עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אומר על מיקס של טסט פ 50 מסט פ 50 וטרן א 50 יוצא סהכ 150אצטט מהר יותר וקל לברוח ממנו.
ארוך התופעות חלשות יותר, יותר נוח להזרקה פעם ב-3 וחצי יום יותר כלכלי אנטט. יותר חזק אצטט.
יש מקסים כמו טרי טרן וכו תנסה..
עדיף להוסיף חצי cc טסט קצר לדעתי לפחות בזריקה -1 ולראות אם יש צורך בשאר הזריקות, להוסיף ל-100 קבוע.מה אומר על מיקס של טסט פ 50 מסט פ 50 וטרן א 50 יוצא סהכ 150
ראיתי מיקס של פארמקום ושל דראגון פארמה cut mix
האם בתור פעם ראשונה גרם אחד מהמיקס שצוין היה הרבה מידי? או שעדיף לקחת חצי גרם מי זה ולהוסיף עןד חצי גרם טסט?
עוד 2 פרווירון והוא זה מוסיף מלא אנדרוגניות חחח נמממ טוב אנלי ניסיון עם טרן בגלל זה חשבתי ללכת על המיקסים האלה כי יש שם הכל במינון נמוך ולהתנסות פשוט לצערי כנירא אפרוש בספטמבר בגלל הלימודיםעדיף להוסיף חצי cc טסט קצר לדעתי לפחות בזריקה -1 ולראות אם יש צורך בשאר הזריקות, להוסיף ל-100 קבוע.
150 מ"ג טרן קצר ומסטרון לשבוע, טסט
200-300 מ"ג קצר לשבוע.
2 כדורי פרו ווירון יכולים לתרום במידה ויש לך.
שמע אם כבר אז כבר.. קח בחשבון שזה סייקל לפני הלימודים, אח"כ תשמר את התוצאה פשוט, מראה איכותי יבש ורידים מה רע 😋🍴עוד 2 פרווירון והוא זה מוסיף מלא אנדרוגניות חחח נמממ טוב אנלי ניסיון עם טרן בגלל זה חשבתי ללכת על המיקסים האלה כי יש שם הכל במינון נמוך ולהתנסות פשוט לצערי כנירא אפרוש בספטמבר בגלל הלימודים
נמממ עדין בחששות מי טרן. התארגנתי על אנאפולון של בלקן אוסיף אותו 4 שבועות לפני סיום הסייקל נירא איך היה אתחיל מי 50 מג ביוםשמע אם כבר אז כבר.. קח בחשבון שזה סייקל לפני הלימודים, אח"כ תשמר את התוצאה פשוט, מראה איכותי יבש ורידים מה רע 😋🍴
אין לי ניסיון עם בלקן לפי מה שאני יודע, כרגע יש זיופים שלהם רק בישראל.נמממ עדין בחששות מי טרן. התארגנתי על אנאפולון של בלקן אוסיף אותו 4 שבועות לפני סיום הסייקל נירא איך היה אתחיל מי 50 מג ביום
במה הם יכולים לתרום ?2 כדורי פרו ווירון יכולים לתרום
הגיעה הישר מי רוסיה הקרה מהליין החדש שלהם נירא איך היהאין לי ניסיון עם בלקן לפי מה שאני יודע, כרגע יש זיופים שלהם רק בישראל.
מה שכן טרן אצטט טוב צורב וכואב מאוד במקום הזריקה זה ממש משתק את מקום הזריקה אז כתפיים לא הכי מומלץ.
במידה והטרן מקורי כשתתחיל לקבל גלי חום ולהזיע וכל דבר יעצבן אותך תרחם על אנשים סביבך חח.. לא סתם, באמת שאין כ"כ ממה לחשוש תלוי באיזה מצב אתה בחיים.
מממ זה גם רעיון עזוב את הפאן של המחיר. אני חושב בכיוון המינונים אני די חושב שלהתחלה 50 מג טרן א יכול להיות די מעולה בכל מקרה זה רק להתנסות מקסימום להוסיך לזה עוד 50 מג פרופיונט שבסך הכל יצא לי 1.5 גרם במזרק@Navira תקנה את הויאלים בנפרד ותרכיב לעצמך לפי ההרגשה איזה בלנד שאתה רוצה בתוך המזרק . .
במה הם יכולים לתרום ?