הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Australian Pro 2010

• פותח/ת השרשור
Aust_Final-1561.jpg
Aust_Final-1144.jpg
Aust_Final-1126.jpg
Aust_Final-1137.jpg

• פותח/ת השרשור
Dexter Jackson

Aust_Final-1161.jpg
Aust-188.jpg
Aust-176.jpg

• פותח/ת השרשור
Roelly Winklaar

Aust-233.jpg
Aust_Final-1207.jpg
Aust_Final-1224.jpg

אי אפשר לעצור את קאי...
רק לא ברור לי למה הוא בחר להתחרות בתחרות הזאת, במקום להתמקד באולימפיה.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לעצור את קאי...
רק לא ברור לי למה הוא בחר להתחרות בתחרות הזאת, במקום להתמקד באולימפיה.

לא הבנתי למה זה כל כך מוזר.
האולימפיה תתקיים בסוף השנה, יש לו הרבה זמן להתכונן עד לתחרות הזו. זה לא יוצא דופן שמתחרים מקצועיים מתחרים יותר מפעמיים בשנה.

לא הבנתי למה זה כל כך מוזר.
האולימפיה תתקיים בסוף השנה, יש לו הרבה זמן להתכונן עד לתחרות הזו. זה לא יוצא דופן שמתחרים מקצועיים מתחרים יותר מפעמיים בשנה.

זה עיכב אותו בעוד חודש....מתוך 6 סהכ...
חוצ מזה הוא זכה כבר בתחרות גדולה השנה.

כנראה שהחוזה עם MD חייב אותו להתחרות בתחרות הזאת.

אני חושב ששנה שעברה הוא גם ניצח בשתי התחריות האלה [ארנולד, אוסטרליה].

אולימפייה זה לא בדיוק בסוף שנה זה כולה עוד 5 חודשים...

אולימפייה זה לא בדיוק בסוף שנה זה כולה עוד 5 חודשים...

הם ממילא מתחילים להתכונן לתחרויות האלה 3-4 חודשים לפני.
שמעתי במספר רעיונות ממספר מפתחי גוף שזה לא 6 חודשים...
אז לא נראה לי שיש איזשהי בעיה בזה שהוא התחרה בתחרות הזאת.

• פותח/ת השרשור
קצת מידע שיכול להסביר ...

לא כל מתחרה מקצועי יכול להתחרות באולימפיה, אלא אם ענה על אחד מהתנאים הבאים:

1. היה מר אולימפיה (כניסה לתחרות, לאחר יותר מחמש שנים לאחר הזכייה בתואר הקודם, מחייבת אישור של הארגון).
  2. היה אחד מששת המסיימים בתחרות האולימפיה בשנה הקודמת (אם נתחשב בתנאי הקודם, הכוונה היא שהוא הגיע למקומות 6-2).
  3. היה אחד מששת המסיימים בארנולד קלאסיק של אותה שנה.
  4. היה אחד מחמשת המסיימים אליפות ניו יורק לגברים (תחרות שהיתה ידועה גם בשם "ערב האלופים") לאותה שנה.
  5. היה אחד משלושת המסיימים בכל תחרות מקצועית שהיא של הארגון בשנה שלפני האולימפיה.
  6. הזוכה של אליפות העולם למאסטרס מקצועיים
  7. היה "מר יונברס". התנאי הזה לא בתוקף, משום התחרות לא רלוונטית כעת עבור ה-IFBB.
למעט התנאי הראשון והתנאי השביעי, כל מתחרה חייב לחדש את תוקף המעמד שלו בארגון, ולחדש את המועמדות שלו להשתתפות בתחרות.

כולם יודעים שהארנולד והאולימפיה הן ההצגות הכי טובות בעיר, וכולם יודעים שהתחרויות די קרובות בזמן (האולימפיה התקיימה בספטמבר, הארנולד בפברואר). תלונות חוזרות ונשנות של המתחרים באולימפיה ושל המממנים שלהם הביאו לשינוי התאריך של הארנולד בחודש.

לגבי קאי, השנה יתחרה בפעם השניה בחייו באולימפיה. מספר התחרויות שהוא מתחרה בהן בשנה לא ממש עקבי. ב-94' התחרה בתחרות אחת, ב-97' התחרה בשש תחרויות. אגב, בשנה שעבר הוא זכה בגרנד פרי האוסטרלי, השנה זכה תחרות הפרו באוסטרליה (לא עולה במוחי תרגום טוב יותר לשם, בזמן כתיבת שורות אלה).

קיימות מספר אפשרויות מדוע לקח חלק בשתי תחרויות לפני האולימפיה. האפשרות הראשונה היא שהמעסיקים שלו רוצים שהוא יספק בידור לצופים, וכל מי שראה את קאי מופיע, יודע שהוא מספק בידור טוב.

האפשרות השנייה היא שהוא רוצה ליצור דעת קהל חיובית מאוד, הן אצל האנשים הגדולים בארגון, והן אצל הצופים. האפשרות השלישית היא שהוא רוצה להרתיע את המתחרים העתידיים שלו על ידי קביעת תדמית של אדם בעל נסיון רב על הבמה, שאותו אי אפשר לנצח.

האפשרות הרביעית, ואולי הכי פחות סבירה, היא שהוא רוצה לבסס את מעמדו בפני עצמו, כמתחרה מקצועי.

אגב הארנולד קלאסיק, אני רוצה לתקן טעות קטנה: מפתחות הגוף התחרו על הבמה כבר בתחרות הראשונה, ב-1989. ב-1997 עלו אל הבמה מתחרות הפיטנס, וב-2003 עלו אל הבמה מתחרות ה - Figure.

Back
למעלה תחתית