הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יודע שעניתם על זה מיליון פעם...

Leroyhenn

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
6
23
6
אני באמת מבין שעניתם על הודעות כאלו לא מעט פעמים, אבל..
אחרי חודש של התלבטות ועוד חודשיים של קריאה, סרטונים והשכלה, החלטתי לעשות סייקל. סייקל אחד בלבד ולאחריו pct, לא להמשיך לעוד סייקלים כי אני לא בנאדם שמתחרה רק מישהו שמפריע לו שהידיים שלו קטנות. אני מתאמן קרוב ל3 שנים כרגע עומד על 84 קילו עם 10.5% שומן גובה 1.90 גיל 27. אני מחפש אנשים שעשו סייקל ויכולים לדבר איתי קצת ללא הצלחה, השאלות שלי הם:
1. מה הסיכוי לג'ינו לבנאדם שהפטמות שלו גדולות (חזה מנופח שרירי רק פטמות גדולות).
2. אצלי השומן נאגר בצדדים (סוג של גב אחורי) האם זה יגדל במהלך הסייקל?
3. כמה אימונים צריך להכניס בשבוע?
אני יודע שתגידו שהכל רשום ולא קראת מספיק, תמיד יש לאן לשאוף מבחינת ידע אבל בנתיים בכל המאמרים שקראתי גם בעברית וגם באנגלית לא מצאתי התייחסות לגבי השאלות שציינתי.
תודה על התגובות, ואשמח גם לפניות בפרטי להמשך התהליך.

• פותח/ת השרשור
שהייתי במסה ועליתי 11 קילו גם לי היו צדדים תוך שבועיים של חיטוב הצדדים נעלמו כלא היו.(הרוב זה נוזלים זה לא באמת הרבה שומן). אם זאת הסיבה שבגינה אתה רוצה להזריק אז אין טעם כי כמתאמן טבעי אתה יכול להעלים אותם עם עבודה קשה במקרה של גניטקה חרא או עם עבודה קלה עם גנטיקה טובה.

אצלי זה גנטיקה חרא ויותר מ20 שנה של חוסר מודעות

גם לי יש גנטיקה דפוקה (מי יכול להתווכח, כאילו שיש דרך לבדוק).
יש לך המון להתקדם בתור טבעי. הניחוש לי זה שהתזונה שלך אולי לא מספיק טובה, או שהמאמן שלך לא רגיל לאמן טבעיים ואיכשהו מתפקשש לו איתך.
אני מתאמן טבעי שנים, אני חושב שהגוף שלי נראה מעולה.
אם אתה לא מתקדם בתור טבעי במצב שלך, תחפש מה הבעיה בתוכנית שלך, ולא חומרים.
כולם כבר נתנו לך עיצות יקרות. רק אוסיף ואומר, חומרים יכולים לזרז תהליך, או להביא אותך מעבר ליכולות של הגוף שלך.
אבל הם לא יביאו אותך לשום מקום בלי תזונה ואימונים נכונים, ומה שהם יתנו תאבד אם לא תדע לשמור עם תזונה ואימונים.
עד שאין לך שליטה מלאה על התזונה והאימונים שלך, חומרים הם בזבוז כסף, בריאות, שלווה וסתם של שינה טובה בלילה.

טוב אז למרות שאתה לא 10.5% ולא ברמת אימונים וידע להכנס לסייקל , נענה לך כאילו הכל בסדר .
1. מה הסיכוי לג'ינו לבנאדם שהפטמות שלו גדולות (חזה מנופח שרירי רק פטמות גדולות)
ראיתי את התמונה שהעלת יש לך נטיה לג'נו אז תיזהר בעזרת תרופות שמוכנות מראש בבית לפני תחילת הסייקל.
2. אצלי השומן נאגר בצדדים (סוג של גב אחורי) האם זה יגדל במהלך הסייקל?
ההיפך בקטע הזה , חומרים חיצוניים יעזרו לך מאוד (לא יודע כמה זה שווה סיכון בריאות, אבל זאת האמת עוזר!)
3. כמה אימונים צריך להכניס בשבוע?
🙄😳
אולי תתחיל בSarms עדין ככה ללמוד יותר מזה אימונים ומשטר שאתה מחליט להיות באמצע "סייקל" (הייתי ממליץ אפילו לעשות את זה בשביל הללמוד את עצמך עם קריאטין) . ואז אתה תצחק על עצמך ששאלת את השאלה הזאת .

• פותח/ת השרשור
טוב אז למרות שאתה לא 10.5% ולא ברמת אימונים וידע להכנס לסייקל , נענה לך כאילו הכל בסדר .

ראיתי את התמונה שהעלת יש לך נטיה לג'נו אז תיזהר בעזרת תרופות שמוכנות מראש בבית לפני תחילת הסייקל.

ההיפך בקטע הזה , חומרים חיצוניים יעזרו לך מאוד (לא יודע כמה זה שווה סיכון בריאות, אבל זאת האמת עוזר!)

🙄😳
אולי תתחיל בSarms עדין ככה ללמוד יותר מזה אימונים ומשטר שאתה מחליט להיות באמצע "סייקל" (הייתי ממליץ אפילו לעשות את זה בשביל הללמוד את עצמך עם קריאטין) . ואז אתה תצחק על עצמך ששאלת את השאלה הזאת .

למרות שזה לא נראה ככה, זה מה שהקליפר אמר. בלי דקסה אני לא מתווכח.
בכל מקרה, אחרי שקראתי את התגובות והעצות החלטתי לעשות בדק בית ואולי לשנות כמה דברים ולהמשיך בדרך הטבעית.
תודה לכולם, ועל הניעור.
שנה טובה ✌

למרות שזה לא נראה ככה, זה מה שהקליפר אמר. בלי דקסה אני לא מתווכח.
בכל מקרה, אחרי שקראתי את התגובות והעצות החלטתי לעשות בדק בית ואולי לשנות כמה דברים ולהמשיך בדרך הטבעית.
תודה לכולם, ועל הניעור.
שנה טובה ✌
בהצלחה ההודעה נערכה 😃

נערך לאחרונה:
תנסה סארמס אני ממליץ לך על mk או lgd זה עדין יותר מסטרואידים וללא הזרקה ותכלס תתנסה בחומרים עדינים לפני שתזריק....זה גם מה שאני עושה
הבן אדם אמר שהוא ירד מזה.
למה אתה מנסה לשכנע אותו להשתמש?
אתה סוחר?

לא מבין אותך.

הבן אדם אמר שהוא ירד מזה.
למה אתה מנסה לשכנע אותו להשתמש?
אתה סוחר?

לא מבין אותך.
וואי למה ככה חח לא בקטע רע רוצה לעזור לו...חלילה לרגע אני לא מנסה לעשות לו רע חחח נתתי עצה בשבילו שינסה בעדינות ...אבל יש אמת בדבריך אערוך את התגובה ...ולהגיד שאני סוחר...אני תופס ממך בחור על רמה אז תעשה לי טובה נו באמת עלק סוחר

גנטיקה טובה לא גנטיקה טובה לרוב לא תראה כמו על חומרים אף פעם, כל אחד וגופו יש אנשים שנולדים מטבעם גדולים פיזית אז " ישר אומרים גנטיקה טובה" גנטיקה זה ענין מורכב כל גוף לסוגו כנאמר, אבל גם עם חומרים אפשר להיראות כמו שק זבל נפוח , נתקלתי בכאלה מקרים, למרות שיש טבעים שנראים טוב וסקולאריות טובה מסה מאוד איכותית אבל לדוגמא אותי זה לא משביע רצון, אני פשוט רוצה להיות גדול באחוז שומן נורמלי ואת זה בטבעי לא השגתי כמה שהייתי מתאמן משנה תוכניות אימונים עןבד חזק על התזונה נו.... לא הולך לי מה אני יעשה ימשיך להתאמן אוקיי המשכתי עוד שנתיים להתאמן טבעי ו... עליתי במשקל רק לצערי הרוב היה שומן הייתי מאוד מדוכא ואבוד... קללתי את עצמי בלי סוף אמרתי על עצמי חרא דברים התחלתי להיבדק באמת היה לי קצת מחסור בטסטוסטרון (אך היה בטווח הנורמה) ומפה התחיל כל הרדיפה אחרי זה אחרי שאמרתי שאני אף פעם לא אגע "בזבל הזה שנקרא סטראודים אנאבולים" אבל אני חייב לציין שאני עושה סייקל או שתיים בשנה וזה מספיק לי ןאני חוזר להתאמן טבעי בהחלט קשה לשמר את התוצאות עד בלתי אפשרי זה נושר ממך הצורה מתחילה להיבלע הורודים נהים מעט דקים יותר אבל יש מוטיבציה ורצון להמשיך להתאמן בלי קשר לחומרים.... אנשים מדברים המון על "מוזרקים" בלי לדעת מה הם אומרים מאשימים המון את החומרים בדברים רעים (לא שאני מעודד שימוש בהם אני ניטרלי לגמרי בנושא) בהחלט יש להם תופעות לוואי בלתי הפיכות אך שם המשחק הוא מינון נכון לדעת לעצור בזמן ולהיכנס לעולם הזה בלי פתלוגיות ובעיות מולדים חלילה, בקיצור כמו שאחד החכמים בפורם אמר "אם קורה לך משהו בסייקל תאשים ישר את החומרים" מקווה שכולם מבינם מה המשפט אומר, עולם החומרים הוא עולם אפל ועולם אחר טבעי אף פעם לא יבין מוזרק , שמרו על עצמכם והבריאות שלכם ותמיד תזכרו גם עם חומרים התוצאות לא יגיעו מחר ולא מחרותיים ואחרי שתי סייקלים אתה לא תהיה ארנולד וגם לא אחרי 3 סייקלים, תמיד להתקדם ולא לדרוך במקום.

גנטיקה טובה לא גנטיקה טובה לרוב לא תראה כמו על חומרים אף פעם, כל אחד וגופו יש אנשים שנולדים מטבעם גדולים פיזית אז " ישר אומרים גנטיקה טובה" גנטיקה זה ענין מורכב כל גוף לסוגו כנאמר, אבל גם עם חומרים אפשר להיראות כמו שק זבל נפוח , נתקלתי בכאלה מקרים, למרות שיש טבעים שנראים טוב וסקולאריות טובה מסה מאוד איכותית אבל לדוגמא אותי זה לא משביע רצון, אני פשוט רוצה להיות גדול באחוז שומן נורמלי ואת זה בטבעי לא השגתי כמה שהייתי מתאמן משנה תוכניות אימונים עןבד חזק על התזונה נו.... לא הולך לי מה אני יעשה ימשיך להתאמן אוקיי המשכתי עוד שנתיים להתאמן טבעי ו... עליתי במשקל רק לצערי הרוב היה שומן הייתי מאוד מדוכא ואבוד... קללתי את עצמי בלי סוף אמרתי על עצמי חרא דברים התחלתי להיבדק באמת היה לי קצת מחסור בטסטוסטרון (אך היה בטווח הנורמה) ומפה התחיל כל הרדיפה אחרי זה אחרי שאמרתי שאני אף פעם לא אגע "בזבל הזה שנקרא סטראודים אנאבולים" אבל אני חייב לציין שאני עושה סייקל או שתיים בשנה וזה מספיק לי ןאני חוזר להתאמן טבעי בהחלט קשה לשמר את התוצאות עד בלתי אפשרי זה נושר ממך הצורה מתחילה להיבלע הורודים נהים מעט דקים יותר אבל יש מוטיבציה ורצון להמשיך להתאמן בלי קשר לחומרים.... אנשים מדברים המון על "מוזרקים" בלי לדעת מה הם אומרים מאשימים המון את החומרים בדברים רעים (לא שאני מעודד שימוש בהם אני ניטרלי לגמרי בנושא) בהחלט יש להם תופעות לוואי בלתי הפיכות אך שם המשחק הוא מינון נכון לדעת לעצור בזמן ולהיכנס לעולם הזה בלי פתלוגיות ובעיות מולדים חלילה, בקיצור כמו שאחד החכמים בפורם אמר "אם קורה לך משהו בסייקל תאשים ישר את החומרים" מקווה שכולם מבינם מה המשפט אומר, עולם החומרים הוא עולם אפל ועולם אחר טבעי אף פעם לא יבין מוזרק , שמרו על עצמכם והבריאות שלכם ותמיד תזכרו גם עם חומרים התוצאות לא יגיעו מחר ולא מחרותיים ואחרי שתי סייקלים אתה לא תהיה ארנולד וגם לא אחרי 3 סייקלים, תמיד להתקדם ולא לדרוך במקום.
השאלה איזו תופעות לוואי.
אם הז** כבר מפסיק לעבוד,או הספירת זרע מאוד נמוכה,אתה בבעיה רצינית

לכל אלה שהגיבו שאין כזה דבר פעם אחת.
מאיזה בחינה אין כזה דבר? לפי מה שקראתי אנשים שעושים פעם אחת מרגישים שהם לא מספיק גדולים ולא מספיק טובים לכן הם ממשיכים. אני לא מחפש לשרוף שומן בסייקל השאלה אם זה יחמיר את המצב הנתון.
אפשר גם לשחק בסרט שבו אתה 10% ?

עשית סייקל,המשכת להתאמן,לא תצטרך לעשות עוד סייקל כדי לשמר?
למה שתאבד שריר אחרי סייקל?
רק אם תחצה מגבלה גנטית אתה תחזור חזרה אחורה
(בהנחה שאתה באמת יודע מה אתה עושה)

למה שתאבד שריר אחרי סייקל?
רק אם תחצה מגבלה גנטית אתה תחזור חזרה אחורה
(בהנחה שאתה באמת יודע מה אתה עושה)
לפי מה שהבנתי אחרי סייקל אתה מפסיק עם החומרים ויש זמן שהגוף לא מייצר/ לא מייצר מספיק טסט טבעי ואין אין הטסט החיצוני אז הרף הגנטי שלך באופן זמני הרבה יותר נמוך ולכן אתה תאבד מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית