בין מי שיכול להיות טבעי ומי שממש לא סביר. יש איכות שריר ורוחב שמוזרקים משיגים וכטבעי זה לא ממש אפשרי, וזה לא שאי אפשר להיראות מרשים מאוד כטבעי
לא הכי ברור לי מה זה אומר איכות ורוחב? יש מצב לתמונות?
ויש לך תמונה של מישהו שלדעתך הוא הגיע לגבול הגנטי והאו מרשים כטבעי

לא הכי ברור לי מה זה אומר איכות ורוחב? יש מצב לתמונות?
ויש לך תמונה של מישהו שלדעתך הוא הגיע לגבול הגנטי והאו מרשים כטבעי
כן, שוב זה רק השערה למי טבעי ומי לא. אפשר גם שמישהו בחדר כושר שנראה לא מרשים בכלל מזריק ועושה שימוש גרוע בחומרים. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להגיד מי ממש ממש לא סביר שטבעי, למשל הבחור בתמונה ו- Gnfit פה גם, שזו מחמאה להגיד שלא נראה טבעי תכלס.

מבחינתי דוגמה טובה היא Scott Herman, אני כן מאמין שהוא טבעי ונותן איזשהו רף יפה שכטבעי אפדר להגיע אליו ברמת ההגיוני

הבחור די חטוב (לא משהו מטורף) גובה 1.77 ושוקל 86-87 קילו לפי מה שמצאתי ברשת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית