הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יש משהו שמומלץ לשלב עם טסט' בשביל לעלות במסה בצורה טובה?

Professional

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
תראו, אני בעייתי מאוד.. מאז גיל קטן אני מנסה לאכול כמה שיותר טוב לפי דיאטנית בגלל בעיות עם המשקל מאז ומתמיד וגם כשאני מנסה לאכול הכי טוב שאפשר אני בקושי מצליח מתאמץ בכל כח כל יום ויום לדחוס את האוכל כמו שצריך וכמה שזה כל כך קצת אוכל זה בקושי נכנס ארוחת בוקר יכולה להשביע אותי ליום שלם ולתת לי להירדם בשקט ולא רעב, מבינים את המצב שלי?
אני צריך משהו שיועדד רעב בכל דרך אפשרים אפילו הרחבת קיבה עם יש דבר כזה ?
יש משהו שיכול לעודד רעב ולעזור לי לעלות במסה כי אני נורא רזה בצורה מפחידה ונראה ממש קטן כמו נער קטנטן כזה בן 14 אני גם נורא נמוך,

אני בן 18 ואני שוקל 45 וגובה 1.60 כמו ילד בכיתה ז'...

אני מבין עכשיו את הקטע של גיל 21 ולחכות אבל אצלי זו לא הבעיה.. אני באותו משקל וגובה מאז סוף כיתה ז' שהייתי אז בין הגבוהים ואז גם הפסקתי לאכול כמו שצריך בלי סיבה וגילו לי גם בעיות בכבד ומכל מינה דברים שהיו ועברו והכל מצויין כרגע
הקטע זה שכל ההתפחות שלי הלכה ואני נראה כל כך קטן..

הייתי אצל הרופא והרבה דברים המקסימום שהם עשו זה דיאטנית חדשה שאני איתה 9 חודשים ואין שום שינוי.. היא אומרת שאני לא עושה כמו שהיא אומרת ואני אומר לה שאני עושה את המקסימום, כשאני אומר מקסימום זה אומר שכל הסדר יום שלי הוא רק בשביל הארוחות אני מבטל המון דברים בשביל ארוחות ואחרי הכל אין שינוי..

אני גם מתאמן עכשיו כבר חודשיים והיה שינוי קטן במסה,

בקיצור מה הכי מומלץ לשלב עם טסט' כדיי שאני יקבל את מה שאני רוצה? להיראות יותר מבוגר לגילי, זאת אומרת לעלות המשקל מסה אפילו גובה אם אפשר וכמה שיותר מסה בעיקרון הידיים שלי כל כך רזות שרואים את הורידים באצבעות ובכף יד ובכל מקום אחר והרגליים שלי כך כך דקיקות שאני מקיף אותם כל כך בקלות והבטן שלי כל כך קטנה כמו של ילד בכיתה ו' אני פשוט לא צוחק זה מטריף אותי
כל החברים שלי מתפתחים וגודלים כל כך מהר והרבה וכולם כל כך נראים גדולים אפילו אלה עם הבעיות התפתחות נראים כל כך גדולים ואני נראה קטן ולרופאים פשוט לא אכפת פה..

תודה לעוזרים..

הייתי הולך לרופא אחר. רוב קופות החולים מאפשרים כיום לבחור רופא אחר.
האם עשו לך בדיקות הורמונים בדם? מה היו התוצאות?

תכתוב את התפריט שהיא כתבה לך רוב הסיכויים שבו הבעיה...
וכמו שאמרו כבר תפרסם תוצאות בדיקות דם...

תעשה חיפוש על KIANPI PILLS הייתה לי גם בעיה כזאת,פתרתי את זה. אתה לא יכול להפסיק לאכול עם זה. אין אף אחד שעלה פחות מ 9 קילו בחודש בלי סטרואידים,רק עם זה. הדבר מדהים. נתנו את זה לבדיקה ל 2 מעבדות,אין שם לא הורמונים ולא פרוהורמונים,אבל זה עובד כמו. הדבר טבעי לגמרי,רק צמחים.

היית צריך ללכת לקבל טיפול הורמונאלי בכיתה ז-ט
כרגע אין מה לעשות מלבד לאכול ולהעלות את המשקל גוף
בגובה אתה לא תשתנה

במקרה שלך הייתי צורך גיינר, כי אתה פשוט לא מסוגל לאכול
רק גיינר חזק עם המון קלוריות מפחמימות/שומן (ופחות חלבון) כמו פרפקט 3000 או מאסל ג'וס, כל דבר שיש בו הרבה קלוריות

וואלה,התקלת אותי... איפה זה כתוב? מי אסר? מה שם אסור? במוסקבה מוכרים את זה בחנויות טבע,שם המדניות לגבי הורמונים ופרוהורמונים יותר קשוחה

הדבר האחרון שאתה תכניס לגוף שלך זה טסט' או כל הורמון אחר !!!!!
אם היו רק 3 כללי ברזל לשימוש בסטרואידים, למרות שיש הרבה יותר הייתי בוחר:
1. נסיון רב באימונים והגעה למצב של מיצוי או קרוב למיצוי הפוטנציאל הטבעי
2. ידע והבנה בתזונה ויכולת ליישם את הידע הזה
3. גיל גיל וגיל שזה אומר לא לפני 25
אתה כרגע במצב הפוך לחלוטין ואם תכניס איזשהו חומר כזה לגוף שלך אתה רק תהרוס יותר ותחמיר את הבעיה בעשרות מונים, במיוחד שגם אמרת שהיו לך בעיות בכבד !!!
אתה צריך להבדק אצל רופא מומחה ולא איזה רופאת משפחה או דיאטנית שלא מבינה כלום מהחיים שלה, אתה צריך להבין שמה שיש לך זו איזשהי בעיה אולי הורמונלית ואולי מערכת אחרת וזה משהו שצריך לטפל בו ואפשר לפתור אותו, זה מאוד נדיר שלא עולים במשקל ולא גובהים כלכך הרבה שנים, גם אם אתה לא מכניס מספיק קלוריות זה לא משהו שאמור לקרות.

הדבר האחרון שאתה תכניס לגוף שלך זה טסט' או כל הורמון אחר !!!!!
אם היו רק 3 כללי ברזל לשימוש בסטרואידים, למרות שיש הרבה יותר הייתי בוחר:
1. נסיון רב באימונים והגעה למצב של מיצוי או קרוב למיצוי הפוטנציאל הטבעי
2. ידע והבנה בתזונה ויכולת ליישם את הידע הזה
3. גיל גיל וגיל שזה אומר לא לפני 25
אתה כרגע במצב הפוך לחלוטין ואם תכניס איזשהו חומר כזה לגוף שלך אתה רק תהרוס יותר ותחמיר את הבעיה בעשרות מונים, במיוחד שגם אמרת שהיו לך בעיות בכבד !!!
אתה צריך להבדק אצל רופא מומחה ולא איזה רופאת משפחה או דיאטנית שלא מבינה כלום מהחיים שלה, אתה צריך להבין שמה שיש לך זו איזשהי בעיה אולי הורמונלית ואולי מערכת אחרת וזה משהו שצריך לטפל בו ואפשר לפתור אותו, זה מאוד נדיר שלא עולים במשקל ולא גובהים כלכך הרבה שנים, גם אם אתה לא מכניס מספיק קלוריות זה לא משהו שאמור לקרות.

נערים עם בעיות גדילה מטופלים ב GH
הוא פשוט עבר את גיל ההתבגרות כבר, אז זה לא רלוונטי

גם אם הוא היה בן 30, הוא היה צריך ללכת לרופא ולקבל טיפול הולם לבעיה שלו, עצם זה שהוא חושב שסטרואידים זה מה שיעזור לו מראה עד כמה יש חוסר הבנה בנושא, אני חושב שברגע שמגיע נער כזה לפה צריך לזעזע אותו עד כדי כך שלא יעיז אפילו לחלום על דברים כאלה, זה באחריותך ובאחריותי ובאחריות כל מי שכותב פה ומייעץ..

נערים עם בעיות גדילה מטופלים ב GH
הוא פשוט עבר את גיל ההתבגרות כבר, אז זה לא רלוונטי

לא בטוח; זה תלוי אם קצות העצמות שלו כבר "נסגרו" (לא זוכר את המונח הרפואי לזה). חבל על כל יום, שילך מייד לרופא אחר ויבדקו אם עוד אפשר לעזור. מה שבטוח, עד אז, לא לגעת בטסט'.

כל זה בהנחה שהשואל לא בא ממשפחה של נמוכים גנטית, כמובן.

חוץ מטמבל אחד שטוען שזה אסור במדינה שלו כולם מבסטים ודי מופתעים מתוצאות לחברי טבעים. לא מצאתי שום דבר שלילי.
מעצמי יכול להוסיף שנסיתי כל דבר קיים לעורר תאבון-רק זה עזר לי.
תאבון שאי אפשר להפסיק,הרבה יותר חזק ממנצ'ס. וגם שינה הרבה יותר רגוע ואיכותית.
מהחברי שלי עלו הכח מעט-9 קילו בחודש ראשון,השיא זה 12,אבל בחור היה ממש אנורקט. עלה מ50 ל62,בנצ' 90,סקווט 100,דד ליפט 100 כל זה על 5 חזרות. בחור בן 37,הודי

מי שרוצה- יודע להתארגן. מה שאני יכול לקמבן-זה בקושי מספיק לקרובים. המוצר נדיר,נסינו להזמין מסין-נפלנו על פייק.
מעכשיו מישהו מביא לנו ממוסקבה. לבחור-טופיק סטארטר אני יכול לעשות טובה לעזור לו באחד,אבל לא יותר מזה. אני בעצמי כל הזמן בלחץ ממה יקרא עם אני אחזור לאותו תאבון שהיה לי לפני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית