הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט פרופיונאט של חברת ורטקס

• פותח/ת השרשור Clash
  • פורסם בתאריך
חכה
נראה לי מקורי כי בדקתי את הקוד דרך האתר שלהם בנתיים אני שבוע עליו ולא מרגיש עלייה בכח או שינוי.
אל תדאג אם זה מקורי אתה תרגיש אותו יפה יפה בשבוע ה-3 בעיקר. לוקח לטסט זמן להגיע לרמה סדירה בדם וחשוב לדייק עם הזריקות והזמנים כי הוא קצר.

חולה על קצרים ולא כי אני אוהב להזריק:s49:,ורטקס נהיה נפוץ גם באזור שלנו כרגע אין ניסיון איתו אבל משבחים אותו

חולה על קצרים ולא כי אני אוהב להזריק:s49:,ורטקס נהיה נפוץ גם באזור שלנו כרגע אין ניסיון איתו אבל משבחים אותו
שאמרתי לפני שנתיים שhd-וורטקס טיל חשבתם שיש לי אינטרס כלשהו היום כל החברה הגדולים משתמשים בו בהחלט משובח. אני משתמש בקצר וארוך הקצר פשוט נותן לי הרבה אנרגיה

שאמרתי לפני שנתיים שhd-וורטקס טיל חשבתם שיש לי אינטרס כלשהו היום כל החברה הגדולים משתמשים בו בהחלט משובח. אני משתמש בקצר וארוך הקצר פשוט נותן לי הרבה אנרגיה
פעם הייתי מתבלבל בין ורמוג' לבין ורטקס בתכלס שתהים טיל עם הם מקוריים וכן אחי מכיר תהרגש כל פעם שאתה זורק שם יש הרגשה של "אינטרס" שבתכלס אתה משבח את החומר שבאמת עבד לך.

פעם הייתי מתבלבל בין ורמוג' לבין ורטקס בתכלס שתהים טיל עם הם מקוריים וכן אחי מכיר תהרגש כל פעם שאתה זורק שם יש הרגשה של "אינטרס" שבתכלס אתה משבח את החומר שבאמת עבד לך.
לי אין בעיה לטוב ולרע לומר את דעתי על חברה כלשהי. בדרך כלל אנשים שיוצאים נגד הם בעלי אינטרס למכירה כלשהי לדעתי. זה לא סוד שיש פה דילרים מכל הארץ. כל מוצר שקניתי יש לי ויאל או קופסה שלו. חח לגבי ורמג' יש לי אפילו ויאל ישן עתיק שרק הגיע לארץ בזמנו יש בו אפילו עוד זריקה חח

קבצים מצורפים

• IMG_20190730_131432_481.jpg
    IMG_20190730_131432_481.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 69
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית