הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רן מרגל היזהרו!!

יש שם הכל כדי שיבואו לחנות ירצו X וידחפו להם Y ( כמובן ש Y=צ'מפיון), אהבתי גם את ה "נמכרים ביותר" באתר, אולי צריך לשנות את השם ל-"המקומבנים ביותר".
בכל מקרה כל עניין תוספי התזונה בארץ הוא מוגזם, המחירים מוגזמים וכל היבואנים שרמוטות (במיוחד פורמולות)

יש שם הכל כדי שיבואו לחנות ירצו X וידחפו להם Y ( כמובן ש Y=צ'מפיון), אהבתי גם את ה "נמכרים ביותר" באתר, אולי צריך לשנות את השם ל-"המקומבנים ביותר".
בכל מקרה כל עניין תוספי התזונה בארץ הוא מוגזם, המחירים מוגזמים וכל היבואנים שרמוטות (במיוחד פורמולות)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משה זה היה טווואבבבבבבבבבב
אני עדיין צוחק חחחחחחחחחחחחח.

ואללה הוא עובד בישראקקי??
כפר סבא במקרה?? שנוכל ללכת לדבר עם מישהו שמבין..

"עובד" עלאק הוא כולה נמרח שמה על הכסא בדלפק בשעות הזויות ואוכל מאכלים עתירי שומן וחלבון:sarcastic:

למרות האיחור בפירסום (צנזורה צבאית ), רן נתפס מרגל גם בכינוס של המטבחון .
הוא דיבר ישירות עם הבוס ודיווח פרטים מרשיעים על החיטוב של קולדפייר
לקראת מר ישראל .

למרות האיחור בפירסום (צנזורה צבאית ), רן נתפס מרגל גם בכינוס של המטבחון .
הוא דיבר ישירות עם הבוס ודיווח פרטים מרשיעים על החיטוב של קולדפייר
לקראת מר ישראל .
זה מצחיק אבל זה באמת קרה פעם, בתחרות של IFBB האחרונה במשקל 65 ק"ג לג.ג היו איזה 3-4 מתחרים בקטגוריה ומישהו הדליף לו על אראל אורן שהוא בא חטוב ויבש אז הוא לא הרשה להם לעלות על במה כדי שלא ילכלכו את השם שלו שהוא לא הכין אותם מספיק טוב.

זה מצחיק אבל זה באמת קרה פעם, בתחרות של IFBB האחרונה במשקל 65 ק"ג לג.ג היו איזה 3-4 מתחרים בקטגוריה ומישהו הדליף לו על אראל אורן שהוא בא חטוב ויבש אז הוא לא הרשה להם לעלות על במה כדי שלא ילכלכו את השם שלו שהוא לא הכין אותם מספיק טוב.

מזאת אומרת לא הרשה להם לעלות? אני במקומם אחרי כל ההכנה הזאת הייתי מעיף אותו קיבינימט.

זה היה כמה שבועות לפני ככה שהם עוד לא עשו את הייבוש (שזה כל החרא) אבל היו כמעט בסוף הדיאטה.
בכל מקרה הוא מביא להם תוספי תזונה בזול אז להעיף אותו קצת קשה להם כלכלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית