הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרן אצטט או אנטט

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
מה קורה חברים?
מי שכאן ניסה טרן אנטט ואצטט .
מה אתם מעדיפים מבחינה של עלייה בכוח ומסת שריר,
למרות ששניהם זה אמור להיות אותו הדבר
מבחינתי האצטט היה חזק יותר מהארוך גם שהמינון היה נמוך יותר

אצטט מהר יותר וקל לברוח ממנו.
ארוך התופעות חלשות יותר, יותר נוח להזרקה פעם ב-3 וחצי יום יותר כלכלי אנטט. יותר חזק אצטט.

יש מקסים כמו טרי טרן וכו תנסה..

אצטט מהר יותר וקל לברוח ממנו.
ארוך התופעות חלשות יותר, יותר נוח להזרקה פעם ב-3 וחצי יום יותר כלכלי אנטט. יותר חזק אצטט.

יש מקסים כמו טרי טרן וכו תנסה..
מה אומר על מיקס של טסט פ 50 מסט פ 50 וטרן א 50 יוצא סהכ 150
ראיתי מיקס של פארמקום ושל דראגון פארמה cut mix
האם בתור פעם ראשונה גרם אחד מהמיקס שצוין היה הרבה מידי? או שעדיף לקחת חצי גרם מי זה ולהוסיף עןד חצי גרם טסט?

מה אומר על מיקס של טסט פ 50 מסט פ 50 וטרן א 50 יוצא סהכ 150
ראיתי מיקס של פארמקום ושל דראגון פארמה cut mix
האם בתור פעם ראשונה גרם אחד מהמיקס שצוין היה הרבה מידי? או שעדיף לקחת חצי גרם מי זה ולהוסיף עןד חצי גרם טסט?
עדיף להוסיף חצי cc טסט קצר לדעתי לפחות בזריקה -1 ולראות אם יש צורך בשאר הזריקות, להוסיף ל-100 קבוע.

150 מ"ג טרן קצר ומסטרון לשבוע, טסט
200-300 מ"ג קצר לשבוע.
2 כדורי פרו ווירון יכולים לתרום במידה ויש לך.

עדיף להוסיף חצי cc טסט קצר לדעתי לפחות בזריקה -1 ולראות אם יש צורך בשאר הזריקות, להוסיף ל-100 קבוע.

150 מ"ג טרן קצר ומסטרון לשבוע, טסט
200-300 מ"ג קצר לשבוע.
2 כדורי פרו ווירון יכולים לתרום במידה ויש לך.
עוד 2 פרווירון והוא זה מוסיף מלא אנדרוגניות חחח נמממ טוב אנלי ניסיון עם טרן בגלל זה חשבתי ללכת על המיקסים האלה כי יש שם הכל במינון נמוך ולהתנסות פשוט לצערי כנירא אפרוש בספטמבר בגלל הלימודים

עוד 2 פרווירון והוא זה מוסיף מלא אנדרוגניות חחח נמממ טוב אנלי ניסיון עם טרן בגלל זה חשבתי ללכת על המיקסים האלה כי יש שם הכל במינון נמוך ולהתנסות פשוט לצערי כנירא אפרוש בספטמבר בגלל הלימודים
שמע אם כבר אז כבר.. קח בחשבון שזה סייקל לפני הלימודים, אח"כ תשמר את התוצאה פשוט, מראה איכותי יבש ורידים מה רע 😋🍴

שמע אם כבר אז כבר.. קח בחשבון שזה סייקל לפני הלימודים, אח"כ תשמר את התוצאה פשוט, מראה איכותי יבש ורידים מה רע 😋🍴
נמממ עדין בחששות מי טרן. התארגנתי על אנאפולון של בלקן אוסיף אותו 4 שבועות לפני סיום הסייקל נירא איך היה אתחיל מי 50 מג ביום

נמממ עדין בחששות מי טרן. התארגנתי על אנאפולון של בלקן אוסיף אותו 4 שבועות לפני סיום הסייקל נירא איך היה אתחיל מי 50 מג ביום
אין לי ניסיון עם בלקן לפי מה שאני יודע, כרגע יש זיופים שלהם רק בישראל.

מה שכן טרן אצטט טוב צורב וכואב מאוד במקום הזריקה זה ממש משתק את מקום הזריקה אז כתפיים לא הכי מומלץ.

במידה והטרן מקורי כשתתחיל לקבל גלי חום ולהזיע וכל דבר יעצבן אותך תרחם על אנשים סביבך חח.. לא סתם, באמת שאין כ"כ ממה לחשוש תלוי באיזה מצב אתה בחיים.

אין לי ניסיון עם בלקן לפי מה שאני יודע, כרגע יש זיופים שלהם רק בישראל.

מה שכן טרן אצטט טוב צורב וכואב מאוד במקום הזריקה זה ממש משתק את מקום הזריקה אז כתפיים לא הכי מומלץ.

במידה והטרן מקורי כשתתחיל לקבל גלי חום ולהזיע וכל דבר יעצבן אותך תרחם על אנשים סביבך חח.. לא סתם, באמת שאין כ"כ ממה לחשוש תלוי באיזה מצב אתה בחיים.
הגיעה הישר מי רוסיה הקרה מהליין החדש שלהם נירא איך היה
@Navira תקנה את הויאלים בנפרד ותרכיב לעצמך לפי ההרגשה איזה בלנד שאתה רוצה בתוך המזרק . .

במה הם יכולים לתרום ?
מממ זה גם רעיון עזוב את הפאן של המחיר. אני חושב בכיוון המינונים אני די חושב שלהתחלה 50 מג טרן א יכול להיות די מעולה בכל מקרה זה רק להתנסות מקסימום להוסיך לזה עוד 50 מג פרופיונט שבסך הכל יצא לי 1.5 גרם במזרק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית