עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט מה שרשמתי. @hananאם אני זוכר נכון, אתה בחיטוב. זה משפיע לרעה על המערכת החיסונית
אין מה לעשות, יש אנשים רגישים יותר ורגישים פחות לדברים האלה
אתה מתסף? מרגיש שינוי בחילופי העונות?תנסה לתסף במולטי ויטמין, תראה אולי זה יעזור לך.
אתה מתסף? מרגיש שינוי בחילופי העונות?
פחות חולה?
אבדוק את העניין,רע זה לא יהיה בלתסף.האמת שאני קבוע כל החיים תמיד מצטנן פעמיים בשנה.
חורף אחרון שמרתי על עצמי יותר - בגדים יותר חמים, יומא מהמכון עם ארוך עליי וכו' ותיספתי במולטי ויטמין (בסוכריות גומי)
ווואלה.... החורף עבר חלק.
אבדוק את העניין,רע זה לא יהיה בלתסף.
אני מניח שתפנה אותי לiherb?
3.4אזרוק כאן את החצי שקל שלי על מערכת החיסונית, ומי שרוצה מוזמן לתקן אותי.
מקווה שזה מועיל.
- למערכת החיסון אין מערכת עצבים שמפעילה אותה, היא פועלת על תנועה של הגוף, לכן כדי שהיא תפעל טוב, חשוב להיות בתנועה.
- מערכת החיסונית מורכבת מכלי דם לבנים, אנזימים שונים שכולם מיוצרים מהמזון שאנחנו אוכלים. לכן חשוב לשמור על תזונה נכונה.
- חוץ מאבות התזונה, גם מאקרו תזונה מאוד חשובה למערכת החיסונית. אבץ וויטמין C הם דוגמה ורכיבי תזונה שהכרחיים למערכת החיסונית.
- לחץ מוריד את פעילות מערכת החיסון פשוט בגלל שאדרנלין מדכא תיאבון ואת מערכת העיכול. היא גם מדכאת את ההיסטמין שהוא ניורוטרנסמיטר שממסיעת בהרבה תפקידים שונים במערכת החיסונית. לא סתם אדרנלין משמש ברפואה לדכאות פעולות חיסוניות לא רצויות.
- שינה חשובה למערכת החיסון מכל כך הרבה סיבות, שרובם לא מספיק מובנים עדיין.
- נקיות פיזית, מקלחות כל יום ושטיפת ידיים.
- חמצן, חשוב לצאת ולנשום ולאוורר את הבית.
- מים, חשוב לשתות מספיק, השתן והזעה הם כלי חשוב בהוצאת פולשים.
- הימנעות מאלרגנים במידה וידוע.
לא הוספתי את זה, כי אני סבור שמי שישמור על שאר הכללים, גם ילדים חולים לא ידביקו אותו בקלות.שחכת להוסיף 10. ילדים שמגיעים חולים מהגנים
גננות לא שומרות על הייגינה בגן 😃)
האמת שמערכת העצבים כן משפיעה על מערכת החיסון, אבל לא בצורה ישירה כמו שהיא מפעילה שרירים לדוגמא, יותר ע"י הורמונים שמופרשים לדם בתגובה למערכת העצביתלמערכת החיסון אין מערכת עצבים שמפעילה אותה, היא פועלת על תנועה של הגוף, לכן כדי שהיא תפעל טוב, חשוב להיות בתנועה.
בהחלט מיקרונוטריאנטים הם חשובים, אבל לגבי ויטמין סי כן חשוב להשיג מספיק ממנו, אבל אין היום שום הוכחות שיותר ממנו משפר את מערכת החיסון. יש טענה שכמויות גדולות עוזרות כנגד צינון או שפעת, אבל אין שום הוכחה לזה.חוץ מאבות התזונה, גם מאקרו תזונה מאוד חשובה למערכת החיסונית. אבץ וויטמין C הם דוגמה ורכיבי תזונה שהכרחיים למערכת החיסונית.
אדרנלין נוגד השפעות מסויימות של אלרגיה בגלל שהוא גורם לגוף לבצע פעולות הפוכות. באלרגיה חריפה דרכי הנשימה נסגרות וכלי הדם מתרחבים יותר מדי מה שגורם לנפילת לחץ דם. אדרנלין מרחיב את דרכי הנשימה ומצר את כלי הדם. זה לא בגלל שיש לו השפעה על המערכת החיסוניתלחץ מוריד את פעילות מערכת החיסון פשוט בגלל שאדרנלין מדכא תיאבון ואת מערכת העיכול. היא גם מדכאת את ההיסטמין שהוא ניורוטרנסמיטר שממסיעת בהרבה תפקידים שונים במערכת החיסונית. לא סתם אדרנלין משמש ברפואה לדכאות פעולות חיסוניות לא רצויות.
ניקיון הוא בהחלט חשוב למניעת הפצת מחלות, אבל גם ניקיון יתר הוא לא יעיל כי הוא לא מאפשר לנו להיחשף לאנטיגנים מזיקים בכמות קטנה שתאפשר למערכת החיסון הזדמנות ללמוד להתמודד עם אותם חיידקים או וירוסיםנקיות פיזית, מקלחות כל יום ושטיפת ידיים.
כמה אני מהיר ??
קשרים שיביאו לי עד העסק 😃לא צריך קשרים בעולם התחתון בכדי לקנות מולטי ויטמין חח
תתחיל ליטול, אולי זה יעזור עם הזמן. אני מאמין שכן
כמה אני מהיר ??
בהחלט.יש לדבר הזה את הריח הכי מסריח בעולם, ועוד אני חוצה כדורים אז בכלל לא הייתי מסוגל....בהצלחה.
בהחלט.
ריח של ירק רקוב