עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן יש קוד בדקתי באתר שלהם והכל בסדרועל המוצר יש קוד ורפיקציה והכל?
אל תדאג אם זה מקורי אתה תרגיש אותו יפה יפה בשבוע ה-3 בעיקר. לוקח לטסט זמן להגיע לרמה סדירה בדם וחשוב לדייק עם הזריקות והזמנים כי הוא קצר.נראה לי מקורי כי בדקתי את הקוד דרך האתר שלהם בנתיים אני שבוע עליו ולא מרגיש עלייה בכח או שינוי.
שאמרתי לפני שנתיים שhd-וורטקס טיל חשבתם שיש לי אינטרס כלשהו היום כל החברה הגדולים משתמשים בו בהחלט משובח. אני משתמש בקצר וארוך הקצר פשוט נותן לי הרבה אנרגיהחולה על קצרים ולא כי אני אוהב להזריק:s49:,ורטקס נהיה נפוץ גם באזור שלנו כרגע אין ניסיון איתו אבל משבחים אותו
פעם הייתי מתבלבל בין ורמוג' לבין ורטקס בתכלס שתהים טיל עם הם מקוריים וכן אחי מכיר תהרגש כל פעם שאתה זורק שם יש הרגשה של "אינטרס" שבתכלס אתה משבח את החומר שבאמת עבד לך.שאמרתי לפני שנתיים שhd-וורטקס טיל חשבתם שיש לי אינטרס כלשהו היום כל החברה הגדולים משתמשים בו בהחלט משובח. אני משתמש בקצר וארוך הקצר פשוט נותן לי הרבה אנרגיה
לי אין בעיה לטוב ולרע לומר את דעתי על חברה כלשהי. בדרך כלל אנשים שיוצאים נגד הם בעלי אינטרס למכירה כלשהי לדעתי. זה לא סוד שיש פה דילרים מכל הארץ. כל מוצר שקניתי יש לי ויאל או קופסה שלו. חח לגבי ורמג' יש לי אפילו ויאל ישן עתיק שרק הגיע לארץ בזמנו יש בו אפילו עוד זריקה חחפעם הייתי מתבלבל בין ורמוג' לבין ורטקס בתכלס שתהים טיל עם הם מקוריים וכן אחי מכיר תהרגש כל פעם שאתה זורק שם יש הרגשה של "אינטרס" שבתכלס אתה משבח את החומר שבאמת עבד לך.