עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באתי לערוך והגבת כבר...קמת מפרגן היום
אני לא קשור לשאלה שלך אבל המשפט הזה צרם לי בעין במיוחד בתור אחד שנשוי לגננת.שחכת להוסיף 10. ילדים שמגיעים חולים מהגנים
גננות לא שומרות על הייגינה בגן
צר לי שכך אתה מרגיש,לא מכליל את אישתך!אני לא קשור לשאלה שלך אבל המשפט הזה צרם לי בעין במיוחד בתור אחד שנשוי לגננת.
הילדים שלך לא מגיעים חולים מהגן בגלל הגננת אלא בגלל שהורים אחרים שלחו את הילד שלהם חולה לגן למרות שזה גם אסור וגם סבל לילד, כי לא מתאים להם לשנות את שיגרת החיים אז הם מעדיפים שגם הילד שלהם יסבול וגם ילדים אחרים שיידבקו.
אם גם אתה מאלה שעושים את זה אני מקווה שתחשוב על זה פעם הבאה.
לא אמרתי שאתה עושה את זה כן? זה שיש גננות כאלה אני בטוח, ועדיין, אם ילד בא חולה לגן גם גננת שהכי מקפידה בעולם על היגיינה לא תוכל לשמור שאף אחד מ 20-30+ הילדים לא יידבק כמה שהיא תנסה לשמור.צר לי שכך אתה מרגיש,לא מכליל את אישתך!
כמובן שאלו ההורים שנותנים נובימול בבוקר ושולחים לגן.
מעולם לא שלחתי את הילד חולה!!
אך עם זאת ישנם גננות שלא מקפידות על שטיפות ידיים,בסוף היום לא מחטאות צעצועים כאלה ואחרים,או כלים סניטרים כאלה ואחרים.
שוב לא מכליל :/
אני לא קשור לשאלה שלך אבל המשפט הזה צרם לי בעין במיוחד בתור אחד שנשוי לגננת.
הילדים שלך לא מגיעים חולים מהגן בגלל הגננת אלא בגלל שהורים אחרים שלחו את הילד שלהם חולה לגן למרות שזה גם אסור וגם סבל לילד, כי לא מתאים להם לשנות את שיגרת החיים אז הם מעדיפים שגם הילד שלהם יסבול וגם ילדים אחרים שיידבקו.
אם גם אתה מאלה שעושים את זה אני מקווה שתחשוב על זה פעם הבאה.
גם בארץ אמורים לא להכניס ילד חולה לגן, פשוט הורים נותנים לו כדור בבוקר שמשפיע לאיזה שעתיים ככה שכשהוא מגיע לגן הוא כאילו בסדר ועד שמזעיקים אותם הם יכולים לקחת כמה זמן עד שהם יגיעו לקחת את הילד (אמורים לבוא מיד מן הסתם אבל בפועל זה המצב)בהחלט, כאן אין בכלל אפשרות כזו - אם הילד חולה ישר יבודדו את הילד ויזעיקו את ההורים לקחת אותו הביתה
חבל שהגישה כאן היא לא כזאת והרבה מנהלים לא יעדיפו מישהו ש"משקיע" ובא לעבודה גם חולה מאשר מישהו שלוקח חופשות מחלה, בלי להבין שזה בסופו של דבר עלול לפגוע יותר בעבודה, גם העובד פחות יעיל וגם הוא יכול להדביק אנשיםעל העבודה אין בכלל מה לדבר - אנשים כאן לא יגיעו חצי מתים בשביל להראות מוטיבציה וכמה איכפת להם מהעבודה, מי שחולה נשאר בבית. מישהו בצוות שלי הגיע לעבודה וקצת לא הרגיש טוב - הייתי בחדר כשאמרו למנהל שלו והוא ישר הלך למשרד שלו ואמר לו מפורשות "go home, now".