הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא?

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
הוא גם הרבה יותר אחוז שומן ממך לדעתי הוא היה יותר קטן ממך אם הוא היה עושה חיטוב לרמה שלך

אני מסכים איתך אבל הקטע שהוא לא עושה את זה בתור עבודה שהוא יכול להרשות לעצמו להשקיע כל כך הרבה כסף מהתחמק מבדיקות פתע לפני תחרות

מגיע לך

כמה אחוז שומן היית אומר שאתה בתמונה ששלחת?
ובלי קשר אפשר לשאול מה משקלי העבודה שלך?
כן בטח בתמונה הזו
מעריך בסביבות 8-9 זה כבר שהתחלתי דיבול הצטברות נוזלים מהירה אני יותר חטוב מזה הייתי בעיקרון.

משקלי העבודה זה תלוי, כי אני אוהב יותר דאמבלים לא תמיד עניין אותי משקלים אבל בהנחה לתרגילים הבסיסים
בנץ פרס חזה עליון 110 -12 חזרות
לבנץ פרס רגיל 6 חזרות 120-130 - ל3 חזרות 140 יכול גם 150 בכיף.
דאמבלים בין 40 ל-50 בלחיצות 8-12 חזרות פלייס וכו 22 קילו עד 27 12 חזרות.

דד ליפט היה 180 ל-5 חזרות הכי הרבה שהצלחתי תרגילי כוח על 62 קילו היה 200 לסינגל חבל שלא צולם רק ה180 צולם.

סקוואט 130 ל-5 חזרות חלש בסקוואט בגלל הרבה אירובי וגנטיקה ברגליים**

אני יותר מעדיף לעבוד עם משקולות חופשי
כרגע ומכונות עם הגיל מזדקנים אין כוח לתרגילים מורכבים ממש חח..

ושוב זה תלוי בתקופות יש תקופות שאני על אחוזי שומן נמוכים יותר וחזק יותר, במסה משום מה אני נחלש יותר.

היום אני מנסה לשמר יותר תוצאות חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי הפסקה של חצי שנה כמעט און אוף. מקווה להיות באון 😅
צרפתי עוד כמה תמונות מכל מיני תקופות שונות.

קבצים מצורפים

• PicsArt_11-16-07.28.07.jpg
    PicsArt_11-16-07.28.07.jpg
    KB 163.7 · צפיות: 183
  • PicsArt_03-21-05.13.09.jpg
    PicsArt_03-21-05.13.09.jpg
    KB 114.3 · צפיות: 189
  • FB_IMG_15537100321804928.jpg
    FB_IMG_15537100321804928.jpg
    KB 169.6 · צפיות: 167
כן בטח בתמונה הזו
מעריך בסביבות 8-9 זה כבר שהתחלתי דיבול הצטברות נוזלים מהירה אני יותר חטוב מזה הייתי בעיקרון.

משקלי העבודה זה תלוי, כי אני אוהב יותר דאמבלים לא תמיד עניין אותי משקלים אבל בהנחה לתרגילים הבסיסים

דד ליפט היה 180 ל-5 חזרות הכי הרבה שהצלחתי תרגילי כוח על 62 קילו היה 200 לסינגל חבל שלא צולם רק ה180 צולם.

ושוב זה תלוי בתקופות יש תקופות שאני על אחוזי שומן נמוכים יותר וחזק יותר, במסה משום מה אני נחלש יותר.

היום אני מנסה לשמר יותר תוצאות חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי הפסקה של חצי שנה כמעט און אוף. מקווה להיות באון 😅
איזה תמונות מפחיד אתה

כן, שוב זה רק השערה למי טבעי ומי לא. אפשר גם שמישהו בחדר כושר שנראה לא מרשים בכלל מזריק ועושה שימוש גרוע בחומרים. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להגיד מי ממש ממש לא סביר שטבעי, למשל הבחור בתמונה ו- Gnfit פה גם, שזו מחמאה להגיד שלא נראה טבעי תכלס.

מבחינתי דוגמה טובה היא Scott Herman, אני כן מאמין שהוא טבעי ונותן איזשהו רף יפה שכטבעי אפדר להגיע אליו ברמת ההגיוני

הבחור די חטוב (לא משהו מטורף) גובה 1.77 ושוקל 86-87 קילו לפי מה שמצאתי ברשת
הכוונה שלו לאיכות שריר לניראות דחיסות וכו'
הרבה אנשים שמזריקים לא שומרים על תזונה וגדלים בצורה מכוערת, תמיד שמרתי על אסתטיקה כמה שאפשר ועל אחוזי שומן נמוכים כי אני נמוך. הכוונה שלו פשוטה שיש אנשים שהם גדולים יותר פיזית, אבל הבגרות שריר דחיסות לא קיימת זה מגיע עם השנים בעיקר האיכות מחיטוב למסה ולחיטוב כך נוצרת יותר עומק ודחיסות שריר בגוף.
איזה תמונות מפחיד אתה
תודה רבה גבר יש פה חברה שלא רואים אותי הם רק מתחבאים.. שוב תודה

@אני;)
Jeff nippard - לא ניראה לי שיש לו כבר ציר טבעי.
Scott Herman - אולי עצר בסייקל 1 .. 2 גג,
הרבה אנשים בחדר כושר בגלל שהם עצרו בסייקל הם נספרים עם הטבעיים . לא בא להם להחשיב את עצמם לא טבעיים על הסייקל ה1 או 2 הזה .

אחלה בחור. אבל לא טבעי.
אני לא מסתכל על הגודל שלו.

התנודות הגדולות במשקל הגוף שלו ושמירה על אחוז שומן נמוך למשך כל כך הרבה זמן בתהליך.
הבן אדם לא טבעי לכל מי שעוקב אחריו בצורה עקבית.

וואלה תאמת שהוא לא נראה כזה מוזרק
ובאמת נראה שהגוף יוצר לו מראה רחב
אבל הוא לא נראה כמו משהו בלתי אפשרי
וזאת תמונה של מר ישראל הטבעי
רק שיהיה לכם השוואה איך נראה גבול גנטי בערך חח

קבצים מצורפים

• A0F41B7F-8824-4046-BD71-44542F26420F.png
    A0F41B7F-8824-4046-BD71-44542F26420F.png
    KB 406.9 · צפיות: 180
  • 0A3E0AF5-52EA-4C2E-96F6-E0B343F1DD19.jpeg
    0A3E0AF5-52EA-4C2E-96F6-E0B343F1DD19.jpeg
    KB 101.6 · צפיות: 159
הכוונה שלו לאיכות שריר לניראות דחיסות וכו'
הרבה אנשים שמזריקים לא שומרים על תזונה וגדלים בצורה מכוערת, תמיד שמרתי על אסתטיקה כמה שאפשר ועל אחוזי שומן נמוכים כי אני נמוך. הכוונה שלו פשוטה שיש אנשים שהם גדולים יותר פיזית, אבל הבגרות שריר דחיסות לא קיימת זה מגיע עם השנים בעיקר האיכות מחיטוב למסה ולחיטוב כך נוצרת יותר עומק ודחיסות שריר בגוף.

תודה רבה גבר יש פה חברה שלא רואים אותי הם רק מתחבאים.. שוב תודה

נראה מעולה אחי
כל הכבוד .

עד היום לא החלטתי אם גובה זה ברכה או קללה בפיתוח גוף 😃

כן בטח בתמונה הזו

נראה טוב אחי...מקנא בכמוכם שלוקחים חומרים...אני נותן את הנשמה בחדר כושר ומשקיע בתזונה רצח הכול מודד סופר על המיליגרם...אבל תוצאות עלובות ברמות ואני מתאמן איזה שנתיים...ומעלה משקלים מתחזק והכול אבל ויזואלית חרא...ניסיתי להשיג חומרים אבל הכול מרגיש מאוד מפוקפק אז אני נזהר,כרגע מצאתי את הסארמס שאני נראה לי הולך לתת לזה צ'אנס למרות שזה רחוק מסטרואידים

דווקא לא נראה משהו בלתי אפשרי... יכול להיות זווית צילום ממש טובה ואולי אחרי פאמפ של אימון.

ולא רואה שום בעיה בפטמה שלו.

נראה טוב אחי...מקנא בכמוכם שלוקחים חומרים...אני נותן את הנשמה בחדר כושר ומשקיע בתזונה רצח הכול מודד סופר על המיליגרם...אבל תוצאות עלובות ברמות ואני מתאמן איזה שנתיים...ומעלה משקלים מתחזק והכול אבל ויזואלית חרא...ניסיתי להשיג חומרים אבל הכול מרגיש מאוד מפוקפק אז אני נזהר,כרגע מצאתי את הסארמס שאני נראה לי הולך לתת לזה צ'אנס למרות שזה רחוק מסטרואידים
אפ אתה רואה תוצאות עלובות כנראה שגם חומרים לא יעזרו מי יודע מה. זה נוצן בוסט רציני כן, אבל קסם זה לא. חובה לדעת לעבוד

אפ אתה רואה תוצאות עלובות כנראה שגם חומרים לא יעזרו מי יודע מה. זה נוצן בוסט רציני כן, אבל קסם זה לא. חובה לדעת לעבוד
אני יודע לעבוד אחי..אני מתחזק כול הזמן,פרוגרסיב אוברלוהאד עליתי המון במשקלי עבודה

שמע מי שלא לוקח חומרים וודאי שהוא לא יגיע לרמה של חומרים ואפילו לא קרוב לזה, אבל אי אפשר להגיד תוצאות עלובות, אני טבעי ואני מתאמן ומקפיד על תזונה ועושה כל מה שצריך, אז נכון אני לא גדול כל כך ונכון המשקל גוף שלי עולה בצורה נורא איטית וממש קשה לי להתקדם, אבל תכל'ס אחלה תוצאות, וויזואלית נראה לא רע בכלל יחסית לאיך שהייתי פעם מה גם שאני תמיד נראה בחיטוב ואני במסה ממש ארוכה, מצד אחד הגנים דפקו אותי שקשה לי להתקדם במסה אבל מצד שני אני תמיד נראה חטוב ועל אחוז שומן נמוך, מה עדיף? זה אתם תחליטו, אני אישית מעדיף לוותר על הגנים האלה ולגדול כמו בהמה:lol:
כן בטח בתמונה הזו

מרשים ביותר, לגמרי מקנא בתוצאות שלך, שאפו ענק

נראה מעולה אחי
כל הכבוד .

עד היום לא החלטתי אם גובה זה ברכה או קללה בפיתוח גוף 😃
חחח תודה אחי גם וגם תלוי איך אתה מנתב את זה 🤤
שמע מי שלא לוקח חומרים וודאי שהוא לא יגיע לרמה של חומרים ואפילו לא קרוב לזה, אבל אי אפשר להגיד תוצאות עלובות, אני טבעי ואני מתאמן ומקפיד על תזונה ועושה כל מה שצריך, אז נכון אני לא גדול כל כך ונכון המשקל גוף שלי עולה בצורה נורא איטית וממש קשה לי להתקדם, אבל תכל'ס אחלה תוצאות, וויזואלית נראה לא רע בכלל יחסית לאיך שהייתי פעם מה גם שאני תמיד נראה בחיטוב ואני במסה ממש ארוכה, מצד אחד הגנים דפקו אותי שקשה לי להתקדם במסה אבל מצד שני אני תמיד נראה חטוב ועל אחוז שומן נמוך, מה עדיף? זה אתם תחליטו, אני אישית מעדיף לוותר על הגנים האלה ולגדול כמו בהמה:lol:

מרשים ביותר, לגמרי מקנא בתוצאות שלך, שאפו ענק
תודה רבה גבר אני חושב שכל עוד אתה חטוב וזה ויזואלית יפה זה די והותר. הבעיה עם חומרים שגדלים מהר מגעים לתוצאה מסוימת ואחרי זה קשה להפסיק.

טבעי זה שלך אף אחד לא יכול לקחת, לכן תמיד שאפתי להיות חטוב יותר מאשר מאסיבי מידי.

כרגע חזרתי רק להתאמן וגם זה בקושי יש לי זמן לחזור לשיא 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית