הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט אנטט,נפיחות בפנים.

Yotamgti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שלום
אני משתמש בטסט אנטט 500 בשבוע קרוב ל 4 חודשיים.
הפנים שלי נפחות יותר,כנראה מנוזלים משימוש בטסט.
האם יש אפשרות לצמצם את התופעה?

4 חודשים קצת הרבה לא?
בלי להרחיב המון. וינסטרול/מסטרון/פרווירון
מסטרון יכול לעשות עבודת פלאים בענין הנוזלים עדין ולא רעיל. תסדיר גם את התזונה ותוסיף אירובי

• פותח/ת השרשור
זהו אני מפסיק עוד שבועיים ,כבר הגיע לנקודה שלא עושה לי טוב.
מה זאת אומרת ועוד עם טסט בלבד?
אתה מתכוון האם אני לוקח פרגניל ואנטי אסטרוטגן או משהו אחר התכוונת?
Navira מה המינון של מסטרון שאתה ממליץ ?

אני אומר שהיעילות של טסט בלבד גם ככה נמוכה
ולמשוך סייקל מעבר ל12-14 זה מסוכן, אז למה לקחת את הסיכון? ככל שתמשוך את הסייקל יותר ככה אתה מפחית את הסיכויים שלך להתאושש לאחר הסייקל.

נערך לאחרונה:
הוא מתכוון אם כבר המשכת בצורה שאף אחד לא עושה .. למה לא זרקת כמה אורלים לדרייב אנאבולי .
עכשיו כבר מאוחר מידי .. אחריי אורך סייקל כזה מומלץ שתיקח את השבועיים האלה כבר לירידה במינונים כבר לחתוך בחצי כל זריקה . לכיוון הPCT .

• פותח/ת השרשור
אני באמת מרגיש שכבר אין אפקט , והאמת גם ציפיתי לשינוי משמעותי יותר ,בפעם הבאה אני אשלב חומר נוסף.
לגבי הוספת מסטרון ,קראתי קצת על החומר ,הבנתי שהוא יותר אנאבולי ואין המרה לאסטרוגן, איך בדיוק הוא גורם לשינוי כגון צמצום נוזלים ועליה במסה בשילוב עם טסט אנטט,הרי למסטרון אין אפקט עליה משמעותית במסה.

• פותח/ת השרשור
לאחרונה שילבתי פרגניל אבל את האמת אני לא בטוח לגבי האמינות של החומר כי הכל נקנה בתאילנד. אני גם לוקח 3 פעמים בשבוע טמוקסיפן
הפרגניל שאני לוקח hucog זה מגיע כבר מוכן עם המים, חברה תרופות הודו.
בכדי להפסיק ,אך אני אמור לפעול נכון עכשיו?

קבצים מצורפים

• hucog-hp-hcg-5000-iu.jpg
    hucog-hp-hcg-5000-iu.jpg
    KB 7.5 · צפיות: 101
עם אתה מסיים אין טעם לתת מסטרון אננטט. "ממליץ" לך וינסטרול 30 מג עד 3 יום לפני הPct. אם אין בעיה לחורר גרם מסטרון פרופיונאט כל יום אחר עד 7 יום לפני הPct
במקרה שלך הייתי הולך על וינסטרול גם תוריד את הנוזלים וגם "תחזק" את התוצאות (אמירה מאוד גסה) וגם כשתרד מי הטסט היה לך בוסט נחמד מהויני.

• פותח/ת השרשור
בסייקל הבא שלי אני אשלב חומרים נוספים ,כרגע אני מעוניין להפסיק בצורה הנכונה ביותר.
אך עלי לפעול, בהנחה שפרגניל שלקחתי עד עכשיו לא עבד ,כי אני רואה צמצום של האשכים.
תודה

תחתוך את הטסט בחצי לשבועיים אחרי שבועיים תפסיק לגמרי ואז תתחיל לקחת משקמים.
שאתה יוצא מהסייקל תעשה בדיקות דם כדי לראות מה ואיך צריך לשקם.

בסייקל הבא שלי אני אשלב חומרים נוספים ,כרגע אני מעוניין להפסיק בצורה הנכונה ביותר.
אך עלי לפעול, בהנחה שפרגניל שלקחתי עד עכשיו לא עבד ,כי אני רואה צמצום של האשכים.
תודה
צמצום טסטיקולות תמיד היה אין מה להתרגש גם בשימוש עם פרגניל, היצאיה הנכונה זה פשוט לרדת מהחומר אין צורך בהדרגה נכון לכרגע. לחכות 20 יום אחרי השפיץ האחרון ומשם להתחיל Pct
אפשר לצאת מהסייקל על אוראלים... אבל למה יש לי הרגשה שזה היה ביזבוז נכון לכרגע

• פותח/ת השרשור
אני אקנה פרגניל מחברה אחרת פה,להיות בטוח
אך אני אמור לקחת את הפרגניל, בהנחה שלא נלקח במהלך הסייקל, הזריקה האחרונה היתה לפני שבוע.

תודה
אתה מתעלם ממה שהחבר למעלה כתב!
התוצאות לא משמעותיות לא כי לקחת רק טסט ושאתה צריך לשלב עוד חומרים אלא כי לא אכלת מספיק נקודה!
תזכור את מה שאני כותב לך עכשיו
אם לא תאכל כמו שצריך גם אם תעשה סייקל של טסט ננדרולון וטרן לא תקבל תוצאות משמעותיות

• פותח/ת השרשור
אני לא מתעלם לגבי התזונה,אני גם לא טירון בתחום, אולי כן בעניין החומרים ,אני מודע למשקל שיש לתזונה נכונה ,כנראה להבא אני אצטרך להקפיד יותר על התזונה.
אני בכל זאת עושה את הסייקל בתאילנד כך שזה קשה לשמור על סדר יום נכון.
בכל מקרה לגבי הרצת פרגניל יום כן יום לפני pct,
כמה זמן לפני ה pct ומתי להתחיל pct?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית