הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא?

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
חחח תודה אחי גם וגם תלוי איך אתה מנתב את זה 🤤

תודה רבה גבר אני חושב שכל עוד אתה חטוב וזה ויזואלית יפה זה די והותר. הבעיה עם חומרים שגדלים מהר מגעים לתוצאה מסוימת ואחרי זה קשה להפסיק.

טבעי זה שלך אף אחד לא יכול לקחת, לכן תמיד שאפתי להיות חטוב יותר מאשר מאסיבי מידי.

כרגע חזרתי רק להתאמן וגם זה בקושי יש לי זמן לחזור לשיא 🤦‍♂️
יש בזה משהו אבל אני אוהב את הגודל, אני גם נמוך שאגב לדעתי זה דווקא ברכה בפיתוח גוף אבל כן אני ממש רוצה להיות גדול מאוד בגוף, גם שואף לתחרויות

יש בזה משהו אבל אני אוהב את הגודל, אני גם נמוך שאגב לדעתי זה דווקא ברכה בפיתוח גוף אבל כן אני ממש רוצה להיות גדול מאוד בגוף, גם שואף לתחרויות
ברכה תלוי .. קל להיות יותר מאסיבי ודחוס, אבל קח את ארנולד לדוגמה זה חלום ולידו גם תהיה מטר 75 אתה גמד הכל עניין של פורפורציה

ברכה תלוי .. קל להיות יותר מאסיבי ודחוס, אבל קח את ארנולד לדוגמה זה חלום ולידו גם תהיה מטר 75 אתה גמד הכל עניין של פורפורציה
כן יש בזה משהו
אבל יש הרבה מפתחי גוף נמוכים יחסית, אל תשכח, ככה שזה לא כזה נורא

מר ישראל הטבעי 🤣
🤡
מה אמרו לו תשמע אין לך ציר הורמונלי משלך אז לך מותר לקחת עד מינון שהרפואה קבעה אנושי ?! 🤣
וגם את זה הוא רימה 🤣
חחח לא נראלי וואלה הוא מקצוען כנראה
חוץ מזה הוא בתחום שנים
וגם מבחינת גובהה ביחס למשקל ואחוז שומן הוא סבבה אם אני לא טועה 1.83 מטר 78-80 קילו
אחוז שומן של טונה במים

טונה במים ?
אני במקומך אם הייתי מאמין בזה ככה אוכל כל החיים רק טונה במים .
טונה במים לכל החיים 🤪

קבצים מצורפים

• fed6020e9d465c6d014520a42c9fff48.jpg
    fed6020e9d465c6d014520a42c9fff48.jpg
    KB 61.1 · צפיות: 161
כל אחד והגבול שלו ..
הוא עבר את כל הגבולות .. במקרה של זה שהעלת אין ויכוח .. הוויכוח כאן זה כמה שנים הוא כבר בלי ציר טבעי 🤣
עזוב וזה גם לא יפה לצחוק כי הוא בעצמו לא אומר שהוא טבעי ..

ממש מעניין אותי לדעת אם הוא טבעי או שהוא משתמש בחומרים? (כי אני רואה שהפטמה שלו זזה לגמרי כמו מתוצאה של שימוש בסטרואידים..)
תודהJeff Nippard on Instagram: “Just landed back in Kelowna long enough to slightly recover from Bali belly and now we’re off again to Sacramento for the weekend to cheer…”
ראיתם פעם וורידים כאלה באמות אצל מתאמן טבעי ?

ראיתם פעם וורידים כאלה באמות אצל מתאמן טבעי ?
הוא אכן לא טבעי, אבל ראיתי וורידים כאלה ויותר אצל טבעיים, והוא לא הרבה מעל מה שאפשר להשיג טבעי.

סהר קאזס טבעי ?
אם כן כמה זמן להגיע לזה ? עבודה קשה ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190802-191503_Video Player.jpg
    Screenshot_20190802-191503_Video Player.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 92
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית