הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר - טורינבול

נמממ אנאבר לא התנסתי אף פעם, אבל טורינבול בהחלט הצטיין לתת כח בזמן די קצר לא כמו דיבול אבל בהחלט השביע את הרצון שלי וגם נתן מסה איכותית חייב לציין הוא מתאים גם למסה וגם לחיטוב, אם אתה מחפש כח ומשהו "עדין" הטורינבול יעשה את זה אבל לחיטוב לפי כל החוות דעת וניסיון של אחרים זה אנאבר.למרות שאני רוצה לנסות להתחטב על טורינבול אבל זה בעתיד המאוד רחוק

• פותח/ת השרשור
נמממ אנאבר לא התנסתי אף פעם, אבל טורינבול בהחלט הצטיין לתת כח בזמן די קצר לא כמו דיבול אבל בהחלט השביע את הרצון שלי וגם נתן מסה איכותית חייב לציין הוא מתאים גם למסה וגם לחיטוב, אם אתה מחפש כח ומשהו "עדין" הטורינבול יעשה את זה אבל לחיטוב לפי כל החוות דעת וניסיון של אחרים זה אנאבר.למרות שאני רוצה לנסות להתחטב על טורינבול אבל זה בעתיד המאוד רחוק
תודה על התשובה, אשמח אם תסביר לי יותר לעומק על טורינבול מבחינת עלייה במסה

עשיתי לך לייק קטן בהודעה כולשהי שקשורה לנושא, שתדע עם מי אתה מדבר.

תודה על התשובה, אשמח אם תסביר לי יותר לעומק על טורינבול מבחינת עלייה במסה
בסקלה "שלי" הוא עומד על 5 לעומת הדיבול שעומד על 7. המסה שלו יבשה ונקיה לא מהירה כמו בדיבול אבל היא מאוד איכותית הסטראויד טוב למתחילים ולחובבים למתקדמים אפשר להשתמש בו ב"גשרים" או לשמור על כח. התופעות לוואי שלו לא "מורגשות" הוא רעיל לכבד יש להגביל את השימוש בו ההמרה לאסטרוגן ממנו כמעט ולא קיימת במיוחד על אחוז שומן נמוך. מבחינת הרגשה היה לי ראש שקט ממנו ונהנתי ממנו לעומת הדיבול שכל פעם שאני משתמש בו זה נגמר ב לחצים בחזה,אקנה,המרה חזקה מידי לאסטרודיול,לחצי דם מעט גבוהים במנוחה מוחלטת. מינון התחלתי של טורינבול נע בין 20-30 מג אחרי התנסות ראשונה איתו ניתן לעלות ל30-40 ומבחינתי זה הגג ולא מצאתי צורך במינון גבוה יותר. טורינבול זה נושא נורא רגיש יש לו המון זיופים שמתחילים מי דיבול ויכולים להסתיים באיזשהו מטיל 1 טסט (ניראלי הסטראויד הכי חזק בשוק אחרי טרן תקנו אותי). לא ממליץ לך לקחת אותו בלי טסטוסטרון. עשיתי ניסוי קטן לא מזמן השתמשתי ב20 מג טורינבול כמעט ל 3 שבועות והייתה השבתה לכן מי שאומר שהוא לא משבית אל תאמין לו ממליץ בחום להוסיף טסטוסטרון התוצאות היו הרבה יותר טובות

בסקלה "שלי" הוא עומד על 5 לעומת הדיבול שעומד על 7. המסה שלו יבשה ונקיה לא מהירה כמו בדיבול אבל היא מאוד איכותית הסטראויד טוב למתחילים ולחובבים למתקדמים אפשר להשתמש בו ב"גשרים" או לשמור על כח. התופעות לוואי שלו לא "מורגשות" הוא רעיל לכבד יש להגביל את השימוש בו ההמרה לאסטרוגן ממנו כמעט ולא קיימת במיוחד על אחוז שומן נמוך. מבחינת הרגשה היה לי ראש שקט ממנו ונהנתי ממנו לעומת הדיבול שכל פעם שאני משתמש בו זה נגמר ב לחצים בחזה,אקנה,המרה חזקה מידי לאסטרודיול,לחצי דם מעט גבוהים במנוחה מוחלטת. מינון התחלתי של טורינבול נע בין 20-30 מג אחרי התנסות ראשונה איתו ניתן לעלות ל30-40 ומבחינתי זה הגג ולא מצאתי צורך במינון גבוה יותר. טורינבול זה נושא נורא רגיש יש לו המון זיופים שמתחילים מי דיבול ויכולים להסתיים באיזשהו מטיל 1 טסט (ניראלי הסטראויד הכי חזק בשוק אחרי טרן תקנו אותי). לא ממליץ לך לקחת אותו בלי טסטוסטרון. עשיתי ניסוי קטן לא מזמן השתמשתי ב20 מג טורינבול כמעט ל 3 שבועות והייתה השבתה לכן מי שאומר שהוא לא משבית אל תאמין לו ממליץ בחום להוסיף טסטוסטרון התוצאות היו הרבה יותר טובות

הוא בן 15 אם הוא יגע במשהו הוא יקבל מכות בטוסיק מההורים.

האא עם ככה בגדול אני לא עוקב אחרי הגילאים אני די קונקרטי בתשובות בימים דלנו זה בכלל לא בעיה להשיג חומרים. אגב לבחור שהוא בן 15 אתה תעשה נזק בלתי הפיך בגיל הזנ תעצור את התפתחות שלך בגיל הזה וזה יגרור עימו תופעול לוואי חמורות על העתיד שלך וכנירא שהכבד שלך לא יעמוד בעומס של התרופה האלו. שכח מזה. לך תתאמן תלמד טכניקות תשכיל בעולם הזה תנסה תוכניות אימונים שונות ואל תסתכל על אחרים רק על עצמך.... אל תעשה מעצמך בדיחה בפורום הזה... זה מזכיר לי מקרה בחד"כ שילדים כל פעם מתענינים וכל פעם נגזרות מהם שאלות קיטבג.

• פותח/ת השרשור
האא עם ככה בגדול אני לא עוקב אחרי הגילאים אני די קונקרטי בתשובות בימים דלנו זה בכלל לא בעיה להשיג חומרים. אגב לבחור שהוא בן 15 אתה תעשה נזק בלתי הפיך בגיל הזנ תעצור את התפתחות שלך בגיל הזה וזה יגרור עימו תופעול לוואי חמורות על העתיד שלך וכנירא שהכבד שלך לא יעמוד בעומס של התרופה האלו. שכח מזה. לך תתאמן תלמד טכניקות תשכיל בעולם הזה תנסה תוכניות אימונים שונות ואל תסתכל על אחרים רק על עצמך.... אל תעשה מעצמך בדיחה בפורום הזה... זה מזכיר לי מקרה בחד"כ שילדים כל פעם מתענינים וכל פעם נגזרות מהם שאלות קיטבג.
אני שואל על דברים שאני קורא כדי שהיה לי כמה שיותר ידע בעתיד, שאתחיל להשתמש.
אני לא ילד טיפש ואני יודע שבגילי אני יקבל מהחומרים האלה רק רע.

מקווה לטובתך שאתה אומר את זה קודם כל לעצמך ואחר כך לאנשים שפה שאתה כנה עם התשובה הזו...אין שום דבר רע בלהשכיל.

אם ככה אין מה לשאול שאלות כאלה ספציפיות שנים מראש

חבר כן המשיך לקחת טורינבול בלי בסיס של טסט .. רק אחריי שבועיים מרגישים רע בשבוע השלישי אבל עדיין המשיך .. לקראת סוף הקופסה התעלף מלחץ דם ..
התוצאות לא משהו יחסית לסייקל ראשון .. אין מראה מיוחד אין חיטובים .. מסה עגלגלה של 4 קילו בסופה של הקופסה.
מכת דיכאון גדולה כשזה ניגמר ... ועבר לו אחריי שבועיים חזר להתאמן .

חבר כן המשיך לקחת טורינבול בלי בסיס של טסט .. רק אחריי שבועיים מרגישים רע בשבוע השלישי אבל עדיין המשיך .. לקראת סוף הקופסה התעלף מלחץ דם ..
התוצאות לא משהו יחסית לסייקל ראשון .. אין מראה מיוחד אין חיטובים .. מסה עגלגלה של 4 קילו בסופה של הקופסה.
מכת דיכאון גדולה כשזה ניגמר ... ועבר לו אחריי שבועיים חזר להתאמן .
נפל על דיבול... לא זכור לי מסה מלוכלכת מי טורינבול או קפיצות מטורפת במשקל גוף ומשקל עבודה... דווקא על טורינבול אין לי הרגשת חראראה הכל חלק ונקי לחצי דם תקינים... התנסתה בטורינבול שים?

אין שמן של טורינבול

וזה אמיתי עם בדיקה של קוד באתר
אני לא אומר משהו שהיא מחשיד שזה זיוף .. רק אני לא אוהב .

אין שמן של טורינבול

וזה אמיתי עם בדיקה של קוד באתר
אני לא אומר משהו שהיא מחשיד שזה זיוף .. רק אני לא אוהב .
לא. התכוונתי לשמנים של סטראודים אחרים, האם יש לך ניסיון איתם? אני יודע שאין שמן של טורינבול. בגלל זה התכוונתי למשהו אחר.
וצער לי לבאס אותך ואת הקהל שאוהב טורינבול אבל גם חברות מוכרות מזיפות רובם פשוט מכניסים דיבול תחת הכיתוב טורינבול והופלה המחיר התנפח, שוב זה נושא מאוד רגיש הטורינבול

בספק אם תגיע לגיל 25 ותשכח מילדים. ואל תחשוב שרופאים יצילו אותך, בגילך יש תחרות נכון להביא את הבחורה הכי כוסית , להיות שרירי יותר ומיוחד בלה בלה, תאמין לי בגילך רציתי להתחיל ומזל שלא התחלתי. לך תהנה מהחיים שלך, תגיע לגיל המתאים ותעשה מה שתרצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית