הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות אלחותיות-בעיה?

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
קניתי אוזניות של xiaomi, את הairdots .
שומעים בהן סבבה, לא מדהים לא רע, אבל הן פשוט נופלות, תזוזה קטנה של הראש וזה נופל, למישהו יש גם אותן ויודע מה אפשר לעשות?
חיפשתי בגוגל וחלק אומרים לסובב אותן קצת אבל זה לא עוזר, לא מצאתי ממש מידע לגבי זה.
עצות?

יש את הגומי הזה העגול שאתה מכניס לאוזן, לא יודע בדיוק איך קוראים לזה
יש כמה גדלים, אז תנסה לשים בגודל שמתאים לך לאוזן אולי זה יעזור
בגדול אין יותר מידי לדעתי, זה האזניות

דברים זולים עולים ביוקר.
אני קניתי לפני כמעט שנה (בבלאק פריידי) ג'אברה עלית ספורט, ונהנה מכל רגע. לא זזות ברמה כזאת שבחורף אני צריך לבדוק שאף אחת לא נפלה מהאוזן כיוון שלא מרגיש אותן.
חברה שנותנת 3 שנים אחריות על אוזניות, מראה שמאמינה במוצר שלה ונותנת לך שקט.

דברים זולים עולים ביוקר.
אני קניתי לפני כמעט שנה (בבלאק פריידי) ג'אברה עלית ספורט, ונהנה מכל רגע. לא זזות ברמה כזאת שבחורף אני צריך לבדוק שאף אחת לא נפלה מהאוזן כיוון שלא מרגיש אותן.
חברה שנותנת 3 שנים אחריות על אוזניות, מראה שמאמינה במוצר שלה ונותנת לך שקט.
גם אני קניתי אותן והן מושלמות. נקודה.

• פותח/ת השרשור
גם אני קניתי אותן והן מושלמות. נקודה.
תקשיב הגיעו לי האוזניות itws 10, דבר פשוט מדהים עובד מעולה, שומעים ממש טוב.
יצא לי כבר לרוץ איתן וזה פשוט נשאר במקום, עם הקודמות הייתי הולך זה היה נופל.
הבעיה היחידה היא לא כזאת משנה אבל כשאני מדבר עם מישהו בטלפון איתן זה נשמע ממש ממש חלש כאילו אני בממד אמרו לי, לא כזה איכפת לי אבל.
לגבי שינוי של הפונקציות של האוזניות אתה יודע אולי אם יש דרך לשנות ש2 לחיצות ינמיכו את הווליום ו3 יעלו אותו במקום שיר הבא ואחורה? אמור להיות משהו אבל לא מצאתי.

קניתי אוזניות של xiaomi, את הairdots .
שומעים בהן סבבה, לא מדהים לא רע, אבל הן פשוט נופלות, תזוזה קטנה של הראש וזה נופל, למישהו יש גם אותן ויודע מה אפשר לעשות?
חיפשתי בגוגל וחלק אומרים לסובב אותן קצת אבל זה לא עוזר, לא מצאתי ממש מידע לגבי זה.
עצות?

אני בדיוק חשבתי לקנות אותן
מצאת פתרון לבעיה?
ואיכות הסאונד שלהן לא טובה במיוחד? שמעתי ביקורות טובות דווקא על איכות הסאונד

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק חשבתי לקנות אותן
מצאת פתרון לבעיה?
ואיכות הסאונד שלהן לא טובה במיוחד? שמעתי ביקורות טובות דווקא על איכות הסאונד
החזרתי אותן בסוף עלה לי רבע ממה ששילמתי בשביל לשלוח אותן בחזרה אבל החזרתי.
אולי זה רק אני אבל הן על הפנים, אשכרה הביאו לי עצבים בגלל שהן פשוט לא יושבות טוב באוזן.
ניסיתי עם כל הגדלים שבאים עם זה וזה פשוט לא יושב טוב.
אולי למישהו אחר הייתה חוויה יותר טובה ממני עם האוזניות האלה אבל לפחות בשבילי זה ממש לא היה טוב.
רק זה שזה נופל זה הפריע לי מאוד. לגבי האיכות שמיעה אני לא זוכר בקושי הייתי איתן.
אני כן קניתי אבל i10 שזה אוזניות שנראות כמו airpods, יושבות מדהים באוזן, איכות שמיעה מעולה. רק בעיה אחת שאי אפשר לדבר איתן בטלפון, שומעים אותך מדבר על הפנים. הבנתי שיש גרסא אחרת שאמורים לשמוע אותך מדבר איתן טוב, אבל בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך ללכת על i10 או גרסא משופרת שלהן אם חשוב לך לדבר איתן בטלפון

למה שלא תקנה את האוזניות של JBL הן ממש איכותיות ( יש לי אותן כבר שנתיים )
אני מדבר על הבלוטוס ויש לך קליפס לחולצה והן נכנסות לתוך האוזן והאיכות שמיעה ממש טובה.
או שקנה בזול פעמיים או שתקנה פעם אחת לתמיד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית